unknown
×

Sericit

×

Specificații

INCI
Mica
Status
Aprobat Cosmos
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
pudră, gri deschis spre alb
Solubilitate
miscibil cu pulberi, dispersabil în ulei, dispersabil în apă
Dozaj
1 - 99 %
Dimensiune particule
5–15 μm
Potrivit pentru
machiaj

O pudră minerală semitransparentă care oferă o senzație unică de netezime și catifelare, precum și un efect iluminator și satinat remarcabil asupra pielii. Un factor de îmbunătățire senzorială utilizat în pudre, fonduri de ten, farduri de pleoape și diverse preparate de machiaj.

Mai departeArată mai puțin
19,04 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1395-0.01
Adaug la Wishlist(31)
Descriere Sericit

O pudră minerală semitransparentă care oferă o senzație unică de netezime și catifelare, precum și un efect iluminator și satinat remarcabil asupra pielii. Un factor de îmbunătățire senzorială utilizat în pudre, fonduri de ten, farduri de pleoape și diverse preparate de machiaj.

PROPRIETĂȚI

  • 100% de origine minerală naturală
  • suport pudră pentru preparatele de machiaj
  • agent `soft touch` cu particule de dimensiuni mici
  • pulbere lamelară semitransparentă
  • se întinde ușor și uniform pe piele
  • conferă pielii o senzație moale și mătăsoasă
  • are aderență bună pe piele
  • reflectă lumina, reducând vizibilitatea liniilor fine
  • are un efect iluminator asupra pielii, fără încărcătură lucioasă
  • îmbunătățește textura formulărilor

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ingredient cosmetic se utilizează ca bază pentru pudre libere, pudre compacte, farduri, blushuri, pudre de corp
  • se utilizează ca element de îmbunătățire senzorială pentru fonduri de ten lichide sau cremă, creme BB și CC, corectoare, rujuri
  • ingredient suport excelent pentru crearea de machiaje minerale
  • poate fi un bun substitut pentru talc
  • se adaugă în faza de pudră sau în faza finală a formulărilor

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • pentru detalii, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1395-0.01

Specificații

INCI
Mica
Status
Aprobat Cosmos
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
pudră, gri deschis spre alb
Solubilitate
miscibil cu pulberi, dispersabil în ulei, dispersabil în apă
Dozaj
1 - 99 %
Dimensiune particule
5–15 μm
Potrivit pentru
machiaj

ean13
6424414014486
upc
C093-1.C04
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Sericit

Media evaluării

5.0
14 Recenzii
Excelent 14
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (14)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare