unknown
×

Ceramide

×

Specificații

INCI
Isocetyl Alcohol, Ceramide NP, Cetyl Alcohol
Alte denumiri
COSMOFERM® Mix III
Metoda de obținere
biotehnologie, fermentație
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Conținut activ
10%
Aspect
ivoriu, pastă, semi-solid
Solubilitate
miscibil în ulei
Dozaj
0.25 - 5.0%
Indicații specifice
cicatrici, eczeme, piele atopică, psoriazis, piele solzoasă, riduri, linii fine
Beneficii cheie
anti-aging, hidratant, protector, reparator, fortifiant capilar, densificator, calmant cutanat
TEN
Balsamuri, Creme de față, Tratamente
CORP
Unturi de corp, Balsamuri, Creme, Emulsii, Lotion bars, Unguente
PĂR
Balsamuri de păr, Tratamente, Șampoane solide
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Produse după plajă
COPII
Balsamuri, Creme
MACHIAJ
Balsam de buze, Fond de ten
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile, Uscat, Sensibil
TIP DE PĂR
Toate tipurile, Vopsit, Deteriorat, Uscat
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Bazat pe știință, Waterless
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Ceramide identice cu cele din piele, cu performanță și eficacitate optime, un activ care întărește bariera naturală protectoare a pielii și a părului, îmbunătățește hidratarea pe termen lung și protejează împotriva influențelor externe, repară părul deteriorat.

Mai departeArată mai puțin
23,16 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1428
Compară0
Adaug la Wishlist(58)
Descriere Ceramide

Ceramide identice cu cele din piele, cu performanță și eficacitate optime, un activ care întărește bariera naturală protectoare a pielii și a părului, îmbunătățește hidratarea pe termen lung și protejează împotriva influențelor externe, repară părul deteriorat.

PROPRIETĂȚI

  • consolidează bariera naturală a pielii uscate și îmbătrânite
  • reumple, susține refacerea pielii
  • formează o barieră eficientă împotriva TEWL
  • îmbunătățește hidratarea pe termen lung
  • protejează pielea de influențele externe
  • repară și protejează părul deteriorat, îmbunătățește proprietățile mecanice, vivacitatea, ușurința de pieptănare, strălucirea
  • ajută la protejarea părului împotriva daunelor produse de substanțe chimice și UV
  • conferă mai multă fermitate țesutului cutanat din jurul buzelor

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ingredient cosmetic
  • are o gamă largă de aplicații, cum ar fi cremele și loțiunile, îngrijirea feței, îngrijirea după plajă, îngrijirea bebelușilor, produse pentru păr cu clătire, balsamuri fără clătire, șampoane condiționatoare
  • potrivit pentru toate tipurile de piele, în special pentru protecția și repararea pe termen lung a pielii sensibile și uscate
  • eficace la concentrații mici
  • se adaugă în faza de ulei a emulsiilor și se încălzește până la 85°C; este foarte important ca substanța să se dizolve clar și complet în faza de ulei

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • pentru uz profesional, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1428

Specificații

INCI
Isocetyl Alcohol, Ceramide NP, Cetyl Alcohol
Alte denumiri
COSMOFERM® Mix III
Metoda de obținere
biotehnologie, fermentație
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Conținut activ
10%
Aspect
ivoriu, pastă, semi-solid
Solubilitate
miscibil în ulei
Dozaj
0.25 - 5.0%
Indicații specifice
cicatrici, eczeme, piele atopică, psoriazis, piele solzoasă, riduri, linii fine
Beneficii cheie
anti-aging, hidratant, protector, reparator, fortifiant capilar, densificator, calmant cutanat
TEN
Balsamuri, Creme de față, Tratamente
CORP
Unturi de corp, Balsamuri, Creme, Emulsii, Lotion bars, Unguente
PĂR
Balsamuri de păr, Tratamente, Șampoane solide
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Produse după plajă
COPII
Balsamuri, Creme
MACHIAJ
Balsam de buze, Fond de ten
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile, Uscat, Sensibil
TIP DE PĂR
Toate tipurile, Vopsit, Deteriorat, Uscat
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Bazat pe știință, Waterless
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414014851
upc
C051-1.B13
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzii / Q&A Ceramide

Media evaluării

5.0
28 Recenzii
Excelent 27
Foarte bun 1
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (28)
  • Întrebări și răspunsuri (3)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adăugați un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Comentați
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare