unknown
×

Lysolecitină

×

Specificații

INCI
Lysolecithin
Alte denumiri
Cosphaderm®E NGM
Status
Ecocert approved
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, semi vâscos, ambra
Solubilitate
în ulei, dispersabil în apă
Dozaj
0.5 - 6.0 %
HLB
9 - 12
Beneficii cheie
hidratant, nutritiv, emolient
TEN
Creme de față, Creme pentru ochi, Demachiante, Seruri
CORP
Creme, Emulsii, Creme de mâini
PĂR
Balsamuri de păr, Seruri pentru păr, Șampoane
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile
TIP DE PĂR
Toate tipurile, Deteriorat, Vopsit, Uscat
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Un derivat special al lecitinei, potrivit pentru a crea emulsii mai puțin obișnuite, cu un conținut ridicat de apă, care sunt mai ușoare, mai puțin grase, mai puțin ocluzive și care se absorb mai repede. Aduce beneficii de condiționare a părului. Oferă hidratare și senzație mătăsoasă veritabilă pielii și părului.

Mai departeArată mai puțin
16,64 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1454
Compară0
Adaug la Wishlist(32)
Descriere Lysolecitină

Un derivat special al lecitinei, potrivit pentru a crea emulsii mai puțin obișnuite, cu un conținut ridicat de apă, care sunt mai ușoare, mai puțin grase, mai puțin ocluzive și care se absorb mai repede. Aduce beneficii de condiționare a părului. Oferă hidratare și senzație mătăsoasă veritabilă pielii și părului.

Lysolecitina este un emulsifiant obținut din soia nemodificată genetic, potrivită pentru prepararea unei game variate de emulsii cu profil senzorial deosebit.

PROPRIETĂȚI

  • emulsifiant pentru emulsii de tip O/W (ulei în apă), co-emulsifiant pentru a mări stabilitatea emulsiilor
  • oferă o senzație de piele hidratată și mătăsoasă
  • capacitate sporită de emulsionare și dispersie în medii apoase, în comparație cu lecitinele obișnuite
  • formează emulsii cu textură lejeră și plăcută pe piele, mai puțin grase, hidratante, care nu formează o peliculă inestetică pe piele și care se absorb bine
  • în îngrijirea părului, lysolecitina aduce proprietăți nutritive și condiționatoare
  • îmbunătățește profilul senzorial al cremelor și serurilor

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ingredient cosmetic
  • ideală pentru a crea emulsii lejere, mai puțin grase, mai puțin filmogene, mai hidratante și care se absorb ușor în piele
  • adecvată pentru emulsii cu conținut ridicat de apă cum ar fi serurile sau fluidele hidratante
  • ingredient activ și senzorial în șampoane, seruri de păr și balsamuri de păr

GHID DE FORMULARE

  • se recomandă includerea în faza grasă, cu încălzire la 60-80°C, procentul optim de fază grasă 20 - 45 %
  • poate funcționa ca emulsifiant la rece, în funcție de formulă
  • în emulsii de tip O/W se folosește în dozaj general de 3.0 - 6.0 %, în combinație cu un agent gelifiant sau stabilizator
  • utilizată ca și co-emulsifiant stabilizator sau agent de îmbunătățire a profilului senzorial, în dozaj de 0.5 - 1 %
  • dozajul optim depinde în mare măsură de faza grasă, de textura uleiurilor din faza grasă și de (ne)utilizarea unui agent gelifiant sau stabilizator
  • pentru prepararea de uleiuri de baie sau bombe de baie, poate fi utilizată în dozaj de până la 10%
  • lysolecitina este un pur emulsifiant, acesta nu conferă vâscozitate emulsiilor
  • dă o culoare gălbuie compozițiilor, iar consistența emulsiilor se definitivează după 24 de ore de la preparare
  • în șampoane și balsamuri, la un pH acid de aproximativ 5, fosfolipidele din lysolecitină acționează ca substanțe cationice - un aspect important pentru părul deteriorat

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • pentru detalii, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1454

Specificații

INCI
Lysolecithin
Alte denumiri
Cosphaderm®E NGM
Status
Ecocert approved
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, semi vâscos, ambra
Solubilitate
în ulei, dispersabil în apă
Dozaj
0.5 - 6.0 %
HLB
9 - 12
Beneficii cheie
hidratant, nutritiv, emolient
TEN
Creme de față, Creme pentru ochi, Demachiante, Seruri
CORP
Creme, Emulsii, Creme de mâini
PĂR
Balsamuri de păr, Seruri pentru păr, Șampoane
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile
TIP DE PĂR
Toate tipurile, Deteriorat, Vopsit, Uscat
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414015100
upc
C050-3.C10
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzii / Q&A Lysolecitină

Media evaluării

5.0
15 Recenzii
Excelent 15
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (15)
  • Întrebări și răspunsuri (4)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adăugați un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Comentați
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare