Specificații

INCI
Eucalyptus Radiata Leaf/Stem Oil
Status
100% pur și natural, E.O.B.B.D. definit botanic și biochimic
Metoda de obținere
distilare cu abur
Partea plantei
părți aeriene
Procesare
spectru complet, nefracționat, nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Constituenți principali
cineol-1-8, limonene, alfa-terpineol
Aspect
lichid, ușor gălbui, vâscozitate scăzută
Miros, aromă
puternic, caracteristic
Notă parfum
nota de vârf
Solubilitate
în alcool etilic, în ulei
Dozaj
conform IFRA
Beneficii cheie
antiviral, expectorant, imunostimulator, purifiant, revigorant, tonic general
Indicații specifice
bronșită, oboseală, epuizare, concentrare, răceală, nas înfundat
Potrivit pentru
masaj, cosmetică, săpunuri, aromaterpie, baie & igienă
TEN
Măști, Tratamente, Balsamuri
CORP
Creme, Emulsii, Uleiuri de masaj, Unguente
PĂR
Șampoane solide, Șampoane
IGIENĂ
Bombe de baie, Gel de duș, Șampoane, Săpunuri
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

Ulei esențial de Eucalipt Radiata

Folosit în mod tradițional pentru eliberarea căilor respiratorii, tovarăș ideal în sezonul rece. Poate fi utilizat prin difuzare, inhalare sau aplicat pe piele în diluție corespunzătoare. Util și în produse de uz casnic, menaj.

Mai departeArată mai puțin
12,46 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1501
Favorite1
0
Adaug la Wishlist(13)
Descriere

Folosit în mod tradițional pentru eliberarea căilor respiratorii, tovarăș ideal în sezonul rece. Poate fi utilizat prin difuzare, inhalare sau aplicat pe piele în diluție corespunzătoare. Util și în produse de uz casnic, menaj.

 

Ingrediente: Eucalyptus Radiata Leaf/Stem Oil

 

Profil olfactiv: miros proaspăt, ușor mentolat, revigorant

PROPRIETĂȚI

combate simptomele răcelii, a afecțiunilor respiratorii și a altor neplăceri asociate, bun aliat când debutează răceala
în difuzie poate fi folosit pentru parfumul său împrospătant și agreabil, pentru purificarea aerului
preventiv împotriva infecțiilor de iarnă, câteva picături diluate în ulei vegetal sau într-o bază de cremă, aplicat local de mai multe ori pe zi
curativ, prin inhalare, prin difuzie în încăperi sau sub formă de unguent, aduce confort respirator
este de ajutor în caz de astm, febră și sinuzită
calmant în caz de dureri musculare, crampe abdominale, crampe menstruale și dureri de cap
ajută în caz de epuizare psihică și oboseală
este mai blând pentru căile respiratorii decât uleiul esențial de Eucalipt Globulus

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

ca ingredient în formulări cosmetice, creme, unturi, seruri, amestecuri de uleiuri
se diluează cu un ulei vegetal și se aplică pe piele prin masaj
se adaugă la un preparat de baie dispersabil și se toarnă în apa caldă
ca ingredient pentru prepararea de săpunuri și articole de toaletă
în difuzor de aromaterapie, opțional în combinație cu alte uleiuri esențiale
ca și component pentru prepararea parfumurilor
ca aromă naturală în preparate culinare

DATE DE SIGURANȚĂ

consultați medicul dacă sunteți însărcinată, alăptați, sunteți o persoană în vârstă, aveți o boală gravă sau intenționați să utilizați uleiuri esențiale pentru copiii mici
nu aplicați direct pe mucoase, în nas, în ochi
consultați medicul sau aromaterapeutul înainte de a ingera orice ulei esențial
folosiți numai diluat, cu excepția cazului în care vă recomandă altfel medicul sau un aromaterapeut certificat, cu experiență și pregătire în domeniu
persoanele cu tendință alergică ar trebui să efectueze un test de alergie înainte de a utiliza uleiuri esențiale
pentru uz profesional, consultați fișa cu date de securitate

 

Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1501

ean13
6424414017111
upc
C037-3.C09

Recenzii / Q&A

Evaluarea medie

5.0
3 Recenzii
Excelent 3
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (3)
  • Întrebări și răspunsuri (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adaugă un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspuns
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Adaugă un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspuns

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspuns
Articole conexe

Meniu

Setări

Creați un cont pentru a salva favorite

Logare

Creați un cont pentru a utiliza Wishlist

Logare