unknown
×

Ulei de Merișoare

×

Specificații

INCI
Vaccinium Macrocarpon Seed Oil
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
nerafinat, presat la rece
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, galben auriu
Textură
ușoară
Miros, aromă
slab, caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Indice saponificare
180 - 200
Beneficii cheie
emolient, anti-aging, antioxidant, nutritiv, protector, tonic cutanat
TEN
Balsamuri, Creme pentru ochi, Creme de față, Uleiuri faciale, Demachiante, Seruri
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme, Emulsii, Creme de mâini, Uleiuri/creme pentru unghii, Unguente
PĂR
Balsamuri de păr, Seruri pentru păr
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Produse după plajă, Creme, Uleiuri de plajă
MACHIAJ
Corector, Fond de ten, Balsam de buze, Ruj/Gloss
TIP DE TEN / PIELE
Mixt, Uscat, Matur, Normal
TIP DE PĂR
Toate tipurile, Vopsit, Deteriorat, Uscat
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Skinimalism, Waterless, Well-aging
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Un ulei deosebit, bogat în tocoferoli, tocotrienoli, carotenoide, fitosteroli și fosfolipide, este o resursă valoroasă pentru aplicații cosmetice. Oferă pielii beneficii antioxidante, anti-aging, de hrănire, protecție și tonifiere.

Mai departeArată mai puțin
37,21 Lei
Ambalaj
  • 50 ml
  • 200 gr
  • 900 gr
Referință:
M-1503
Accesorii / Produse compatibile
Adaug la Wishlist(38)
Descriere Ulei de Merișoare

Un ulei deosebit, bogat în tocoferoli, tocotrienoli, carotenoide, fitosteroli și fosfolipide, este o resursă valoroasă pentru aplicații cosmetice. Oferă pielii beneficii antioxidante, anti-aging, de hrănire, protecție și tonifiere.

Ingrediente: Vaccinium Macrocarpon Seed Oil

PROPRIETĂȚI

  • bogat în tocoferoli, tocotrienoli, carotenoide, fitosteroli și fosfolipide
  • raport 1:1 dintre acizii grași esențiali omega 3 și omega 6
  • activitate antioxidantă excelentă
  • conferă beneficii de hrănire a pielii
  • ajută la prevenirea deteriorării cauzate de soare și factorii externi
  • întărește bariera pielii
  • ajută la generarea celulelor pielii
  • ajută pielea inflamată și afectată de mâncărimi
  • repară și regenerează pielea uscată
  • ajută la restructurare și tonifică tenul matur
  • hrănește părul și scalpul
  • calmează scalpul predispus la iritații și mâncărimi
  • ajută la protejarea părului de deteriorarea radicalilor liberi
  • se absoarbe rapid și poate ajuta alte substanțe să pătrundă mai adânc în piele
  • ulei ușor și non-gras

PROFIL DE ACIZI GRAȘI

  • Acid palmitic (C16:0) 5%
  • Acid palmitoleic (C16:1) 1%
  • Acid stearic (C18:0) 1%
  • Acid oleic (C18:1) 24 %
  • Acid linoleic (C18:2) 33%
  • Acid linolenic (C18:3) 34%
  • Acid erucic (C 22:1) 1%
  • Acid lignoceric (C24:0) 1%

chart_26

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • poate fi aplicat ca atare pe piele și păr
  • combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile
  • poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice
  • ca ingredient pentru prepararea produselor cosmetice 
  • adiție excelentă la formule de seruri uleioase, creme, emulsii, tratamente anti-îmbătrânire, antirid și de înfrumusețare, îngrijirea pielii uscate, îngrijirea pielii mature, formulări de protecție solară și after-sun, produse pentru îngrijirea buzelor, îngrijirea părului, balsamuri și creme pentru păr

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1503

Specificații

INCI
Vaccinium Macrocarpon Seed Oil
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
nerafinat, presat la rece
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, galben auriu
Textură
ușoară
Miros, aromă
slab, caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Indice saponificare
180 - 200
Beneficii cheie
emolient, anti-aging, antioxidant, nutritiv, protector, tonic cutanat
TEN
Balsamuri, Creme pentru ochi, Creme de față, Uleiuri faciale, Demachiante, Seruri
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme, Emulsii, Creme de mâini, Uleiuri/creme pentru unghii, Unguente
PĂR
Balsamuri de păr, Seruri pentru păr
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Produse după plajă, Creme, Uleiuri de plajă
MACHIAJ
Corector, Fond de ten, Balsam de buze, Ruj/Gloss
TIP DE TEN / PIELE
Mixt, Uscat, Matur, Normal
TIP DE PĂR
Toate tipurile, Vopsit, Deteriorat, Uscat
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Skinimalism, Waterless, Well-aging
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414017029
upc
D036-3.D06
mpn
33079000
Disclaimer

Ulei de Merișoare beneficii

Rețete cu acest produs

Recenzie Ulei de Merișoare

Media evaluării

5.0
12 Recenzii
Excelent 12
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (12)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare