unknown
×

Specificații

INCI
Squalane
Status
Cosmos aprobat
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, incolor
Textură
ușoară
Solubilitate
miscibil în ulei
Dozaj
1 - 100 %
Beneficii cheie
antirid, emolient, hidratant
Potrivit pentru
cosmetică, aromaterpie, machiaj, masaj, protecție solară, tratamente
TEN
Creme pentru ochi, Creme de față, Uleiuri faciale, Demachiante, Seruri, Tratamente
CORP
Creme, Emulsii, Creme de mâini, Uleiuri de corp
PĂR
Seruri pentru păr, Uleiuri pentru barbă
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Produse după plajă, Creme, Uleiuri de plajă
COPII
Creme
MACHIAJ
Corector, Fond de ten
TIP DE TEN
Toate tipurile, Sensibil
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Men's Grooming, Skinimalism, Waterless, Well-aging
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Squalan de măsline

Un emolient excepțional derivat din ulei de măsline, este un produs natural de calitate superioară ce conferă o atingere mătăsoasă, non-grasă. Este valoros într-o gamă largă de aplicații cosmetice, în special în produsele de marcă, de înaltă clasă.

Mai departeArată mai puțin
Ofertă limitată în timp:
17,73 Lei 20,15 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1026
0

Informațiile despre produse și indicațiile privind utilizarea acestora sunt publicate pentru scopuri educaționale, nu acoperă toate modalitățile de utilizare, toate măsurile... de precauție, toate posibilele interacțiuni, incompatibilități sau efecte adverse. Informațiile se obțin din surse considerate valabile și de încredere, sunt corecte și complete în limita cunoștințelor noastre dar nu au caracter exhaustiv. Elemental nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în site, dar se străduiește în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate. Produsele și informațiile nu sunt destinate și nu ar trebui să fie folosite pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni afecțiuni medicale sau boli. Pentru orice utilizare în scop terapeutic, consultați un medic.

Meniu

Setări