unknown
×

Acid Glicolic

×

Specificații

INCI
Glycolic acid, Aqua
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Conținut activ
70%
Aspect
incolor, lichid
Solubilitate
în apă
Dozaj
1-20%
Indicații specifice
acnee, coșuri, pete pigmentare, riduri, linii fine
Beneficii cheie
anti-aging, exfoliant, antirid
Potrivit pentru
cosmetică, baie & igienă, tratamente
TEN
Măști, Tratamente, Cleansere, Exfolianți, Tonere
TIP DE TEN / PIELE
Matur, Toate tipurile
TENDINȚE SUSȚINUTE
Clean Beauty, Well-aging, At-Home, Personalizat, Bazat pe știință
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Adesea regăsit în produsele menite să îmbunătățească aspectul general al pielii, un alfa-hidroxi acid (AHA) foarte popular, utilizat pe scară largă în tratamentele de rejuvenare a pielii. Încurajează eliminarea celulelor vechi de pe suprafața pielii, poate reduce aspectul liniilor fine, a petelor pigmentare. Potrivit pentru utilizarea în formularea de produse exfoliante, peelinguri, loțiuni, măști, cleansere, seruri.

Mai departeArată mai puțin
32,13 Lei
info VRAC

Produsele marcate cu VRAC sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
  • 100 gr
  • 1 kg
  • 5 kg
Referință:
M-1536-0.1
Adaug la Wishlist(60)
Descriere Acid Glicolic

Adesea regăsit în produsele menite să îmbunătățească aspectul general al pielii, un alfa-hidroxi acid (AHA) foarte popular, utilizat pe scară largă în tratamentele de rejuvenare a pielii. Încurajează eliminarea celulelor vechi de pe suprafața pielii, poate reduce aspectul liniilor fine, a petelor pigmentare. Potrivit pentru utilizarea în formularea de produse exfoliante, peelinguri, loțiuni, măști, cleansere, seruri.

PROPRIETĂȚI

  • greutate moleculară foarte mică, pătrunde mai adânc în piele în comparație cu alți acizi AHA
  • eficacitate de reînnoire a pielii
  • încurajează eliminarea celulelor moarte de pe suprafața pileii
  • stimulează fibroblastele din derm
  • poate reduce apariția pigmentării, a petelor de vârstă
  • poate reduce semnele de deteriorare cauzate de mediu
  • ajută în cazul porilor măriți și a pielii predispuse la acnee
  • ameliorează diverse problemele pielii, cum ar fi punctele negre și keratoza, printre altele
  • poate reduce aspectul liniilor fine
  • ajută la îmbunătățirea tonusului și texturii pielii

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ingredient cosmetic
  • potrivit pentru formularea diferitelor tipuri de produse cosmetice precum exfoliante, peelinguri, loțiuni, măști, cleansere, creme
  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient pentru prepararea de cosmetice
  • se poate încorpora doar în formule care conțin și apă
  • gama optimă de pH: 3,5-5

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • pentru uz profesional, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1536-0.1

Specificații

INCI
Glycolic acid, Aqua
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Conținut activ
70%
Aspect
incolor, lichid
Solubilitate
în apă
Dozaj
1-20%
Indicații specifice
acnee, coșuri, pete pigmentare, riduri, linii fine
Beneficii cheie
anti-aging, exfoliant, antirid
Potrivit pentru
cosmetică, baie & igienă, tratamente
TEN
Măști, Tratamente, Cleansere, Exfolianți, Tonere
TIP DE TEN / PIELE
Matur, Toate tipurile
TENDINȚE SUSȚINUTE
Clean Beauty, Well-aging, At-Home, Personalizat, Bazat pe știință
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

upc
E010-4.C12
ean13
6424414019412
isbn
77960-31-07-2024
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Acid Glicolic

Media evaluării

5.0
18 Recenzii
Excelent 18
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (18)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare