unknown
×

Ulei de Armurariu

×

Specificații

INCI
Silybum Marianum Seed Oil
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
presat la rece, nerafinat
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, gălbui, semi vâscos
Textură
medium
Miros, aromă
caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Indice saponificare
180 - 195
Beneficii cheie
antiinflamator, calmant cutanat, nutritiv, protector, regenerator, antiiritant
Potrivit pentru
protecție solară, cosmetică, tratamente
TEN
Balsamuri, Creme de față, Uleiuri faciale, Seruri, Tratamente
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme, Emulsii, Creme de picioare, Creme de mâini, Unguente
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme
TIP DE TEN / PIELE
Sensibil, Toate tipurile, Uscat, Matur
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Skinimalism, Waterless, Well-aging
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Sursă bogată de polifenoli, inclusiv silimarină și silibină, este adecvat în special pentru pielea uscată și iritată precum și pentru pielea matură, oferă pielii un efect nutritiv și regenerator intens, protejează pielea împotriva efectelor nocive ale factorilor de mediu.

Mai departeArată mai puțin
15,92 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1546
Accesorii / Produse compatibile
Adaug la Wishlist(34)
Descriere Ulei de Armurariu

Sursă bogată de polifenoli, inclusiv silimarină și silibină, este adecvat în special pentru pielea uscată și iritată precum și pentru pielea matură, oferă pielii un efect nutritiv și regenerator intens, protejează pielea împotriva efectelor nocive ale factorilor de mediu.

Ingrediente: Silybum Marianum Seed Oil

PROPRIETĂȚI

  • sursă bogată de polifenoli, inclusiv silimarină și silibină
  • conținut ridicat de acid linoleic și vitamina E
  • acționează ca agent anti-oxidant și regenerator
  • calmant și reparator pentru piele
  • emolient, nutritiv
  • susține echilibrul hidro-lipidic al pielii
  • face pielea moale și suplă
  • bine tolerat, potrivit și pentru pentru pielea sensibilă

PROFIL DE ACIZI GRAȘI

  • Acid palmic (C 16:0) 10%
  • Acid stearic (C 18:0) 5%
  • Acid oleic (C 18:1) 23%
  • Acid linoleic (C 18:2) 49%
  • Acid arahidic (C 20:0) 5%
  • Acid eicosenoic (C 20:1) 3%
  • Acid beenic (C 22:0) 5%

chart_18_1

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • poate fi aplicat ca atare pe piele și păr
  • combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile
  • poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice
  • formularea produselor pentru pielea sensibilă sau afectată de procese inflamatorii cronice, piele uscată, crăpată, ten matur
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, emulsii, balsamuri, seruri uleioase

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1546

Specificații

INCI
Silybum Marianum Seed Oil
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
presat la rece, nerafinat
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, gălbui, semi vâscos
Textură
medium
Miros, aromă
caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Indice saponificare
180 - 195
Beneficii cheie
antiinflamator, calmant cutanat, nutritiv, protector, regenerator, antiiritant
Potrivit pentru
protecție solară, cosmetică, tratamente
TEN
Balsamuri, Creme de față, Uleiuri faciale, Seruri, Tratamente
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme, Emulsii, Creme de picioare, Creme de mâini, Unguente
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme
TIP DE TEN / PIELE
Sensibil, Toate tipurile, Uscat, Matur
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Skinimalism, Waterless, Well-aging
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

upc
E101-3.D03
mpn
33079000
ean13
6424414019559
Disclaimer

Ulei de Armurariu beneficii

Rețete cu acest produs

Recenzie Ulei de Armurariu

Media evaluării

5.0
4 Recenzii
Excelent 4
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (4)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare