unknown
×

Ulei de Meadowfoam

×

Specificații

INCI
Limnanthes Alba Seed Oil
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Sustenabilitate
Provine din cultură protejată prin brevet, durabilă, foarte eficientă, prietenoasă cu solul și albinele.
Metoda de obținere
presare
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
ușor gălbui, clar , lichid
Textură
medium
Miros, aromă
slab, caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Indice saponificare
160 - 175
Beneficii cheie
emolient, seboregulator, protector, fortifiant capilar
Potrivit pentru
cosmetică, masaj, protecție solară
TEN
Demachiante, Barbierit/aftershave, Uleiuri faciale, Creme pentru ochi, Creme de față
CORP
Creme de picioare, Uleiuri/creme pentru unghii, Creme de mâini, Uleiuri de masaj, Uleiuri de corp, Unguente, Unturi de corp, Balsamuri, Creme, Emulsii
PĂR
Seruri pentru păr, Uleiuri pentru barbă, Balsamuri de păr
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Uleiuri de plajă, Produse după plajă, Creme
COPII
Balsamuri, Creme
MACHIAJ
Fond de ten, Corector
TIP DE TEN / PIELE
Matur, Sensibil, Uscat, Normal
TIP DE PĂR
Vopsit, Deteriorat, Uscat
TENDINȚE SUSȚINUTE
Personalizat, At-Home, Men's Grooming, Waterless, Skinimalism, Well-aging, Clean Beauty
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Alcătuit în principal din acizi grași rari, are proprietăți excepționale de menținere a hidratării și  stabilitate oxidativă. Lasă pielea netedă și mătăsoasă, creează un film protector pe piele fără a fi ocluziv, îmbunătățește părul deteriorat și fragil, ajută la protecția împotriva razelor solare.

Mai departeArată mai puțin
30,94 Lei
Ambalaj
  • 50 ml
  • 200 gr
  • 900 gr
Referință:
M-1552
Accesorii / Produse compatibile
Adaug la Wishlist(53)
Descriere Ulei de Meadowfoam

Alcătuit în principal din acizi grași rari, are proprietăți excepționale de menținere a hidratării și stabilitate oxidativă. Lasă pielea netedă și mătăsoasă, creează un film protector pe piele fără a fi ocluziv, îmbunătățește părul deteriorat și fragil, ajută la protecția împotriva razelor solare. Presat din semințele de Meadowfoam (în traducere liberă spumă de pajiște) o cultură protejată prin brevet, durabilă, foarte eficientă, prietenoasă cu solul și albinele.

Ingrediente: Limnanthes Alba Seed Oil

PROPRIETĂȚI

  • stabilitate oxidativă foarte ridicată
  • alcătuit în principal din acizi grași cu lanț lung: acid eicosenoic, docosenoic și docosadienoic
  • creează un film protector pe piele fără a fi ocluziv
  • seamănă cu sebumul, ajută la echilibrarea producției naturale de sebum a pielii
  • lasă pielea mătăsoasă și netedă
  • oferă o bună lubrifiere, este emolient foarte eficient
  • încetinește TEWL - pierderile de apă trans-epidermale
  • îmbracă firul de păr pentru a-I menține hidratarea
  • îmbunătățește părul deteriorat, uscat și fragil

PROFIL DE ACIZI GRAȘI

  • Acid palmitic (C 16:0) 2%
  • Acid stearic (C 18:0) 2%
  • Acid oleic (C 18:1) 5%
  • Acid linoleic (C 18:2) 3%
  • Acid linolenic (C 18:3) 3%
  • Acid eicosenoic (C 20:1) 59%
  • Acid docosenoic (C 22:1) 12%
  • Acid docosadienoic (C 22:2) 14%

chart_14_1

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • poate fi aplicat ca atare pe piele și păr
  • combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile
  • poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice
  • se poate include într-o gamă largă de formulări cosmetice
  • ca ulei de bază în amestecuri care conțin uleiuri sensibile la oxidare, conferă stabilitate altor uleiuri vegetale
  • potrivit pentru preparate pentru piele uscată, seruri pentru contur ochi, în aplicații topice precum balsamuri, unguente și creme
  • în produsele de îngrijire a părului și de îngrijire solară

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1552

Specificații

INCI
Limnanthes Alba Seed Oil
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Sustenabilitate
Provine din cultură protejată prin brevet, durabilă, foarte eficientă, prietenoasă cu solul și albinele.
Metoda de obținere
presare
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
ușor gălbui, clar , lichid
Textură
medium
Miros, aromă
slab, caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Indice saponificare
160 - 175
Beneficii cheie
emolient, seboregulator, protector, fortifiant capilar
Potrivit pentru
cosmetică, masaj, protecție solară
TEN
Demachiante, Barbierit/aftershave, Uleiuri faciale, Creme pentru ochi, Creme de față
CORP
Creme de picioare, Uleiuri/creme pentru unghii, Creme de mâini, Uleiuri de masaj, Uleiuri de corp, Unguente, Unturi de corp, Balsamuri, Creme, Emulsii
PĂR
Seruri pentru păr, Uleiuri pentru barbă, Balsamuri de păr
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Uleiuri de plajă, Produse după plajă, Creme
COPII
Balsamuri, Creme
MACHIAJ
Fond de ten, Corector
TIP DE TEN / PIELE
Matur, Sensibil, Uscat, Normal
TIP DE PĂR
Vopsit, Deteriorat, Uscat
TENDINȚE SUSȚINUTE
Personalizat, At-Home, Men's Grooming, Waterless, Skinimalism, Well-aging, Clean Beauty
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

upc
E103-3.
mpn
33079000
ean13
6424414019665
Disclaimer

Ulei de Meadowfoam beneficii

Rețete cu acest produs

Recenzie Ulei de Meadowfoam

Media evaluării

5.0
4 Recenzii
Excelent 4
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (4)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare