unknown
×

Ulei esențial de Nucșoară

×

Specificații

INCI
Myristica Fragrans Kernel Oil
Status
100% pur și natural, E.O.B.B.D. definit botanic și biochimic
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
distilare cu abur
Partea plantei
sâmburi/miez/boabe
Procesare
spectru complet, nefracționat, nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Constituenți principali
sabinene, alpha-pinene, beta-pinene, myristicine
Aspect
lichid, gălbui, vâscozitate scăzută
Miros, aromă
lemnos, condimentat, de nuci
Notă parfum
notă de mijloc, nota de bază
Solubilitate
în alcool etilic, în ulei
Dozaj
conform IFRA
Indicații specifice
libidou scăzut
Beneficii cheie
tonic general, antalgic, afrodisiac, antiseptic, digestiv
Potrivit pentru
igienă orală, cosmetică, aromaterpie, parfumerie, tratamente
CORP
Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme, Emulsii, Uleiuri de masaj, Unguente
IGIENĂ
Gel de duș, Șampoane, Săpunuri
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

Recunoscut pentru acțiunea sa stimulatoare, uleiul de nucșoară este o alegere excelentă pentru oboseala mentală și fizică. Folosit în mod tradițional în amestecuri pentru aplicații antireumatice, artrită, frigiditate, impotență, stimulare mentală, dureri musculare, dureri nevralgice.

Mai departeArată mai puțin
24,47 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1572
Adaug la Wishlist(46)
Descriere Ulei esențial de Nucșoară

Cunoscut pentru efectele sale stimulante, poate fi o alegere excelentă pentru oboseala mentală și fizică. Folosit în mod tradițional în amestecuri pentru antireumatice, artrită, frigiditate, impotență, stimulent mental, dureri musculare, aplicații nevralgice.

Ingrediente: Myristica Fragrans Kernel Oil

Profil olfactiv: vivace, foarte aromat, picant, dulce, lemnos, note fine de nucă

PROPRIETĂȚI

  • stimulent general și tonic
  • ajută la ameliorarea durerilor musculare și articulare
  • afrodisiac, ajută în cazul sentimentului de eșec
  • susține motivația și concentrarea în perioadele dificile
  • ajută la ameliorarea oboselii generale, favorizează starea de bine
  • sprijină stimularea digestiei și facilitează eliminarea gazelor
  • emenagog, ajută la reglarea menstruației, ajută în cazul crampelor
  • în parfumerie, pentru a însoți notele fructate, lemnoase, orientale și florale

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ca ingredient în formulări cosmetice, creme, unturi, seruri, amestecuri de uleiuri
  • se diluează cu un ulei vegetal și se aplică pe piele prin masaj
  • se adaugă la un preparat de baie dispersabil și se toarnă în apa caldă de baie
  • ca ingredient pentru prepararea de săpunuri și articole de toaletă
  • ca și component pentru prepararea parfumurilor

DATE DE SIGURANȚĂ

  • consultați medicul dacă sunteți însărcinată, alăptați, sunteți o persoană în vârstă, aveți o boală gravă sau intenționați să utilizați uleiuri esențiale pentru copiii mici
  • nu aplicați direct pe mucoase, în nas, în ochi
  • consultați medicul sau aromaterapeutul înainte de a ingera orice ulei esențial
  • folosiți numai diluat, cu excepția cazului în care vă recomandă altfel medicul sau un aromaterapeut certificat, cu experiență și pregătire în domeniu
  • persoanele cu tendință alergică ar trebui să efectueze un test de alergie înainte de a utiliza uleiuri esențiale
  • pentru uz profesional, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1572

Specificații

INCI
Myristica Fragrans Kernel Oil
Status
100% pur și natural, E.O.B.B.D. definit botanic și biochimic
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
distilare cu abur
Partea plantei
sâmburi/miez/boabe
Procesare
spectru complet, nefracționat, nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Constituenți principali
sabinene, alpha-pinene, beta-pinene, myristicine
Aspect
lichid, gălbui, vâscozitate scăzută
Miros, aromă
lemnos, condimentat, de nuci
Notă parfum
notă de mijloc, nota de bază
Solubilitate
în alcool etilic, în ulei
Dozaj
conform IFRA
Indicații specifice
libidou scăzut
Beneficii cheie
tonic general, antalgic, afrodisiac, antiseptic, digestiv
Potrivit pentru
igienă orală, cosmetică, aromaterpie, parfumerie, tratamente
CORP
Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme, Emulsii, Uleiuri de masaj, Unguente
IGIENĂ
Gel de duș, Șampoane, Săpunuri
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

upc
F002-3.
mpn
33079000
ean13
6424414019948
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Ulei esențial de Nucșoară

Media evaluării

5.0
4 Recenzii
Excelent 4
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (4)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare