unknown
×

Pigment cosmetic perlat 58 Copper

×

Specificații

Potrivit pentru
cosmetică, machiaj, săpunuri, baie & igienă

Pigment cosmetic mineral perlat potrivit pentru utilizarea în produse cosmetice de îngrijire, igienă, machiaj și săpunuri.

Mai departeArată mai puțin
4,94 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1607
Compară0
Adaug la Wishlist(2)
Descriere Pigment cosmetic perlat 58 Copper

Pigment cosmetic mineral perlat potrivit pentru utilizarea în produse cosmetice de îngrijire, igienă, machiaj și săpunuri.

Ingrediente: Mica, CI 77491

Dimensiuni particule: 5-25 μm

CARACTERISTICI

  • pigment de înaltă puritate, grad cosmetic
  • pulbere fină, fără nanoparticule
  • pigment perlat profesional
  • textură fină și mătăsoasă


UTILIZARE

  • poate fi folosit direct ca fard de ochi
  • ca ingredient în produsele de machiaj mineral: farduri, pudre libere sau compacte, blush, fond de ten, concealer, mascara, eyeliner, rujuri
  • combinați cu alți pigmenți perlați sau mați pentru a crea propriile nuanțe
  • se poate amesteca cu pudre vegetale sau minerale, cum ar fi sericitul, stearatul de magneziu, amidonul cosmetic, argila albă, pudra de orez micronizată
  • pentru a colora produsele cosmetice, în geluri, uleiuri, creme, unt de corp, produse spumante și de baie; de obicei, este inclus la sfârșitul preparării
  • pentru a colora săpunurile obținute prin procesare la rece și săpunurile melt & pour; se adaugă pre-dispersat în ulei vegetal, ulei esențial sau în parfumant, ori se adaugă ca atare la etapa finală


Date de siguranță: numai pentru uz cosmetic; nu inhalați praful atunci când deschideți ambalajul și lucrați cu acest produs.

Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1607

Specificații

Potrivit pentru
cosmetică, machiaj, săpunuri, baie & igienă

upc
F037-3
mpn
33079000
Disclaimer

Recenzii / Q&A Pigment cosmetic perlat 58 Copper

Media evaluării

5.0
6 Recenzii
Excelent 6
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (6)
  • Întrebări și răspunsuri (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adăugați un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Comentați
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare