unknown
×

Polysorbate 20

×

Specificații

INCI
Polysorbate 20
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, vâscos, ușor gălbui
Solubilitate
în apă, în alcool etilic
Dozaj
1 - 20 %
HLB
17
Încărcătură
non-ionic
Potrivit pentru
cosmetice, parfumerie, baie & igienă
TEN
Soluții micelare, Demachiante, Creme de față, Cleansere, Tonere
CORP
Scruburi, Creme de mâini, Creme, Emulsii
PĂR
Șampoane, Balsamuri de păr, Tratamente, Loțiuni pentru scalp, Seruri pentru păr, Seruri pentru scalp
IGIENĂ
Gel de duș, Bombe de baie, Cleansere, Deodorante, Șampoane, Șervețele umede
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Un solubilizant blând pentru substanțe lipofile și co-emulsifiant pentru emulsii O/W. Agent tensioactiv non-ionic multifuncțional, eficient și versatil, utilizat în aplicații cosmetice. 

Mai departeArată mai puțin
72,59 Lei
Ambalaj
  • 100 gr
  • 1 kg
  • 5 kg
Referință:
M-1624-1
Adaug la Wishlist(13)
Descriere Polysorbate 20

Un solubilizant blând pentru substanțe lipofile și co-emulsifiant pentru emulsii O/W. Agent tensioactiv non-ionic multifuncțional, eficient și versatil, utilizat în aplicații cosmetice. 

PROPRIETĂȚI

  • solubilizant eficient pentru uleiuri esențiale și parfumate în aplicații apoase și hidro-alcoolice
  • compatibil cu emulsifianții non-ionici și cu surfactanții anionici și cationici
  • reduce efectul iritant al sulfaților și chiar potențialul de iritare scăzut al sistemelor tensioactive
  • aditiv de blândețe în șampoanele pentru copii și agent de curățare delicat pentru șervețele umede
  • stabil la acizi, baze și electroliți ușori
  • are aprobare a farmacopeei îndelungată și un istoric de utilizare sigură în produsele cosmetice

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ingredient cosmetic
  • aplicațiile includ spray-uri de față, tonere, EDT, aftershave și apă de colonie, spray-uri de corp, deodorante, uleiuri de baie
  • solubilizator de substanțe lipofile
  • poate fi utilizat ca agent tensioactiv non-ionic blând în șampoane, geluri de duș și spumante de baie
  • ca emulsifiant/co-emulsifiant pentru emulsii O/W; se adaugă în faza uleioasă sau în faza apoasă în funcție de solubilitate
  • ca solubilizant pentru uleiuri vegetale, uleiuri esențiale și parfumate în preparate apoase
  • ca solubilizant în soluții apoase sau cu tenside, este în general suficient să se amestece cu uleiurile, apoi să se adauge celelalte ingrediente

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • pentru detalii, consultați fișa tehnică de siguranță
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1624-1

Specificații

INCI
Polysorbate 20
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, vâscos, ușor gălbui
Solubilitate
în apă, în alcool etilic
Dozaj
1 - 20 %
HLB
17
Încărcătură
non-ionic
Potrivit pentru
cosmetice, parfumerie, baie & igienă
TEN
Soluții micelare, Demachiante, Creme de față, Cleansere, Tonere
CORP
Scruburi, Creme de mâini, Creme, Emulsii
PĂR
Șampoane, Balsamuri de păr, Tratamente, Loțiuni pentru scalp, Seruri pentru păr, Seruri pentru scalp
IGIENĂ
Gel de duș, Bombe de baie, Cleansere, Deodorante, Șampoane, Șervețele umede
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

upc
F095-4
mpn
33079000
Disclaimer

Recenzie Polysorbate 20

Media evaluării

5.0
1 Recenzie
Excelent 1
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (1)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare