unknown
×

Benzyl alcohol DHA

Benzyl alcohol DHA

Specificații

INCI
Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Water
Aspect
gălbui, lichid
Dozaj
0.2 - 1.1 %
Potrivit pentru
igienă orală, baie & igienă, cosmetică, protecție solară, machiaj
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

Conservant cu un spectru larg de eficacitate, ușor de utilizat, are o bună acceptare, permis în formulările Cosmos, potrivit pentru formulările de îngrijire a pielii, a corpului și a părului, inclusiv pentru copii.

Mai departeArată mai puțin
23,80 Lei
Ambalaj
  • 100 gr
  • 1 kg
  • 5 kg
Referință:
M-1649-0.1
Adaug la Wishlist(7)
Descriere Benzyl alcohol DHA

Conservant cu un spectru larg de eficacitate, ușor de utilizat, are o bună acceptare, permis în formulările Cosmos, potrivit pentru formulările de îngrijire a pielii, a corpului și a părului, inclusiv pentru copii.

PROPRIETĂȚI

  • oferă protecție cu spectru larg într-o varietate de produse de îngrijire personală
  • eficient împotriva bacteriilor Gram-pozitive și Gram-negative, drojdiilor și mucegaiurilor
  • profil de siguranță excelent
  • beneficiază de o gamă largă de acceptare reglementară la nivel mondial pentru produsele de îngrijire personală
  • prezintă o bună compatibilitate cu o mare varietate de materii prime și formulări
  • ingredientele sale sunt listate pozitiv în standardele naturale (de exemplu, COSMOS, NATRUE) ca și conservanți autorizați
  • este solubil în apă
  • este compatibil cu o gamă variată de produse, inclusiv cu formulări cationice, nonionice și anionice

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE 

  • ingredient cosmetic
  • potrivit pentru formulări de îngrijire a pielii, îngrijire corporală, machiaj și îngrijire a părului, produse cu clătire și fără clătire
  • conservă majoritatea preparatelor care conțin o fază apoasă
  • aplicațiile includ creme, loțiuni, tonice, seruri, geluri, șampoane, geluri de duș, produse de îngrijire a bebelușilor
  • poate fi adăugat cu ușurință direct în formulări
  • compatibilitate foarte bună cu majoritatea ingredientelor utilizate în produsele cosmetice
  • se adaugă în formulări la temperaturi sub 45°C
  • verificați și ajustați, dacă este necesar, pH-ul după adăugarea conservantului
  • intervalul optim de pH 2,0 - 7,0

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • nu este permis în pulverizatoarele de aerosoli
  • respectați nivelul de utilizare recomandat, evitați contactul cu ochii
  • pentru detalii, consultați fișa tehnică de siguranță
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1649-0.1

Specificații

INCI
Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Water
Aspect
gălbui, lichid
Dozaj
0.2 - 1.1 %
Potrivit pentru
igienă orală, baie & igienă, cosmetică, protecție solară, machiaj
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

upc
G007-1
mpn
33049900
Disclaimer

Benzyl alcohol DHA beneficii

@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare