unknown
×

Ulei esențial de Lavandă Bio

×
Certificat BIO

Specificații

INCI
Lavandula Angustifolia Oil
Status
100% pur și natural, E.O.B.B.D. definit botanic și biochimic, Cosmos Organic
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
distilare cu abur
Partea plantei
flori, părți aeriene
Procesare
spectru complet, nefracționat, nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Constituenți principali
linalyl acetate, linalool, lavandulyl acetate, b-caryophyllene, farnesene
Aspect
gălbui, lichid, vâscozitate scăzută
Miros, aromă
caracteristic , floral, erbaceu
Notă parfum
nota de vârf, notă de mijloc
Solubilitate
în ulei, în alcool etilic
Dozaj
conform IFRA
Indicații specifice
mâncărime
Beneficii cheie
reparator, antalgic, antiinflamator, antispasmodic, cicatrizant, purifiant, regenerator, relaxant
Potrivit pentru
baie & igienă, aromaterpie, cosmetică, menaj, parfumerie, lumânări, săpunuri
TEN
Creme de față, Măști, Tratamente, Cleansere, Barbierit/aftershave
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme, Emulsii, Creme de picioare, Creme de mâini, Lotion bars, Uleiuri de masaj, Unguente
PĂR
Balsamuri de păr, Șampoane solide, Șampoane
IGIENĂ
Bombe de baie, Gel de duș, Cleansere, Deodorante, Șampoane, Săpunuri
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

Efervescent, cu un parfum floral profund, bogat și proaspăt, un ulei esențial bun la toate, un adaos fabulos în cosmetică, aromaterapie și parfumerie. Este utilizat pe scară largă pentru ameliorarea problemelor cutanate și regenerarea pielii, pentru a facilita somnul și a calma sistemul nervos.

Mai departeArată mai puțin
12,72 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1033
Compară0
Adaug la Wishlist(66)
Descriere Ulei esențial de Lavandă Bio

Efervescent, cu un parfum floral profund, bogat și proaspăt, un ulei esențial bun la toate, un adaos fabulos în cosmetică, aromaterapie și parfumerie. Este utilizat pe scară largă pentru ameliorarea problemelor cutanate și regenerarea pielii, pentru a facilita somnul și a calma sistemul nervos.

Ingrediente: Lavandula Angustifolia Oil

100% din totalul ingredientelor provin din agricultura organică. COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife în conformitate cu standardul COSMOS

Profil olfactiv: floral, proaspăt, dulce, erbaceu, ușor fructat, uneori ușor camforat

PROPRIETĂȚI

  • liniștitor, antiinflamator, purificator
  • calmează iritațiile minore, mâncărimile, arsurile solare
  • proprietăți de refacere și reparare a pielii
  • utilizat în mod tradițional pentru îngrijirea pielii sensibile sau cu probleme
  • calmant și relaxant, aduce armonie
  • ameliorează durerile cervicale, umerii înțepeniți
  • ajută la echilibrarea sistemului nervos
  • ușurează stările tensionate, de panică, de stres, depresive
  • calmant pentru dureri de cap, iritabilitate, epuizare
  • facilitează adormirea, conferă seninătate

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ca ingredient în formulări cosmetice, creme, unturi, seruri, amestecuri de uleiuri
  • se diluează cu un ulei vegetal și se aplică pe piele prin masaj
  • se adaugă la un preparat de baie dispersabil și se toarnă în apa caldă
  • ca ingredient pentru prepararea de săpunuri și articole de toaletă
  • în difuzor de aromaterapie, opțional în combinație cu alte uleiuri esențiale
  • ca și component pentru prepararea parfumurilor

DATE DE SIGURANȚĂ

  • consultați medicul dacă sunteți însărcinată, alăptați, sunteți o persoană în vârstă, aveți o boală gravă sau intenționați să utilizați uleiuri esențiale pentru copiii mici
  • nu aplicați direct pe mucoase, în nas, în ochi
  • consultați medicul sau aromaterapeutul înainte de a ingera orice ulei esențial
  • folosiți numai diluat, cu excepția cazului în care vă recomandă altfel medicul sau un aromaterapeut certificat, cu experiență și pregătire în domeniu
  • persoanele cu tendință alergică ar trebui să efectueze un test de alergie înainte de a utiliza uleiuri esențiale
  • pentru uz profesional, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1033

Specificații

INCI
Lavandula Angustifolia Oil
Status
100% pur și natural, E.O.B.B.D. definit botanic și biochimic, Cosmos Organic
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
distilare cu abur
Partea plantei
flori, părți aeriene
Procesare
spectru complet, nefracționat, nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Constituenți principali
linalyl acetate, linalool, lavandulyl acetate, b-caryophyllene, farnesene
Aspect
gălbui, lichid, vâscozitate scăzută
Miros, aromă
caracteristic , floral, erbaceu
Notă parfum
nota de vârf, notă de mijloc
Solubilitate
în ulei, în alcool etilic
Dozaj
conform IFRA
Indicații specifice
mâncărime
Beneficii cheie
reparator, antalgic, antiinflamator, antispasmodic, cicatrizant, purifiant, regenerator, relaxant
Potrivit pentru
baie & igienă, aromaterpie, cosmetică, menaj, parfumerie, lumânări, săpunuri
TEN
Creme de față, Măști, Tratamente, Cleansere, Barbierit/aftershave
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme, Emulsii, Creme de picioare, Creme de mâini, Lotion bars, Uleiuri de masaj, Unguente
PĂR
Balsamuri de păr, Șampoane solide, Șampoane
IGIENĂ
Bombe de baie, Gel de duș, Cleansere, Deodorante, Șampoane, Săpunuri
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

ean13
6424414011072
upc
C080-3.C13
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzii / Q&A Ulei esențial de Lavandă Bio

Media evaluării

5.0
45 Recenzii
Excelent 45
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (45)
  • Întrebări și răspunsuri (1)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adăugați un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Comentați
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare