unknown
×

Ulei de Susan Bio

×
Certificat BIO
Grad alimentar

Specificații

INCI
Sesamum Indicum Seed Oil
Status
Ecocert Organic, Ecocert Ecologic
Clasificare
grad cosmetic, grad alimentar
Metoda de obținere
presat la rece, nerafinat, filtrare
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, clar , gălbui, galben, semi vâscos
Textură
medium
Miros, aromă
caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Indicații specifice
riduri, linii fine
Beneficii cheie
anti-aging, antioxidant, nutritiv, regenerator, emolient
Potrivit pentru
masaj, săpunuri, cosmetică
TEN
Balsamuri, Uleiuri faciale
CORP
Balsamuri, Creme, Emulsii, Uleiuri de corp, Uleiuri de masaj, Uleiuri/creme pentru unghii
PĂR
Balsamuri de păr, Seruri pentru scalp
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Produse după plajă
TIP DE TEN / PIELE
Matur, Uscat
TIP DE PĂR
Deteriorat, Uscat
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Skinimalism, Waterless, Well-aging
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Aduce beneficii regenerative și nutritive, excelent catifelant și emolient pentru piele, combate semnele de îmbătrânire, ajută la refacerea barierei naturale, face pielea moale și suplă. Este o alegere frecventă pentru masajul corpului și al capului.

Mai departeArată mai puțin
21,17 Lei
Ambalaj
  • 100 ml
  • 900 gr
  • 4.5 kg
Referință:
M-1071
Accesorii / Produse compatibile
Adaug la Wishlist(39)
Descriere Ulei de Susan Bio

Aduce beneficii regenerative și nutritive, excelent catifelant și emolient pentru piele, combate semnele de îmbătrânire, ajută la refacerea barierei naturale, face pielea moale și suplă. Este o alegere frecventă pentru masajul corpului și al capului. 

Ingrediente: Sesamum Indicum Seed Oil

100% din totalul ingredientelor provin din agricultura organică. Certificat de Ecocert

PROPRIETĂȚI

  • bogat în antioxidanți unici (sesamină, sesamolină)
  • catifelant și emolient excelent pentru piele
  • are o atingere alunecoasă interesantă
  • pătrunde bine în piele
  • stimulează hidratarea pielii și regenerarea barierei cutanate
  • ajută la contracararea îmbătrânirii premature a pielii

PROFIL DE ACIZI GRAȘI

  • Acid palmitic (C16:0) 20%
  • Acid stearic (C18:0) 5%
  • Acid oleic (C18:1) 35%
  • Acid linoleic (C18:2) 36%
  • Acid linolenic (C18:3) 1%
  • Acid arahidic (C20:0) 1%
  • Acid erucic (C22:1) 2%

chart_70

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • poate fi aplicat ca atare pe piele și păr
  • combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile
  • poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice
  • ca ingredient pentru îngrijirea corpului, îngrijirea pielii uscate, a pielii mature, pentru formulări de îngrijire a buzelor, în cosmetice decorative
  • este un bun ulei de bază
  • des selectat pentru masajul corporal și masajul capului

DATE DE SIGURANȚĂ

  • a se evita de către persoanele alergice la susan
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1071

Specificații

INCI
Sesamum Indicum Seed Oil
Status
Ecocert Organic, Ecocert Ecologic
Clasificare
grad cosmetic, grad alimentar
Metoda de obținere
presat la rece, nerafinat, filtrare
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, clar , gălbui, galben, semi vâscos
Textură
medium
Miros, aromă
caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Indicații specifice
riduri, linii fine
Beneficii cheie
anti-aging, antioxidant, nutritiv, regenerator, emolient
Potrivit pentru
masaj, săpunuri, cosmetică
TEN
Balsamuri, Uleiuri faciale
CORP
Balsamuri, Creme, Emulsii, Uleiuri de corp, Uleiuri de masaj, Uleiuri/creme pentru unghii
PĂR
Balsamuri de păr, Seruri pentru scalp
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Produse după plajă
TIP DE TEN / PIELE
Matur, Uscat
TIP DE PĂR
Deteriorat, Uscat
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Skinimalism, Waterless, Well-aging
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414010020
upc
B030-3.B02
mpn
33079000
Disclaimer

Ulei de Susan Bio beneficii

Rețete cu acest produs

Recenzie Ulei de Susan Bio

Media evaluării

4.9
21 Recenzii
Excelent 19
Foarte bun 2
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (21)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare