unknown
×

Ulei esențial de Ghimbir

×
Grad alimentar

Specificații

INCI
Zingiber Officinale Root Oil
Status
100% pur și natural, E.O.B.B.D. definit botanic și biochimic
Clasificare
grad cosmetic, grad alimentar
Metoda de obținere
distilare cu abur
Partea plantei
rădăcini
Procesare
spectru complet, nefracționat, nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aspect
ușor gălbui, vâscozitate medie, lichid
Miros, aromă
puternic, caracteristic
Notă parfum
notă de mijloc, nota de bază
Solubilitate
în ulei, în alcool etilic
Dozaj
conform IFRA
Indicații specifice
bronșită, greață, rău de mișcare, căderea părului, oboseală, epuizare, libidou scăzut, reumatism, artrită
Beneficii cheie
tonic general, relaxant, digestiv, antiinflamator, antalgic, afrodisiac, circulator, tonic cutanat
Potrivit pentru
baie & igienă, cosmetică, aromaterpie, parfumerie, masaj, igienă orală
TEN
Măști, Tratamente
CORP
Balsamuri, Uleiuri de corp, Creme de picioare, Uleiuri de masaj, Unguente, Scruburi
PĂR
Balsamuri de păr, Seruri pentru scalp, Tratamente
TIP DE PĂR
Subțiat, Toate tipurile
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

Un ulei esențial puternic și energizant, un tonic general, utilizat în mod tradițional în aplicații pentru apetit sau afrodisiace, în îngrijirea părului pentru a combate căderea acestuia și ca stimulator al sistemului nervos.

Mai departeArată mai puțin
19,52 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1162
Adaug la Wishlist(76)
Descriere Ulei esențial de Ghimbir

Un ulei esențial puternic și energizant, un tonic general, utilizat în mod tradițional în aplicații pentru apetit sau afrodisiace, în îngrijirea părului pentru a combate căderea acestuia și ca stimulator al sistemului nervos. 

Ingrediente: Zingiber Officinale Root Oil

Profil olfactiv: purenic picant, cu note de lemn, pământii și condimentate

PROPRIETĂȚI

  • tonic pentru piele și scalp
  • ajută la combaterea căderii părului și stimulează creșterea părului
  • tonic general, sporește energia
  • conține substanțe antiinflamatoare și antalgice
  • renumit ca afrodisiac
  • favorizează circulația periferică
  • ajută la calmarea mușchilor și articulațiilor dureroase și obosite
  • stimulant pentru sistemul nervos
  • ajută în caz de moral scăzut, oboseală generală
  • alegere bună în cazul inhibițiilor, a lipsei de optimism
  • aperitiv, stomahic, poate ajuta în cazul răului de călătorie

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ca ingredient în formulări cosmetice, creme, unturi, seruri, amestecuri de uleiuri
  • se diluează cu un ulei vegetal și se aplică pe piele prin masaj
  • se adaugă la un preparat de baie dispersabil și se toarnă în apa caldă
  • ca ingredient pentru prepararea de săpunuri și articole de toaletă
  • în difuzor de aromaterapie, opțional în combinație cu alte uleiuri esențiale
  • ca și component pentru prepararea parfumurilor
  • ca aromă naturală în preparate culinare

DATE DE SIGURANȚĂ

  • consultați medicul dacă sunteți însărcinată, alăptați, sunteți o persoană în vârstă, aveți o boală gravă sau intenționați să utilizați uleiuri esențiale pentru copiii mici
  • nu aplicați direct pe mucoase, în nas, în ochi
  • consultați medicul sau aromaterapeutul înainte de a ingera orice ulei esențial
  • folosiți numai diluat, cu excepția cazului în care vă recomandă altfel medicul sau un aromaterapeut certificat, cu experiență și pregătire în domeniu
  • persoanele cu tendință alergică ar trebui să efectueze un test de alergie înainte de a utiliza uleiuri esențiale
  • pentru uz profesional, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1162

Specificații

INCI
Zingiber Officinale Root Oil
Status
100% pur și natural, E.O.B.B.D. definit botanic și biochimic
Clasificare
grad cosmetic, grad alimentar
Metoda de obținere
distilare cu abur
Partea plantei
rădăcini
Procesare
spectru complet, nefracționat, nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aspect
ușor gălbui, vâscozitate medie, lichid
Miros, aromă
puternic, caracteristic
Notă parfum
notă de mijloc, nota de bază
Solubilitate
în ulei, în alcool etilic
Dozaj
conform IFRA
Indicații specifice
bronșită, greață, rău de mișcare, căderea părului, oboseală, epuizare, libidou scăzut, reumatism, artrită
Beneficii cheie
tonic general, relaxant, digestiv, antiinflamator, antalgic, afrodisiac, circulator, tonic cutanat
Potrivit pentru
baie & igienă, cosmetică, aromaterpie, parfumerie, masaj, igienă orală
TEN
Măști, Tratamente
CORP
Balsamuri, Uleiuri de corp, Creme de picioare, Uleiuri de masaj, Unguente, Scruburi
PĂR
Balsamuri de păr, Seruri pentru scalp, Tratamente
TIP DE PĂR
Subțiat, Toate tipurile
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

ean13
6424414011881
upc
B081-1.A11
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Ulei esențial de Ghimbir

Media evaluării

4.6
36 Recenzii
Excelent 27
Foarte bun 5
Bun 2
Mediu 2
Slab 0

  • Recenzii (36)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare