unknown
×

Ulei de Cătină semințe Bio

×
Certificat BIO
Grad alimentar

Specificații

INCI
Hippophae Rhamnoides Seed Extract And Rosmarinus Officinalis Leaf Extract
Status
Ecocert Ecologic
Clasificare
grad cosmetic, grad alimentar
Metoda de obținere
extracție CO2, nerafinat
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, portocaliu , gălbui
Textură
medium
Miros, aromă
caracteristic
Dozaj
1-10%
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Indice saponificare
150 - 210
Beneficii cheie
anti-aging, antiiritant, antirid, antioxidant, emolient, protector, regenerator, cicatrizant
Potrivit pentru
cosmetică, tratamente, protecție solară
TEN
Balsamuri, Creme pentru ochi, Creme de față, Uleiuri faciale, Seruri
CORP
Unturi de corp, Uleiuri de corp, Unguente
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Produse după plajă, Creme, Uleiuri de plajă
COPII
Balsamuri, Creme
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile, Uscat, Matur, Normal, Sensibil
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Bazat pe știință, Skinimalism, Waterless, Well-aging
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Apreciat pentru bogăția sa în substanțe bioactive și pentru capacitatea sa remarcabilă de a hrăni, de a calma și de a proteja pielea, acest ulei concentrat prețios este adecvat pentru numeroase formulări de îngrijire și regenerare a pielii.

Mai departeArată mai puțin
26,36 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1138
Accesorii / Produse compatibile
Adaug la Wishlist(60)
Descriere Ulei de Cătină semințe Bio

Apreciat pentru bogăția sa în substanțe bioactive și pentru capacitatea sa remarcabilă de a hrăni, de a calma și de a proteja pielea, acest ulei concentrat prețios este adecvat pentru numeroase formulări de îngrijire și regenerare a pielii.

Ingrediente: Hippophae Rhamnoides Seed Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract

100% din totalul ingredientelor provin din agricultura ecologică. Certificat de Ecocert.

PROPRIETĂȚI

  • sursă bogată de carotenoizi, fitosteroli și tocoferoli
  • acțiune antioxidantă, antiradicalară
  • luptă împotriva daunelor provocate de radicalii liberi
  • ajută la protecția împotriva influențelor mediului înconjurător
  • conferă fermitate pielii, repară pielea
  • stimulează mecanismele de reparare a pielii
  • îmbunătățește elasticitatea pielii
  • conferă tenului o strălucire sănătoasă
  • antiinflamator, calmant
  • calmează pielea solzoasă și scalpul cu mâncărimi
  • amplifică efectul filtrelor solare

PROFIL DE ACIZI GRAȘI

  • Acid oleic (C18:1) 21%
  • Acid linoleic (C18:2) 44%
  • Acid alfa-linolenic (C18:3) 35%

chart_54

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • poate fi aplicat ca atare pe piele și păr
  • combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile
  • poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice
  • ca ingredient în cremele de protecție solară și în produsele after-sun
  • în formulele de cicatrizare a rănilor, anti-îmbătrânire, piele cu imperfecțiuni, piele deteriorată, îngrijire generală a pielii
  • ideal pentru îngrijirea tenului tern, matur, a pielii îmbătrânite, îngrijirea pielii cu tendințe atopice

DATE DE SIGURANȚĂ

  • nu sunt necesare măsuri specifice
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1138

Specificații

INCI
Hippophae Rhamnoides Seed Extract And Rosmarinus Officinalis Leaf Extract
Status
Ecocert Ecologic
Clasificare
grad cosmetic, grad alimentar
Metoda de obținere
extracție CO2, nerafinat
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, portocaliu , gălbui
Textură
medium
Miros, aromă
caracteristic
Dozaj
1-10%
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Indice saponificare
150 - 210
Beneficii cheie
anti-aging, antiiritant, antirid, antioxidant, emolient, protector, regenerator, cicatrizant
Potrivit pentru
cosmetică, tratamente, protecție solară
TEN
Balsamuri, Creme pentru ochi, Creme de față, Uleiuri faciale, Seruri
CORP
Unturi de corp, Uleiuri de corp, Unguente
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Produse după plajă, Creme, Uleiuri de plajă
COPII
Balsamuri, Creme
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile, Uscat, Matur, Normal, Sensibil
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Bazat pe știință, Skinimalism, Waterless, Well-aging
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414011584
upc
B070-3.B05
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Ulei de Cătină semințe Bio

Media evaluării

4.9
49 Recenzii
Excelent 45
Foarte bun 1
Bun 0
Mediu 2
Slab 0

  • Recenzii (49)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare