unknown
×

Pigment cosmetic mat 10 Pink

×

Specificații

Potrivit pentru
machiaj, cosmetică, lumânări, săpunuri

Pigment cosmetic mineral potrivit pentru utilizarea în produse cosmetice de îngrijire, machiaj și săpunuri.

Mai departeArată mai puțin
8,29 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1252
Compară0
Adaug la Wishlist(22)
Descriere Pigment cosmetic mat 10 Pink

Pigment cosmetic mineral potrivit pentru utilizarea în produse cosmetice de îngrijire, machiaj și săpunuri.

Ingrediente: CI 77007

Dimensiuni particule: 1 μm


CARACTERISTICI

  • pigment de înaltă puritate, grad cosmetic
  • pudră ultrafină, nu conține nanoparticule
  • culoare intensă, mată

UTILIZARE

  • poate fi folosit ca ingredient în produsele de machiaj mineral: fard de ochi, pudre libere sau compacte, blush, fond de ten, corector, mascara, tuș de pleoape, ruj
  • în amestecuri de pudre se recomandă măcinarea într-un mojar sau într-o râșniță de cafea pentru a obține nuanțe omogene
  • se poate combina cu pudre vegetale sau minerale precum sericit, stearat de magneziu, amidon cosmetic, argilă albă, pudră micronizată de orez
  • pentru colorarea cosmeticelor, în creme, unturi de corp; se include de regulă în faza uleioasă
  • pentru colorarea săpunurilor preparate prin metoda la rece și a săpunurilor melt & pour; se include pre-dispersat în ulei vegetal, ulei esențial sau parfumant


Date de siguranță: numai pentru uz cosmetic; nu inhalați praful atunci când deschideți ambalajul și lucrați cu acest produs.

Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1252

Specificații

Potrivit pentru
machiaj, cosmetică, lumânări, săpunuri

ean13
6424414012789
upc
C004-1
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzii / Q&A Pigment cosmetic mat 10 Pink

Media evaluării

5.0
18 Recenzii
Excelent 18
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (18)
  • Întrebări și răspunsuri (1)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adăugați un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Comentați
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare