unknown
×

Ulei esențial de Patchouli

×
Grad alimentar

Specificații

INCI
Pogostemon Cablin Leaf Oil
Alte denumiri
Ulei de Paciuli
Status
100% pur și natural, E.O.B.B.D. definit botanic și biochimic
Clasificare
grad alimentar, grad cosmetic
Metoda de obținere
distilare cu abur
Partea plantei
frunze
Procesare
spectru complet, nefracționat, nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Constituenți principali
patchoulol, alpha-bulnesene, alpha-guaiene
Aspect
galben maroniu, lichid, vâscozitate medie
Miros, aromă
pământiu, lemnos
Notă parfum
nota de bază
Solubilitate
în ulei, în alcool etilic
Dozaj
conform IFRA
Indicații specifice
micoze, mătreață, cicatrici, celulită, oboseală, epuizare, varice
Beneficii cheie
purifiant, regenerator, tonic general, circulator, repelent insecte, antiinflamator, cicatrizant, afrodisiac, tonic cutanat, venotonic
Potrivit pentru
baie & igienă, parfumerie, aromaterpie, cosmetică, lumânări, masaj, tratamente
TEN
Măști, Seruri, Tratamente, Barbierit/aftershave
CORP
Unturi de corp, Uleiuri de corp, Lotion bars, Uleiuri de masaj, Unguente
PĂR
Uleiuri pentru barbă, Balsamuri de păr, Seruri pentru scalp, Tratamente
TIP DE TEN / PIELE
Acneic, Mixt, Gras
TIP DE PĂR
Gras
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

Deosebit de apreciat pentru mirosul său puternic lemnos, bogat, pământiu, cu note de fum, un ulei esențial cu adevărat carismatic. Conține o serie de principii active cu activitate antiinflamatoare, decongestionantă și regeneratoare a pielii. Un ulei care se perfecționează cu trecerea timpului, ca un vin bun.

Mai departeArată mai puțin
15,96 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1145
Adaug la Wishlist(64)
Descriere Ulei esențial de Patchouli

Deosebit de apreciat pentru mirosul său puternic lemnos, bogat, pământiu, cu note de fum, un ulei esențial cu adevărat carismatic. Conține o serie de principii active cu activitate antiinflamatoare, decongestionantă și regeneratoare a pielii. Un ulei care se perfecționează cu trecerea timpului, ca un vin bun.

Ingrediente: Pogostemon Cablin Leaf Oil

100% din totalul ingredientelor provin din agricultura ecologică. COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife în conformitate cu standardul COSMOS.

Profil olfactiv: pământiu, lemnos, profund

PROPRIETĂȚI

  • regenerator cutanat, favorizează reînnoirea țesuturilor
  • cicatrizant, strimulează regenerarea celulelor pielii
  • ajută la reglarea tenului gras sau cu tendință acneică
  • utilizat în mod tradițional pentru ameliorarea eczemelor, psoriazisului și mătreții
  • tonic și decongestionant venos, favorizează circulația periferică
  • afrodisiac, tonic nervos și stimulator
  • ușor antiinfecțios și antiseptic
  • ajutor în caz de epuizare, astenie, impotență și frigiditate
  • formularea parfumurilor, în special a celor orientale sau bărbătești
  • esență carismatică cu note de bază pentru parfumerie

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ca ingredient în formulări cosmetice, creme, unturi, seruri, amestecuri de uleiuri
  • se diluează cu un ulei vegetal și se aplică pe piele prin masaj
  • ca ingredient pentru prepararea de săpunuri și articole de toaletă
  • în difuzor de aromaterapie, opțional în combinație cu alte uleiuri esențiale
  • ca și component pentru prepararea parfumurilor

DATE DE SIGURANȚĂ

  • consultați medicul dacă sunteți însărcinată, alăptați, sunteți o persoană în vârstă, aveți o boală gravă sau intenționați să utilizați uleiuri esențiale pentru copiii mici
  • nu aplicați direct pe mucoase, în nas, în ochi
  • consultați medicul sau aromaterapeutul înainte de a ingera orice ulei esențial
  • folosiți numai diluat, cu excepția cazului în care vă recomandă altfel medicul sau un aromaterapeut certificat, cu experiență și pregătire în domeniu
  • persoanele cu tendință alergică ar trebui să efectueze un test de alergie înainte de a utiliza uleiuri esențiale
  • pentru uz profesional, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1145

Specificații

INCI
Pogostemon Cablin Leaf Oil
Alte denumiri
Ulei de Paciuli
Status
100% pur și natural, E.O.B.B.D. definit botanic și biochimic
Clasificare
grad alimentar, grad cosmetic
Metoda de obținere
distilare cu abur
Partea plantei
frunze
Procesare
spectru complet, nefracționat, nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Constituenți principali
patchoulol, alpha-bulnesene, alpha-guaiene
Aspect
galben maroniu, lichid, vâscozitate medie
Miros, aromă
pământiu, lemnos
Notă parfum
nota de bază
Solubilitate
în ulei, în alcool etilic
Dozaj
conform IFRA
Indicații specifice
micoze, mătreață, cicatrici, celulită, oboseală, epuizare, varice
Beneficii cheie
purifiant, regenerator, tonic general, circulator, repelent insecte, antiinflamator, cicatrizant, afrodisiac, tonic cutanat, venotonic
Potrivit pentru
baie & igienă, parfumerie, aromaterpie, cosmetică, lumânări, masaj, tratamente
TEN
Măști, Seruri, Tratamente, Barbierit/aftershave
CORP
Unturi de corp, Uleiuri de corp, Lotion bars, Uleiuri de masaj, Unguente
PĂR
Uleiuri pentru barbă, Balsamuri de păr, Seruri pentru scalp, Tratamente
TIP DE TEN / PIELE
Acneic, Mixt, Gras
TIP DE PĂR
Gras
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

ean13
6424414011676
upc
B035-1.G12
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Ulei esențial de Patchouli

Media evaluării

4.8
41 Recenzii
Excelent 34
Foarte bun 6
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (41)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare