unknown
×

Specificații

INCI
Melaleuca Leucadendron Cajaput Oil
Status
100% pur și natural, E.O.B.B.D. definit botanic și biochimic, Cosmos Organic
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
distilare cu abur
Partea plantei
părți aeriene
Procesare
spectru complet, nefracționat, nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Constituenți principali
cineole, a-terpineol, limonene, myrcene
Aspect
ușor gălbui, lichid, vâscozitate scăzută
Miros, aromă
puternic, caracteristic , revigorant
Notă parfum
notă de mijloc
Solubilitate
în ulei, în alcool etilic
Dozaj
conform IFRA
Beneficii cheie
astringent, imunostimulator, purifiant, antiviral, expectorant, antireumatismal, antalgic, antibacterian, antiseptic, circulator, fortifiant capilar, tonic general, tonic cutanat, venotonic
Indicații specifice
reumatism, artrită, bronșită, oboseală, epuizare, varice, dureri de spate, răceală, nas înfundat
Potrivit pentru
baie & igienă, săpunuri, cosmetică, aromaterpie, masaj, tratamente
TEN
Cleansere, Măști, Seruri, Tratamente
CORP
Uleiuri de corp, Creme de picioare, Uleiuri de masaj, Unguente, Scruburi
PĂR
Seruri pentru scalp, Șampoane solide, Șampoane, Tratamente
IGIENĂ
Gel de duș, Cleansere, Șampoane, Săpunuri
TIP DE TEN
Acneic, Mixt, Gras
TIP DE PĂR
Gras, Subțiat
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

Ulei esențial de Cajeput Bio

Utilizat în mod tradițional pentru ameliorarea durerilor articulare ușoare, reumatice, nevralgice sau musculare, un ulei esențial indispensabil pentru sezonul cu răceală și gripă, are o aromă proaspătă, erbacee, înălțătoare și radiantă. Purificator și tonifiant pentru piele, adaos interesant pentru îngrijirea tenului gras, cu tendință acneică și în aplicații împotriva căderii părului.

Mai departeArată mai puțin
17,08 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1156
0

Informațiile despre produse și indicațiile privind utilizarea acestora sunt publicate pentru scopuri educaționale, nu acoperă toate modalitățile de utilizare, toate măsurile... de precauție, toate posibilele interacțiuni, incompatibilități sau efecte adverse. Informațiile se obțin din surse considerate valabile și de încredere, sunt corecte și complete în limita cunoștințelor noastre dar nu au caracter exhaustiv. Elemental nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în site, dar se străduiește în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate. Produsele și informațiile nu sunt destinate și nu ar trebui să fie folosite pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni afecțiuni medicale sau boli. Pentru orice utilizare în scop terapeutic, consultați un medic.

Meniu

Setări