unknown
×

Ulei esențial de Tămâie

×
Grad alimentar

Specificații

INCI
Boswellia Carterii Gum Oil
Status
100% pur și natural, E.O.B.B.D. definit botanic și biochimic
Clasificare
grad cosmetic, grad alimentar
Metoda de obținere
distilare cu abur
Partea plantei
oleorășina
Procesare
spectru complet, nefracționat, nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Constituenți principali
a-pinene, a-phellandrene, myrcene, sabinene, b-caryophyllene
Aspect
gălbui, lichid, vâscozitate medie
Miros, aromă
balsamic, pământiu, caracteristic
Notă parfum
nota de bază
Solubilitate
în alcool etilic, în ulei
Dozaj
conform IFRA
Indicații specifice
angoase, anxietate, cicatrici, riduri, linii fine, depresie, moral scăzut, wellness
Beneficii cheie
cicatrizant, relaxant, regenerator, imunostimulator, antidepresiv, reparator
Potrivit pentru
masaj, parfumerie, aromaterpie, cosmetică, lumânări
TEN
Balsamuri, Uleiuri faciale, Tratamente, Seruri
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Uleiuri de corp, Unguente
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

Buchet aromatic foarte complex, cu note profund rășinoase, lemnoase, asemănătoare tămâiei, puternic înălțătoare și clarificatoare, este o esență prețioasă, un ulei mistic cu proprietăți terapeutice renumite, folosit în cosmetică, aromaterapie și parfumerie, considerat cel mai vechi parfum din lume.

Mai departeArată mai puțin
25,16 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1228
Adaug la Wishlist(92)
Descriere Ulei esențial de Tămâie

Buchet aromatic foarte complex, cu note profund rășinoase, lemnoase, asemănătoare tămâiei, puternic înălțătoare și clarificatoare, este o esență prețioasă, un ulei mistic cu proprietăți terapeutice renumite, folosit în cosmetică, aromaterapie și parfumerie, considerat cel mai vechi parfum din lume.

Tămâia este rășina arbustului Boswellia. Pe trunchiul acestuia se fac incizii pentru a obține substanța rășinoasă aromată. Substanță sacră, tămâia este probabil cea mai cunoscută rășină din lume, apreciată pentru virtuțile sale în pregătirea ritualurilor spirituale. Folosită în Antichitate de egipteni, romani și greci, creștinismul îi perpetuează utilizarea, deoarece tămâia este unul dintre darurile aduse lui Hristos de către magi. 

Uleiul esențial se obține prin distilarea rășinii de tămâie și are un profil olfactiv mai blând și mai dulceag decât cel al rășinii.

Ingrediente: Boswellia Carterii Gum Oil

Profil olfactiv: cald, rășinos, lemnos, balsamic, picant, ușor dulceag

PROPRIETĂȚI

  • oferă numeroase beneficii cosmetice, aromaterapeutice și spirituale
  • este recunoscut în mod tradițional pentru proprietățile de vindecare a pielii
  • regenerator, reparator cutanat
  • stimulator pentru organism
  • poate susține sistemul natural imunitar
  • ajută la alinarea anxietății, calmează tensiunile
  • armonizator, conferă o stare de bine
  • ameliorează stările obsesive legate de trecut
  • ajută la moderarea obsesiilor
  • pregătește pentru ritualuri spirituale

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ca ingredient în formulări cosmetice, creme, unturi, seruri, amestecuri de uleiuri
  • se diluează cu un ulei vegetal și se aplică pe piele prin masaj
  • se adaugă la un preparat de baie dispersabil și se toarnă în apa caldă
  • ca ingredient pentru prepararea de săpunuri și articole de toaletă
  • în difuzor de aromaterapie, opțional în combinație cu alte uleiuri esențiale
  • ca și component pentru prepararea parfumurilor
  • în aplicații de odorizare a încăperilor
  • în amestecuri pentru ambianță spirituală

DATE DE SIGURANȚĂ

  • consultați medicul dacă sunteți însărcinată, alăptați, sunteți o persoană în vârstă, aveți o boală gravă sau intenționați să utilizați uleiuri esențiale pentru copiii mici
  • nu aplicați direct pe mucoase, în nas, în ochi
  • consultați medicul sau aromaterapeutul înainte de a ingera orice ulei esențial
  • folosiți numai diluat, cu excepția cazului în care vă recomandă altfel medicul sau un aromaterapeut certificat, cu experiență și pregătire în domeniu
  • persoanele cu tendință alergică ar trebui să efectueze un test de alergie înainte de a utiliza uleiuri esențiale
  • pentru uz profesional, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1228

Specificații

INCI
Boswellia Carterii Gum Oil
Status
100% pur și natural, E.O.B.B.D. definit botanic și biochimic
Clasificare
grad cosmetic, grad alimentar
Metoda de obținere
distilare cu abur
Partea plantei
oleorășina
Procesare
spectru complet, nefracționat, nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Constituenți principali
a-pinene, a-phellandrene, myrcene, sabinene, b-caryophyllene
Aspect
gălbui, lichid, vâscozitate medie
Miros, aromă
balsamic, pământiu, caracteristic
Notă parfum
nota de bază
Solubilitate
în alcool etilic, în ulei
Dozaj
conform IFRA
Indicații specifice
angoase, anxietate, cicatrici, riduri, linii fine, depresie, moral scăzut, wellness
Beneficii cheie
cicatrizant, relaxant, regenerator, imunostimulator, antidepresiv, reparator
Potrivit pentru
masaj, parfumerie, aromaterpie, cosmetică, lumânări
TEN
Balsamuri, Uleiuri faciale, Tratamente, Seruri
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Uleiuri de corp, Unguente
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

ean13
6424414012512
upc
A002-3.C09
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Ulei esențial de Tămâie

Media evaluării

4.8
53 Recenzii
Excelent 50
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 2

  • Recenzii (53)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare