unknown
×

Ulei esențial de Dafin

×
Grad alimentar

Specificații

INCI
Laurus Nobilis Leaf Oil
Status
100% pur și natural, E.O.B.B.D. definit botanic și biochimic
Clasificare
grad alimentar, grad cosmetic
Metoda de obținere
distilare cu abur
Partea plantei
frunze
Procesare
spectru complet, nefracționat, nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Constituenți principali
cineol, terpenyl acetate, a-pinene
Aspect
gălbui, lichid
Miros, aromă
puternic, caracteristic , erbaceu, condimentat
Solubilitate
în ulei, în alcool etilic
Dozaj
conform IFRA
Indicații specifice
concentrare, acnee, coșuri, bronșită, gingivită, abces, reumatism, artrită, micoze, infecții cutanate, mătreață
Beneficii cheie
expectorant, digestiv, antiviral, antispasmodic, antireumatismal, antifungic, antibacterian, purifiant, antalgic, antiinflamator, antioxidant, fortifiant capilar, tonic cutanat
Potrivit pentru
săpunuri, cosmetică, aromaterpie, masaj, igienă orală, tratamente
TEN
Seruri, Tratamente
CORP
Balsamuri, Creme de picioare, Uleiuri/creme pentru unghii, Unguente
PĂR
Seruri pentru scalp, Tratamente
IGIENĂ
Cleansere, Deodorante, Igienă orală, Săpunuri, Șampoane
TIP DE TEN / PIELE
Acneic, Gras
TIP DE PĂR
Subțiat, Gras
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

Puternic aromatic, condimentat, cu o fațetă camforată, este un ulei esențial stimulator și inspirațional, cu virtuți recunoscute în aromaterapie și în îngrijirea pielii.

Mai departeArată mai puțin
26,84 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1164
Adaug la Wishlist(37)
Descriere Ulei esențial de Dafin

Puternic aromatic, condimentat, cu o fațetă camforată, este un ulei esențial stimulator și inspirațional, cu virtuți recunoscute în aromaterapie și în îngrijirea pielii.

Ingrediente: Laurus Nobilis Leaf Oil

Profil olfactiv: puternic aromatic, picant, camforat, ușor lemnos

PROPRIETĂȚI

  • purifiant, antifungic, antibacterian, antibacterian
  • poate stimula creșterea părului și fortifica podoaba capilară
  • tonic pentru piele și scalp
  • antiinflamator, antioxidant
  • expectorant, ajută la ușurarea respirației
  • facilitează confortul muscular și articular
  • ajută la combaterea simptomelor de răceală
  • favorizează încrederea, concentrarea și curajul
  • încurajează inspirația și creativitatea

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ca ingredient în formulări cosmetice, creme, unturi, seruri, amestecuri de uleiuri
  • se diluează cu un ulei vegetal și se aplică pe piele prin masaj
  • ca ingredient pentru prepararea de săpunuri și articole de toaletă, igienă orală
  • în difuzor de aromaterapie, opțional în combinație cu alte uleiuri esențiale
  • ca și component pentru prepararea parfumurilor
  • ca aromă naturală în preparate culinare

DATE DE SIGURANȚĂ

  • consultați medicul dacă sunteți însărcinată, alăptați, sunteți o persoană în vârstă, aveți o boală gravă sau intenționați să utilizați uleiuri esențiale pentru copiii mici
  • nu aplicați direct pe mucoase, în nas, în ochi
  • consultați medicul sau aromaterapeutul înainte de a ingera orice ulei esențial
  • folosiți numai diluat, cu excepția cazului în care vă recomandă altfel medicul sau un aromaterapeut certificat, cu experiență și pregătire în domeniu
  • persoanele cu tendință alergică ar trebui să efectueze un test de alergie înainte de a utiliza uleiuri esențiale
  • pentru uz profesional, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1164

Specificații

INCI
Laurus Nobilis Leaf Oil
Status
100% pur și natural, E.O.B.B.D. definit botanic și biochimic
Clasificare
grad alimentar, grad cosmetic
Metoda de obținere
distilare cu abur
Partea plantei
frunze
Procesare
spectru complet, nefracționat, nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Constituenți principali
cineol, terpenyl acetate, a-pinene
Aspect
gălbui, lichid
Miros, aromă
puternic, caracteristic , erbaceu, condimentat
Solubilitate
în ulei, în alcool etilic
Dozaj
conform IFRA
Indicații specifice
concentrare, acnee, coșuri, bronșită, gingivită, abces, reumatism, artrită, micoze, infecții cutanate, mătreață
Beneficii cheie
expectorant, digestiv, antiviral, antispasmodic, antireumatismal, antifungic, antibacterian, purifiant, antalgic, antiinflamator, antioxidant, fortifiant capilar, tonic cutanat
Potrivit pentru
săpunuri, cosmetică, aromaterpie, masaj, igienă orală, tratamente
TEN
Seruri, Tratamente
CORP
Balsamuri, Creme de picioare, Uleiuri/creme pentru unghii, Unguente
PĂR
Seruri pentru scalp, Tratamente
IGIENĂ
Cleansere, Deodorante, Igienă orală, Săpunuri, Șampoane
TIP DE TEN / PIELE
Acneic, Gras
TIP DE PĂR
Subțiat, Gras
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

ean13
6424414011904
upc
B064-3.B05
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Ulei esențial de Dafin

Media evaluării

5.0
15 Recenzii
Excelent 15
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (15)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare