unknown
×

Pudră de sevă de Bambus

×

Specificații

INCI
Bambusa Arundinacea Stem Powder
Status
Natural conform
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
pudră, gri deschis spre alb
Solubilitate
miscibil în ulei, miscibil în apă, miscibil cu pulberi
Dozaj
0.5 - 10 %
Dimensiune particule
5-25 μm
pH
11.0 -13.0 (5% aqua sol)
Beneficii cheie
matifiant, tonic cutanat
Potrivit pentru
machiaj
TEN
Cleansere, Exfolianți, Creme de față, Măști
CORP
Creme de picioare, Creme, Emulsii
IGIENĂ
Deodorante, Igienă orală, Săpunuri
MACHIAJ
Blush, Corector, Fard de ochi, Tuș de pleoape, Fond de ten, Ruj/Gloss, Mascara, Pudre
TIP DE TEN / PIELE
Gras, Mixt, Matur
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

O pulbere micronizată obținută din seva de bambus, bogată în siliciu vegetal, conferă o capacitate mare de absorbție a sebumului, are efect de matifiere, oferind în același timp pielii o senzație de finețe și mătăsoasă.

Mai departeArată mai puțin
7,90 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1190
Compară0
Adaug la Wishlist(25)
Descriere Pudră de sevă de Bambus

O pulbere micronizată obținută din seva de bambus, bogată în siliciu vegetal, conferă o capacitate mare de absorbție a sebumului, are efect de matifiere, oferind în același timp pielii o senzație de finețe și mătăsoasă.

PROPRIETĂȚI

  • dimensiune ultrafină a particulelor
  • conferă o atingere fină și mătăsoasă
  • absoarbe transpirația și sebumul
  • agent de matifiere și opacifiant
  • proprietăți de tonifiere și fermitate pentru piele
  • agent abraziv delicat pentru dinți
  • curăță dinții, neutralizează aciditatea cavității bucale

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ingredient cosmetic
  • potrivit în special pentru formularea de produse de machiaj pudră, cosmetice matifiante
  • ca suport pe bază de plante pentru formularea de produse cosmetice în stare solidă și pudră, cum ar fi cleanser pudră, pudra liberă matifiantă, pudră de dinți
  • poate fi utilizat în rujuri, rimeluri, farduri, blush, fond de ten pudră
  • ca ingredient în creme și fonduri de ten matifiante, în deodorante, creme de picioare

GHID DE FORMULARE

  • în compozițiile pudrate se amestecă cu celelalte pudre
  • în balsamuri și preparate de tip stick se adaugă în faza uleioasă topită
  • în emulsii se adaugă la faza finală
  • are tendința de a crește pH-ul preparatelor pe bază de apă, de aceea trebuie verificat și ajustat pH-ul produsului final
  • având un pH alcalin, poate fi utilizat ca agent de reglare a pH-ului pentru a crește pH-ul preparatelor apoase

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • pentru detalii, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1190

Specificații

INCI
Bambusa Arundinacea Stem Powder
Status
Natural conform
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
pudră, gri deschis spre alb
Solubilitate
miscibil în ulei, miscibil în apă, miscibil cu pulberi
Dozaj
0.5 - 10 %
Dimensiune particule
5-25 μm
pH
11.0 -13.0 (5% aqua sol)
Beneficii cheie
matifiant, tonic cutanat
Potrivit pentru
machiaj
TEN
Cleansere, Exfolianți, Creme de față, Măști
CORP
Creme de picioare, Creme, Emulsii
IGIENĂ
Deodorante, Igienă orală, Săpunuri
MACHIAJ
Blush, Corector, Fard de ochi, Tuș de pleoape, Fond de ten, Ruj/Gloss, Mascara, Pudre
TIP DE TEN / PIELE
Gras, Mixt, Matur
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414012123
upc
C026-3.C08
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzii / Q&A Pudră de sevă de Bambus

Media evaluării

4.8
17 Recenzii
Excelent 15
Foarte bun 1
Bun 1
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (17)
  • Întrebări și răspunsuri (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adăugați un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Comentați
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare