unknown
×

Ulei de Smochin Barbaria

×

Specificații

INCI
Heliantus Annus Seed Oil, Opuntia Ficus-indica Flower Extract
Alte denumiri
Ulei de Smochin indian, Ulei de flori de Cactus, Ulei de Nopal, Ulei Figuier de Barbarie
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
macerat
Partea plantei
flori
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Miros, aromă
slab, caracteristic
Indicații specifice
riduri, linii fine
Beneficii cheie
anti-aging, regenerator, reparator, tonic cutanat

Lasă pielea catifelată și netedă, prezintă activitate antioxidantă și capacitate de rejuvenare celulară, ajută la repararea și restructurarea pielii, ajută la prevenirea semnelor de îmbătrânire.

Mai departeArată mai puțin
22,93 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1238
Accesorii / Produse compatibile
Adaug la Wishlist(31)
Descriere Ulei de Smochin Barbaria

Lasă pielea catifelată și netedă, prezintă activitate antioxidantă și capacitate de rejuvenare celulară, ajută la repararea și restructurarea pielii, ajută la prevenirea semnelor de îmbătrânire.

Ingrediente: Heliantus Annus Seed Oil, Opuntia Ficus-indica Flower Extract

PROPRIETĂȚI

  • revitalizant pentru piele
  • ajută la restabilirea fermității și tonusului pielii
  • ajută la prevenirea semnelor de îmbătrânire a pielii
  • hidratant, protejează pielea de deshidratare
  • regenerant, hrănitor

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • poate fi aplicat ca atare pe piele
  • combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile
  • poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice
  • ca ingredient în formulele pentru pielea matură, pielea cu aspect ridat și obosit, conturul ochilor, zona gâtului îngrijirea feței, îngrijirea bustului, îngrijirea tenului delicat, tratamente well-aging

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1238

Specificații

INCI
Heliantus Annus Seed Oil, Opuntia Ficus-indica Flower Extract
Alte denumiri
Ulei de Smochin indian, Ulei de flori de Cactus, Ulei de Nopal, Ulei Figuier de Barbarie
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
macerat
Partea plantei
flori
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Miros, aromă
slab, caracteristic
Indicații specifice
riduri, linii fine
Beneficii cheie
anti-aging, regenerator, reparator, tonic cutanat

ean13
6424414012611
upc
C010-1.B09
mpn
33079000
Disclaimer

Ulei de Smochin Barbaria beneficii

Rețete cu acest produs

Recenzie Ulei de Smochin Barbaria

Media evaluării

4.9
17 Recenzii
Excelent 15
Foarte bun 2
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (17)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare