unknown
×

Ulei esențial de Lemn de Santal

×

Specificații

INCI
Santalum Album Oil
Status
100% pur și natural, E.O.B.B.D. definit botanic și biochimic
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
distilare cu abur
Partea plantei
lemn
Procesare
spectru complet, nefracționat, nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Constituenți principali
alfa și beta santaloli, alcooli sesquiterpenici
Aspect
vâscozitate medie, gălbui, lichid
Miros, aromă
lemnos, balsamic
Notă parfum
nota de bază
Solubilitate
în alcool etilic, în ulei
Dozaj
conform IFRA
Indicații specifice
cicatrici, varice, riduri, linii fine, stres, stări tensionate, libidou scăzut, depresie, moral scăzut, vergeturi
Beneficii cheie
venotonic, tonic general, relaxant, regenerator, expectorant, afrodisiac, tonic cutanat, purifiant, circulator
Potrivit pentru
cosmetică, aromaterpie, parfumerie, masaj, tratamente
TEN
Creme de față, Uleiuri faciale, Barbierit/aftershave, Tratamente
CORP
Uleiuri de corp, Unturi de corp, Uleiuri de masaj
TIP DE TEN / PIELE
Acneic, Toate tipurile, Matur, Sensibil
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

Emană un bogat parfum balsamic, lemnos, îndulcit de o notă cremoasă suavă, un ulei esențial prețios și versatil, recunoscut pentru beneficiile sale spirituale, emoționale și de îngrijire a pielii, foarte apreciat și în parfumerie.

Mai departeArată mai puțin
76,16 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1273
Adaug la Wishlist(63)
Descriere Ulei esențial de Lemn de Santal

Emană un bogat parfum balsamic, lemnos, îndulcit de o notă cremoasă suavă, un ulei esențial prețios și versatil, recunoscut pentru beneficiile sale spirituale, emoționale și de îngrijire a pielii, foarte apreciat și în parfumerie.

Ingrediente: Santalum Album Oil

Profil olfactiv: bogat lemnos, balsamic, ambrat, subtil cremos, oriental, nu este puternic, dar e persistent

PROPRIETĂȚI

  • revigorant, tonifiant și regenerant pentru piele
  • purificator, ajută la uniformizarea pielii cu imperfecțiuni
  • decongestionant, drenant, ajută în cazul disfuncțiilor circulatorii
  • facilitează confortul articular și venos
  • profund ancorant, înălțător spiritual
  • armonizator, conferă pace interioară
  • ajută în caz de stimă de sine scăzută, schimbări de dispoziție
  • este considerat afrodisiac, înlesnește libidoul
  • favorizează reculegerea și elevația spirituală
  • parfumarea preparatelor pentru îngrijirea pielii

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ca ingredient în formulări cosmetice, creme, unturi, seruri, amestecuri de uleiuri
  • se diluează cu un ulei vegetal și se aplică pe piele prin masaj
  • se adaugă la un preparat de baie dispersabil și se toarnă în apa caldă
  • ca ingredient pentru prepararea de săpunuri și articole de toaletă
  • în difuzor de aromaterapie, opțional în combinație cu alte uleiuri esențiale
  • ca și component pentru prepararea parfumurilor

DATE DE SIGURANȚĂ

  • consultați medicul dacă sunteți însărcinată, alăptați, sunteți o persoană în vârstă, aveți o boală gravă sau intenționați să utilizați uleiuri esențiale pentru copiii mici
  • nu aplicați direct pe mucoase, în nas, în ochi
  • consultați medicul sau aromaterapeutul înainte de a ingera orice ulei esențial
  • folosiți numai diluat, cu excepția cazului în care vă recomandă altfel medicul sau un aromaterapeut certificat, cu experiență și pregătire în domeniu
  • persoanele cu tendință alergică ar trebui să efectueze un test de alergie înainte de a utiliza uleiuri esențiale
  • pentru uz profesional, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1273

Specificații

INCI
Santalum Album Oil
Status
100% pur și natural, E.O.B.B.D. definit botanic și biochimic
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
distilare cu abur
Partea plantei
lemn
Procesare
spectru complet, nefracționat, nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Constituenți principali
alfa și beta santaloli, alcooli sesquiterpenici
Aspect
vâscozitate medie, gălbui, lichid
Miros, aromă
lemnos, balsamic
Notă parfum
nota de bază
Solubilitate
în alcool etilic, în ulei
Dozaj
conform IFRA
Indicații specifice
cicatrici, varice, riduri, linii fine, stres, stări tensionate, libidou scăzut, depresie, moral scăzut, vergeturi
Beneficii cheie
venotonic, tonic general, relaxant, regenerator, expectorant, afrodisiac, tonic cutanat, purifiant, circulator
Potrivit pentru
cosmetică, aromaterpie, parfumerie, masaj, tratamente
TEN
Creme de față, Uleiuri faciale, Barbierit/aftershave, Tratamente
CORP
Uleiuri de corp, Unturi de corp, Uleiuri de masaj
TIP DE TEN / PIELE
Acneic, Toate tipurile, Matur, Sensibil
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

ean13
6424414012970
upc
C053-3
mpn
33079000
Disclaimer

Recenzie Ulei esențial de Lemn de Santal

Media evaluării

4.7
27 Recenzii
Excelent 25
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 2

  • Recenzii (27)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare