unknown
×

Ceară de Candelilla

×

Specificații

INCI
Euphorbia Cerifera Cera
Status
Natural conform
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aspect
perle/granule, fulgi, gălbui
Solubilitate
în ulei
Dozaj
1 - 5 %
Punct de topire
68 - 70°C
Potrivit pentru
machiaj
TEN
Balsamuri
CORP
Balsamuri, Creme de mâini, Unguente
PĂR
Coafare
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme
MACHIAJ
Balsam de buze, Ruj/Gloss, Mascara, Tuș de pleoape
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

O ceară vegetală dură care conferă luciu, stabilitate și consistență, utilizată în numeroase aplicații cosmetice, precum cremele și rujurile, folosită în mod tradițional pentru a întări și solidifica formulările de tip stick.

Mai departeArată mai puțin
6,06 Lei
Ambalaj
  • 10 gr
  • 50 gr
  • 1 kg
  • 5 kg
Referință:
M-1363
Adaug la Wishlist(36)
Descriere Ceară de Candelilla

O ceară vegetală dură care conferă luciu, stabilitate și consistență, utilizată în numeroase aplicații cosmetice, precum cremele și rujurile, folosită în mod tradițional pentru a întări și solidifica formulările de tip stick.

PROPRIETĂȚI

  • agent de îngroșare, filmogen
  • emolient și stabilizator în emulsii w/o
  • îmbunătățește stabilitatea și textura compozițiilor
  • conferă strălucire și consistență preparatelor
  • îmbunătățește netezimea, caracteristicile de alunecare și luciul în produsele dedicate buzelor
  • întărește formulele de tip stick
  • asigură o desprindere optimă din formele de turnare (ex. rujuri)
  • conferă rezistență la apă preparatelor

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ingredient cosmetic
  • ideală pentru utilizarea în aplicații cosmetice, cum ar fi produsele cosmetice decorative, machiajul, produsele de styling pentru păr și produsele de tip stick
  • se utilizează adesea în combinație cu ceară de carnauba sau ceară de albine
  • se adaugă în faza uleioasă încălzită a formulei

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • pentru detalii, consultați fișa cu date de securitate 
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1363

Specificații

INCI
Euphorbia Cerifera Cera
Status
Natural conform
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aspect
perle/granule, fulgi, gălbui
Solubilitate
în ulei
Dozaj
1 - 5 %
Punct de topire
68 - 70°C
Potrivit pentru
machiaj
TEN
Balsamuri
CORP
Balsamuri, Creme de mâini, Unguente
PĂR
Coafare
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme
MACHIAJ
Balsam de buze, Ruj/Gloss, Mascara, Tuș de pleoape
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414014073
upc
C078-3
mpn
33079000
isbn
78062-28-02-2025
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Ceară de Candelilla

Media evaluării

5.0
16 Recenzii
Excelent 16
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (16)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare