unknown
×

Emulsifiant Condisoft

×

Specificații

INCI
Stearamidopropyl Dimethylamine
Alte denumiri
TEGO® Amid S 18 MB
Sustenabilitate
RSPO MB
Conservanți
nu
Aspect
perle/granule, fulgi, ivoriu
Solubilitate
dispersabil în apă
Dozaj
2.0 - 5.0 %
Încărcătură
cationic
pH
10-11 (2% aqua sol)
Potrivit pentru
cosmetică
CORP
Scruburi, Lotion bars, Creme, Emulsii
PĂR
Balsamuri de păr, Seruri pentru păr, Colorare, Șampoane, Tratamente
TIP DE PĂR
Toate tipurile, Deteriorat, Creț, Uscat, Subțiat

Condiționator de înaltă performanță și emulsifiant dedicat pentru balsamuri de păr și produse de condiționare capilară. Facilitează descurcarea, pieptănarea umedă și uscată a părului, conferă volum. Îmbunătățește textura părului, reducând în același timp încărcătura statică.

Mai departeArată mai puțin
7,49 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1102
Compară0
Adaug la Wishlist(14)
Descriere Emulsifiant Condisoft

Condiționator de înaltă performanță și emulsifiant dedicat pentru balsamuri de păr și produse de condiționare capilară. Facilitează descurcarea, pieptănarea umedă și uscată a părului, conferă volum. Îmbunătățește textura părului, reducând în același timp încărcătura statică.

PROPRIETĂȚI

  • emulsifiant valorificat în balsamuri și diverse produse de îngrijire a părului
  • deosebit de substantiv pentru păr
  • oferă proprietăți senzoriale remarcabile și descurcarea rapidă a părului
  • îmbunătățește pieptănarea umedă și uscată a părului
  • ameliorează volumul părului
  • îmbunătățește senzația părului
  • agent antistatic, reduce fenomenul de frizz
  • funcționează ca emulsifiant auxiliar în creme
  • oferă catifelare pielii

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ingredient cosmetic
  • se potrivește pentru balsamuri și creme de păr, șampoane, soluții de clătire a părului, creme de pieptănat, măști și tratamente de condiționare, atât pentru aplicații fără clătire (leave-on), cât și cu clătire (rinse-off)
  • poate fi utilizat, de asemenea, ca și co-emulsifiant în produsele de îngrijire a pielii
  • este o alegere excelentă pentru șampoanele 2 în 1

GHID DE FORMULARE

  • are caracter cationic la pH-uri acide de până la 4.5-5.0
  • atunci când este utilizat într-o formulă de șampon, îi crește vâscozitatea
  • se comportă eficient ca un co-emulsifiant în cremele pentru piele, dar cel mai valoros este ca agent de condiționare în produsele pentru păr
  • necesită neutralizare până la ~ 4.5 cu un acid organic, cum ar fi acidul lactic sau acidul citric, pentru a fi solubil în apă și a fi eficient
  • este compatibil cu tensidele slab anionice
  • se adaugă în faza de ulei/emulsifiant încălzită sau în faza de apă acidificată încălzită, dacă formula nu conține lipide

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • pentru detalii, consultați fișa cu date de securitate 
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1102

Specificații

INCI
Stearamidopropyl Dimethylamine
Alte denumiri
TEGO® Amid S 18 MB
Sustenabilitate
RSPO MB
Conservanți
nu
Aspect
perle/granule, fulgi, ivoriu
Solubilitate
dispersabil în apă
Dozaj
2.0 - 5.0 %
Încărcătură
cationic
pH
10-11 (2% aqua sol)
Potrivit pentru
cosmetică
CORP
Scruburi, Lotion bars, Creme, Emulsii
PĂR
Balsamuri de păr, Seruri pentru păr, Colorare, Șampoane, Tratamente
TIP DE PĂR
Toate tipurile, Deteriorat, Creț, Uscat, Subțiat

ean13
6424414010396
upc
C101-3.D02
mpn
33079000
Disclaimer

Emulsifiant Condisoft beneficii

Rețete cu acest produs

Recenzii / Q&A Emulsifiant Condisoft

Media evaluării

5.0
17 Recenzii
Excelent 17
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (17)
  • Întrebări și răspunsuri (1)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adăugați un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Comentați
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare