unknown
×

Lanolină

×

Specificații

INCI
Lanolin
Status
Natural conform
Aspect
pastă, solid moale, gălbui
Textură
grasă/bogată
Miros, aromă
slab, caracteristic
Solubilitate
miscibil în ulei
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
~40°C
Indicații specifice
arsuri solare, eczeme, piele atopică, psoriazis, piele solzoasă, vergeturi, răni, leziuni
Beneficii cheie
hidratant, reparator, emolient, protector, regenerator
Potrivit pentru
machiaj
TEN
Balsamuri
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Creme de picioare, Creme de mâini, Uleiuri/creme pentru unghii, Unguente
COPII
Balsamuri, Creme
TIP DE TEN / PIELE
Uscat, Sensibil
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Lanolină pură cu proprietăți emoliente puternice, reduce pierderea de apă la nivelul pielii (TEWL), protejează și repară pielea uscată, descuamată sau deteriorată. Întărește în mod natural funcția de barieră a pielii, fiind utilizată pe scară largă în aplicațiile cosmetice.

Mai departeArată mai puțin
11,17 Lei
Ambalaj
  • 40 gr
  • 100 gr
  • 1 kg
  • 5 kg
Referință:
M-1199
Adaug la Wishlist(51)
Descriere Lanolină

Lanolină pură cu proprietăți emoliente puternice, reduce pierderea de apă la nivelul pielii (TEWL), protejează și repară pielea uscată, descuamată sau deteriorată. Întărește în mod natural funcția de barieră a pielii, fiind utilizată pe scară largă în aplicațiile cosmetice.

Deși lanolina este un material de origine animală, nu are niciun impact negativ și nu dăunează animalelor. De fapt, îndepărtarea regulată a lânii de oaie este o parte esențială a menținerii sănătății și bunăstării animalelor.

Lanolina are o istorie îndelungată de utilizare sigură în îngrijirea personală. Studiile au dovedit că lanolina este blândă chiar și cu cele mai sensibile tipuri de piele.

Constă dintr-un amestec foarte complex de esteri de alcooli alifatici cu greutate moleculară mare, steroli și acizi grași.

PROPRIETĂȚI

  • material ecologic și ecologic pentru animale
  • ingredient biomimetic eficient
  • emolient și hidratant excelent
  • nutritiv și calmant
  • ajută la ameliorarea roșeața pielii
  • netezește și înmoaie pielea
  • reduce pierderea transepidermală de apă
  • bogat în ceramide
  • înlocuiește lipidele naturale ale pielii
  • agent de supragresare (superfatting)
  • capacitate de absorbție a apei de până la de două sau mai multe ori față de greutatea sa

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • potrivit pentru repararea barierei, protecția pielii, condiționarea, hidratarea și formulările supergrasante, pentru îngrijirea generală a pielii și pentru preparatele de machiaj
  • ideal pentru pielea uscată, solzoasă, deshidratată, deteriorată, produse pentru buze și mameloane, creme pentru copii
  • are proprietăți de emulsionare și stabilizare în emulsii w/o
  • inhibă fenomenul de cristalizare în rujuri
  • se adaugă în faza de ulei a formulărilor

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1199

Specificații

INCI
Lanolin
Status
Natural conform
Aspect
pastă, solid moale, gălbui
Textură
grasă/bogată
Miros, aromă
slab, caracteristic
Solubilitate
miscibil în ulei
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
~40°C
Indicații specifice
arsuri solare, eczeme, piele atopică, psoriazis, piele solzoasă, vergeturi, răni, leziuni
Beneficii cheie
hidratant, reparator, emolient, protector, regenerator
Potrivit pentru
machiaj
TEN
Balsamuri
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Creme de picioare, Creme de mâini, Uleiuri/creme pentru unghii, Unguente
COPII
Balsamuri, Creme
TIP DE TEN / PIELE
Uscat, Sensibil
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414012185
upc
B052-1.A09
mpn
33079000
isbn
78618-30-06-2025
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Lanolină

Media evaluării

5.0
70 Recenzii
Excelent 70
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (70)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare