unknown
×

Specificații

INCI
Lanolin
Status
Natural conform
Aspect
pastă, solid moale, gălbui
Textură
grasă/bogată
Miros, aromă
slab, caracteristic
Solubilitate
miscibil în ulei
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
~40°C
Beneficii cheie
hidratant, reparator, emolient, protector, regenerator
Indicații specifice
arsuri solare, eczeme, piele atopică, psoriazis, piele solzoasă, vergeturi, răni, leziuni
Potrivit pentru
machiaj
TEN
Balsamuri
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Creme de picioare, Creme de mâini, Uleiuri/creme pentru unghii, Unguente
COPII
Balsamuri, Creme
TIP DE TEN
Uscat, Sensibil
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Lanolină

Lanolină pură cu proprietăți emoliente puternice, reduce pierderea de apă la nivelul pielii (TEWL), protejează și repară pielea uscată, descuamată sau deteriorată. Întărește în mod natural funcția de barieră a pielii, fiind utilizată pe scară largă în aplicațiile cosmetice.

Mai departeArată mai puțin
10,81 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1199
0

Informațiile despre produse și indicațiile privind utilizarea acestora sunt publicate pentru scopuri educaționale, nu acoperă toate modalitățile de utilizare, toate măsurile... de precauție, toate posibilele interacțiuni, incompatibilități sau efecte adverse. Informațiile se obțin din surse considerate valabile și de încredere, sunt corecte și complete în limita cunoștințelor noastre dar nu au caracter exhaustiv. Elemental nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în site, dar se străduiește în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate. Produsele și informațiile nu sunt destinate și nu ar trebui să fie folosite pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni afecțiuni medicale sau boli. Pentru orice utilizare în scop terapeutic, consultați un medic.

Meniu

Setări