unknown
×

Pastă de titan

×

Specificații

INCI
Titanium Dioxide, Ricinus Communis Seed Oil, Polyhydroxystearic Acid
Status
Natural conform
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
pastă, alb
Solubilitate
dispersabil în ulei
Dozaj
0.1 - 40 %
Potrivit pentru
machiaj, protecție solară
MACHIAJ
Corector, Fard de ochi, Balsam de buze, Ruj/Gloss, Fond de ten
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

O dispersie foarte fină de dioxid de titan în ulei de ricin, potrivită pentru utilizarea în aplicațiile de ruj, gloss, corector și fond de ten, precum și în formulările cosmetice anhidre.

Mai departeArată mai puțin
24,10 Lei 32,13 Lei
-25%
Ambalaj
Referință:
M-1211
Adaug la Wishlist(15)
Descriere Pastă de titan

O dispersie foarte fină de dioxid de titan în ulei de ricin, potrivită pentru utilizarea în aplicațiile de ruj, gloss, corector și fond de ten, precum și în formulările cosmetice anhidre.

PROPRIETĂȚI

  • dispersie gata de utilizare, nepulverulentă, nu necesită zdrobire sau altă prelucrare specifică pigmenților minerali
  • puritate ridicată, conținut ridicat de pigmenți, putere colorantă deplină
  • asigură o acoperire mai mare și un rezultat omogen

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ingredient cosmetic
  • potrivită pentru ruj, gloss de buze, corector, fond de ten, fard de ochi cremos
  • poate fi introdus în majoritatea bazelor anhidre topite sau în faza uleioasă încălzită
  • nivelul de utilizare trebuie adaptat la acoperirea finală dorită
  • un dozaj mai mare, de aprox. 15%, conferă o acoperire excelentă și maschează imperfecțiunile în formulele de machiaj pentru față
  • amestecați pasta chiar înainte de utilizare

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • pentru detalii, consultați fișa cu date de securitate 
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1211

Specificații

INCI
Titanium Dioxide, Ricinus Communis Seed Oil, Polyhydroxystearic Acid
Status
Natural conform
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
pastă, alb
Solubilitate
dispersabil în ulei
Dozaj
0.1 - 40 %
Potrivit pentru
machiaj, protecție solară
MACHIAJ
Corector, Fard de ochi, Balsam de buze, Ruj/Gloss, Fond de ten
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414012291
upc
D065-1.D09
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Pastă de titan

Media evaluării

5.0
10 Recenzii
Excelent 10
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (10)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare