unknown
×

Fragard

×

Specificații

INCI
Parfum
Alte denumiri
Naticide®, Plantaserv Q
Status
Aprobat Cosmos
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aspect
ușor gălbui, lichid, vâscozitate scăzută
Miros, aromă
caracteristic
Solubilitate
în alcool etilic, dispersabil în apă
Dozaj
0.4 - 1.0 %
Beneficii cheie
antibacterian, antifungic
Potrivit pentru
cosmetică
TEN
Cleansere, Creme pentru ochi, Creme de față, Demachiante, Seruri
CORP
Creme, Emulsii, Creme de mâini
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Produse după plajă
COPII
Creme
IGIENĂ
Deodorante, Șervețele umede
MACHIAJ
Fond de ten
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile, Sensibil
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

Derivat din plante, este un inhibitor microbian cu un spectru larg de activitate, adaptat la cele mai inovatoare tendințe de pe piață, pentru formulări preservative-free. Are un miros plăcut dulceag-vanilat și este foarte bine tolerat de piele.

Mai departeArată mai puțin
11,35 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1248
Compară0
Adaug la Wishlist(32)
Descriere Fragard

Derivat din plante, este un inhibitor microbian cu un spectru larg de activitate, adaptat la cele mai inovatoare tendințe de pe piață, pentru formulări preservative-free. Are un miros plăcut dulceag-vanilat și este foarte bine tolerat de piele.

PROPRIETĂȚI

  • este un amestec de compuși aromatici cu proprietăți antibacteriene și antifungice
  • activitate cu spectru larg și complet, eficient împotriva bacteriilor Gram+, Gram-, drojdiilor și mucegaiurilor
  • are un miros plăcut asemănător cu cel de vanilie
  • are proprietăți de fixare a parfumului
  • potrivit pentru declarațiile fără conservanți, fiind listat ca parfum pe etichetă
  • foarte blând pentru piele, cu o mare tolerabilitate cutanată

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ingredient cosmetic
  • aplicațiile includ creme de față și de corp, seruri, creme de curățare delicate, diverse formulări de îngrijire personală
  • are un miros plăcut, se poate evita utilizarea de parfumuri suplimentare

GHID DE FORMULARE

  • pentru a obține o dispersie completă, se adaugă la preparate sub amestecare energică
  • dispersabil în apă până la 0.6 %
  • atunci când se formulează emulsii folosind un dozaj mai mare de 0.6 %, se adaugă 0.6 % în faza apoasă, iar cantitatea rămasă la sfârșitul preparării
  • compatibil cu toate substanțele utilizate în mod obișnuit în produsele cosmetice
  • eficient în intervalul de pH 4.0 - 9.0

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • pentru detalii, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1248

Specificații

INCI
Parfum
Alte denumiri
Naticide®, Plantaserv Q
Status
Aprobat Cosmos
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aspect
ușor gălbui, lichid, vâscozitate scăzută
Miros, aromă
caracteristic
Solubilitate
în alcool etilic, dispersabil în apă
Dozaj
0.4 - 1.0 %
Beneficii cheie
antibacterian, antifungic
Potrivit pentru
cosmetică
TEN
Cleansere, Creme pentru ochi, Creme de față, Demachiante, Seruri
CORP
Creme, Emulsii, Creme de mâini
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Produse după plajă
COPII
Creme
IGIENĂ
Deodorante, Șervețele umede
MACHIAJ
Fond de ten
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile, Sensibil
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

ean13
6424414012758
upc
C003-1.B08
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzii / Q&A Fragard

Media evaluării

5.0
32 Recenzii
Excelent 32
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (32)
  • Întrebări și răspunsuri (3)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adăugați un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Comentați
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare