unknown
×

Fluid hidratant cu vitamina C

8586

Alegeți o formulă de vitamina C stabilă pentru a ajuta la protejarea pielii împotriva factorilor de stres, cum ar fi poluarea și radiațiile UV, pentru a reda luminozitatea și pentru a conferi pielii un aspect mai neted și mai ferm.

Formula: 73194 Nivel dificultate: avansat  Valabilitate: min 3 luni pH optim: 5.0-5.5 

Faza Ingrediente Dozaj % Total 50 gr
A Apă pură / distilată  80,54 40,3 gr
A Chelator natural 0,06 0,03 gr
A Propanediol 5 2,5 gr
A Gumă xanthan 0,4 0,2 gr
B Vitamina C THDA 5 2,5 gr
B Ulei de Borago 5 2,5 gr 
B Emulsifiant Vegemuls   3 1,5 gr
C Astaxanthin  0,06 0,03 gr (o pic)
D Vitamina E  0,3 0,15 gr
D Fragard 0,6 0,3 gr

1. Pregătiți faza A: premixați apa cu chelatorul, premixați guma de xanthan cu propanediolul, adăugați premixul de xanthan în apă și amestecați până când se formează un gel.

2. Încălziți separat fazele A și B pe baie de apă la 75°C în pahare termorezistente. Când ambele faze au ajuns la temperatura potrivită, îndepărtați-le de la căldură.

3. Adăugați faza B în faza A cu amestecare, continuați să mixați până la omogenizare. Adăugați faza C și mixați bine până când se dezvoltă culoarea.

4. Puneți paharul într-un bol cu apă rece și mixați până când se formează emulsia.

5. Lăsați să se răcească sub 40°C, adăugați ingredientele fazei D și amestecați bine.

6. Transferați preparatul în recipientul dedicat. Consistența va fi definitivă în ziua următoare.

Alegeți o formulă de vitamina C stabilă pentru a ajuta la protejarea pielii împotriva factorilor de stres, cum ar fi poluarea și radiațiile UV, pentru a reda luminozitatea și pentru a conferi pielii un aspect mai neted și mai ferm.

Aplicați zilnic, de preferință dimineața, ca o cremă hidratantă. Dacă aveți pielea uscată, puteți aplica de asemenea crema dumneavoastră hidratantă după acest fluid.

Produsele Rețetei
INGREDIENTE
"0"
(22)

Agent de chelatare de origine naturală pentru formulări cosmetice, ajută la creșterea duratei de valabilitate, a stabilității și a eficacității produselor cosmetice. O alternativă naturală la EDTA.

17,85 Lei
"0"
(20)

O alternativă naturală la glicolii pe bază de petrol, prietenoasă cu pielea, cu beneficii senzoriale excelente, un ingredient cosmetic multifuncțional și inovator, este emolient, intensificator al penetrării, solvent...

20,23 Lei
"0"
(64)

Biopolimer natural grad transparent, utilizat ca agent de gelificare, stabilizare, îngroșare și suspendare, potrivit pentru o gamă largă de produse de îngrijire personală.

11,90 Lei
"0"
(7)

O formă de vitamina C foarte stabilă, solubilă în ulei, cu o stabilitate îmbunătățită împotriva căldurii și a oxidării în comparație cu acidul ascorbic. Oferă fotoprotecție, atenuarea pigmentării și stimularea...

41,65 Lei
"0"
(39)

Foarte bogat în acizi grași polinesaturați cu beneficii regeneratoare, susține funcția de barieră a pielii, restabilește elasticitatea și tonusul pielii, este o deosebit de bună alegere pentru combaterea semnelor de...

26,32 Lei
"0"
(1)

Emulsifiant natural care demonstrează o compatibilitate extraordinară cu pielea, construiește emulsii lamelare biomimetice, poate crea texturi de la cremă la unt cu un profil bogat, fondant și hidratant.

39,27 Lei
"0"
(4)

Extract standardizat cu capacitate antioxidativă deosebită, având efect pozitiv asupra procesului de îmbătrânire a pielii, oferă protecție celulară naturală, îmbunătățește elasticitatea și suplețea pielii, ajută la...

38,08 Lei
"0"
(112)

Ingredient activ și antioxidant natural pentru preparate cosmetice destinate îngrijirii pielii și părului, agent antioxidant eficient pentru uleiuri vegetale, unturi vegetale și uleiuri esențiale.

16,47 Lei
"0"
(33)

Derivat din plante, este un inhibitor microbian cu un spectru larg de activitate, adaptat la cele mai inovatoare tendințe de pe piață, pentru formulări preservative-free. Are un miros plăcut dulceag-vanilat și este...

28,56 Lei
MATERIALE
"0"

Acesta este corpul flaconului. Pompa și capacul se comandă separat. Un recipient elegant și robust cu design mat, potrivit pentru creme, emulsii, geluri. Prin sistemul airless asigură protecție sporită împotriva...

5,64 Lei
4 Opinii
 • Frentiu A.

  Frentiu A. 2024-07-04

  Buna ziua! Cum as putea sa cantaresc doza la aceste ingrediente?
  • ELLEMENTAL logo comments

   ELLEMENTAL 2024-07-08

   Bună ziua,
   Cel mai sigur și poate singurul mod de a cântări cu exactitate ingredientele rețetei este să folosiți cântarul nostru de precizie.
   https://www.ellemental.ro/375-cantar-de-precizie.html
   Succes vă dorim!
 • Irina p.

  Irina p. 2024-02-17

  Buna ziua, cat inseamna in picaturi 0.03 gr chelator? Mii de mulțumiri, datorita voua am 7 ani de cand nu mai cumpar niciun fel de produs cosmetic! Sunteti tari !
  • ELLEMENTAL logo comments

   ELLEMENTAL 2024-02-19

   Bună ziua Irina,
   În general 30 de picături înseamnă 1 gr, adică o picătură cântărește 0,03 gr.
   O zi cu soare vă dorim!
Opinii
Comentariu
Logați-vă pentru a scrie opinia despre rețetă

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare