unknown
×

Fluid hidratant cu vitamina C

2586

Alegeți o formulă de vitamina C stabilă pentru a ajuta la protejarea pielii împotriva factorilor de stres, cum ar fi poluarea și radiațiile UV, pentru a reda luminozitatea și pentru a conferi pielii un aspect mai neted și mai ferm.

Formula: 73194 Nivel dificultate: avansat  Valabilitate: min 3 luni pH optim: 5.0-5.5 

Faza Ingrediente Dozaj % Total 50 gr
A Apă pură / distilată  80,54 40,3 gr
A Chelator natural 0,06 0,03 gr
A Propanediol 5 2,5 gr
A Gumă xanthan 0,4 0,2 gr
B Vitamina C THDA 5 2,5 gr
B Ulei de Borago 5 2,5 gr 
B Emulsifiant Vegemuls   3 1,5 gr
C Astaxanthin  0,06 0,03 gr (o pic)
D Vitamina E  0,3 0,15 gr
D Fragard 0,6 0,3 gr

1. Pregătiți faza A: premixați apa cu chelatorul, premixați guma de xanthan cu propanediolul, adăugați premixul de xanthan în apă și amestecați până când se formează un gel.

2. Încălziți separat fazele A și B pe baie de apă la 75°C în pahare termorezistente. Când ambele faze au ajuns la temperatura potrivită, îndepărtați-le de la căldură.

3. Adăugați faza B în faza A cu amestecare, continuați să mixați până la omogenizare. Adăugați faza C și mixați bine până când se dezvoltă culoarea.

4. Puneți paharul într-un bol cu apă rece și mixați până când se formează emulsia.

5. Lăsați să se răcească sub 40°C, adăugați ingredientele fazei D și amestecați bine.

6. Transferați preparatul în recipientul dedicat. Consistența va fi definitivă în ziua următoare.

Alegeți o formulă de vitamina C stabilă pentru a ajuta la protejarea pielii împotriva factorilor de stres, cum ar fi poluarea și radiațiile UV, pentru a reda luminozitatea și pentru a conferi pielii un aspect mai neted și mai ferm.

Aplicați zilnic, de preferință dimineața, ca o cremă hidratantă. Dacă aveți pielea uscată, puteți aplica de asemenea crema dumneavoastră hidratantă după acest fluid.

Produsele Rețetei
INGREDIENTE
"0"
(20)
Ambalaj

Agent de chelatare de origine naturală pentru formulări cosmetice, ajută la creșterea duratei de valabilitate, a stabilității și a eficacității produselor cosmetice. O alternativă naturală la EDTA.

10,70 Lei
"0"
(20)
Ambalaj

O alternativă naturală la glicolii pe bază de petrol, prietenoasă cu pielea, cu beneficii senzoriale excelente, un ingredient cosmetic multifuncțional și inovator, este emolient, intensificator al penetrării, solvent...

13,49 Lei
"0"
(54)
Ambalaj

Biopolimer natural grad transparent, utilizat ca agent de gelificare, stabilizare, îngroșare și suspendare, potrivit pentru o gamă largă de produse de îngrijire personală.

7,03 Lei
"0"
(4)
Ambalaj

O formă de vitamina C foarte stabilă, solubilă în ulei, cu o stabilitate îmbunătățită împotriva căldurii și a oxidării în comparație cu acidul ascorbic. Oferă fotoprotecție, atenuarea pigmentării și stimularea...

27,86 Lei
"0"
(38)
Ambalaj

Foarte bogat în acizi grași polinesaturați cu beneficii regeneratoare, susține funcția de barieră a pielii, restabilește elasticitatea și tonusul pielii, este o deosebit de bună alegere pentru combaterea semnelor de...

19,06 Lei
"0"
Ambalaj

Emulsifiant natural care demonstrează o compatibilitate extraordinară cu pielea, construiește emulsii lamelare biomimetice, poate crea texturi de la cremă la unt cu un profil bogat, fondant și hidratant.

9,84 Lei
"0"
(3)
Ambalaj

Extract standardizat cu capacitate antioxidativă deosebită, având efect pozitiv asupra procesului de îmbătrânire a pielii, oferă protecție celulară naturală, îmbunătățește elasticitatea și suplețea pielii, ajută la...

20,00 Lei
"0"
(103)
Ambalaj

Ingredient activ și antioxidant natural pentru preparate cosmetice destinate îngrijirii pielii și părului, agent antioxidant eficient pentru uleiuri vegetale, unturi vegetale și uleiuri esențiale.

12,67 Lei
"0"
(31)
Ambalaj

Derivat din plante, este un inhibitor microbian cu un spectru larg de activitate, adaptat la cele mai inovatoare tendințe de pe piață, pentru formulări preservative-free. Are un miros plăcut dulceag-vanilat și este...

11,35 Lei
MATERIALE
"0"

Acesta este corpul flaconului. Pompa și capacul se comandă separat. Un recipient elegant și robust cu design mat, potrivit pentru creme, emulsii, geluri. Prin sistemul airless asigură protecție sporită împotriva...

5,64 Lei
Opinii
Comentariu
Logați-vă pentru a scrie opinia despre rețetă

Meniu

WhatsApp

Whatsapp Chat asistență clienți

(+40)770 459 921

Lăsați-ne un mesaj și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil, de la 9:00 la 16:00 de Luni până Vineri.

Start WhatsApp Chat

Setări

Creați un cont sau logați-vă!

Logare