unknown
×

Astaxanthin

×

Specificații

INCI
Astaxanthin
Status
Aprobat Cosmos
Metoda de obținere
extracție CO2
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, portocaliu , semi vâscos
Miros, aromă
puternic, caracteristic
Solubilitate
în ulei
Dozaj
0.01 - 0.3 %
Indicații specifice
pete pigmentare, riduri, linii fine
Beneficii cheie
anti-aging, antirid, antiinflamator, antioxidant, protector, reparator, tonic cutanat
Potrivit pentru
cosmetică
TEN
Creme de față, Uleiuri faciale, Seruri, Tratamente
CORP
Uleiuri de corp, Unturi de corp, Creme, Emulsii, Creme de mâini, Lotion bars
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Uleiuri de plajă, Creme, Produse după plajă
MACHIAJ
Fond de ten, Blush
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile, Matur
TENDINȚE SUSȚINUTE
Clean Beauty, Personalizat, Bazat pe știință, Well-aging, At-Home

Extract standardizat cu capacitate antioxidativă deosebită, având efect pozitiv asupra procesului de îmbătrânire a pielii, oferă protecție celulară naturală, îmbunătățește elasticitatea și suplețea pielii, ajută la prevenirea ridurilor și a petelor pigmentare.

Mai departeArată mai puțin
38,08 Lei
info VRAC

Produsele marcate cu VRAC sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1638-0.002
Adaug la Wishlist(43)
Descriere Astaxanthin

Extract standardizat cu capacitate antioxidativă deosebită, având efect pozitiv asupra procesului de îmbătrânire a pielii, oferă protecție celulară naturală, îmbunătățește elasticitatea și suplețea pielii, ajută la prevenirea ridurilor și a petelor pigmentare.

PROPRIETĂȚI

  • concentrat purificat 100 % natural de astaxantină extrasă din algele Haematococcus pluvialis
  • standardizat la un conținut de 5% de astaxantină pură
  • prezintă acțiune asemănătoare cu cea a vitaminelor și are o activitate de 10 ori mai mare decât ß-carotenul
  • spre deosebire de mai mulți caroteni și alte carotenoide, astaxantina nu este transformată în vitamina A (retinol) în organismul uman
  • este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai puternici antioxidanți
  • susține pielea prin neutralizarea radicalilor liberi pentru a întârzia îmbătrânirea cutanată
  • acționează ca agent de protecție solară și antiinflamator
  • poate crește metabolismul pielii
  • acționează pentru rejuvenarea pielii deteriorate
  • ajută la protejarea împotriva efectelor radiațiilor UV și a procesului de aging digital
  • îmbunătățește elasticitatea și suplețea pielii
  • ajută la prevenirea ridurilor și a petelor pigmentare
  • susține un tonus uniform al pielii prin suprimarea sintezei de melanină
  • foarte bine tolerată de piele

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ingredient cosmetic
  • utilizat în principal ca agent anti-îmbătrânire
  • ingredient activ excelent pentru formulările de iluminare a pielii și pentru cele de îngrijire solară
  • notați faptul că va colora compoziția în care este inclus
  • în stare pură are un miros specific puternic de alge, dar care nu este evident inclus în compoziții în dozajul corespunzător
  • se adaugă în ultima etapă a formulării, la temperaturi sub 40°C

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • pentru detalii, consultați fișa tehnică de siguranță
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1638-0.002

Specificații

INCI
Astaxanthin
Status
Aprobat Cosmos
Metoda de obținere
extracție CO2
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, portocaliu , semi vâscos
Miros, aromă
puternic, caracteristic
Solubilitate
în ulei
Dozaj
0.01 - 0.3 %
Indicații specifice
pete pigmentare, riduri, linii fine
Beneficii cheie
anti-aging, antirid, antiinflamator, antioxidant, protector, reparator, tonic cutanat
Potrivit pentru
cosmetică
TEN
Creme de față, Uleiuri faciale, Seruri, Tratamente
CORP
Uleiuri de corp, Unturi de corp, Creme, Emulsii, Creme de mâini, Lotion bars
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Uleiuri de plajă, Creme, Produse după plajă
MACHIAJ
Fond de ten, Blush
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile, Matur
TENDINȚE SUSȚINUTE
Clean Beauty, Personalizat, Bazat pe știință, Well-aging, At-Home

upc
E102-1
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Astaxanthin

Media evaluării

5.0
4 Recenzii
Excelent 4
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (4)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare