unknown
×

Ulei de Monoï de Tahiti AO

×

Specificații

INCI
Cocos Nucifera Oil, Gardenia Tahitensis Flower, Perfume (Natural), Tocopherol, Linalool, Limonene, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
extracție
Partea plantei
flori
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
ivoriu, semi-solid
Textură
medium
Miros, aromă
floral
Dozaj
1 - 100 %
TEN
Creme de față, Balsamuri
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Creme, Emulsii, Lotion bars, Uleiuri de masaj
PĂR
Balsamuri de păr, Seruri pentru păr, Tratamente, Șampoane solide
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme, Uleiuri de plajă, Produse după plajă
TIP DE TEN / PIELE
Uscat, Matur, Normal
TIP DE PĂR
Vopsit, Creț, Deteriorat, Uscat, Normal
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Skinimalism, Waterless, Well-aging
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Un ulei cosmetic încântător, exotic, provenit din tradiția polineziană, valoros atât pentru îngrijirea pielii, cât și a părului. Mătăsos și delicat parfumat, este nutritiv pentru piele, intens hidratant, favorizează fermitatea și elasticitatea pielii, protejează împotriva factorilor externi.

Mai departeArată mai puțin
34,96 Lei
Ambalaj
  • 50 ml
  • 200 gr
  • 900 gr
Referință:
M-1167
Adaug la Wishlist(59)
Descriere Ulei de Monoï de Tahiti AO

Un ulei cosmetic încântător, exotic, provenit din tradiția polineziană, valoros atât pentru îngrijirea pielii, cât și a părului. Mătăsos și delicat parfumat, este nutritiv pentru piele, intens hidratant, favorizează fermitatea și elasticitatea pielii, protejează împotriva factorilor externi.

Uleiul nostru de Monoi de Tahiti este autentic, 100% natural, poartă garanția denumirii de origine și este produs în Polinezia Franceză, în cadrul unor metode de fabricație foarte controlate.

Se obține printr-o metodă precisă de "enfleurage" macerând florile de Tiare în ulei de cocos rafinat și apoi aplificând parfumul cu un adaos de esență naturală specifică.

Ingrediente: Cocos Nucifera Oil, Gardenia Tahitensis Flower, Perfume (natural), Tocopherol

PROPRIETĂȚI

  • ajută la menținerea hidratării pielii
  • protejează pielea împotriva daunelor externe
  • acționează pentru o piele mai tânără și cu un aspect mai sănătos
  • se întinde excelent pe piele
  • face pielea mai netedă și mai elastică
  • aduce rezistență și strălucire părului

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • poate fi aplicat ca atare pe piele și păr
  • combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile
  • poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice​
  • ca ingredient pentru prepararea cremelor, a amestecurilor de uleiuri, a uleiurilor de masaj, a măștilor de păr, a balsamurilor, a uleiurilor de păr și de corp, a uleiurilor și emulsiilor de protecție solară, a unturilor de corp, a hidratantelor de mâini

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1167

Specificații

INCI
Cocos Nucifera Oil, Gardenia Tahitensis Flower, Perfume (Natural), Tocopherol, Linalool, Limonene, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
extracție
Partea plantei
flori
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
ivoriu, semi-solid
Textură
medium
Miros, aromă
floral
Dozaj
1 - 100 %
TEN
Creme de față, Balsamuri
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Creme, Emulsii, Lotion bars, Uleiuri de masaj
PĂR
Balsamuri de păr, Seruri pentru păr, Tratamente, Șampoane solide
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme, Uleiuri de plajă, Produse după plajă
TIP DE TEN / PIELE
Uscat, Matur, Normal
TIP DE PĂR
Vopsit, Creț, Deteriorat, Uscat, Normal
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Skinimalism, Waterless, Well-aging
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414011911
upc
B027-3.B02
mpn
33079000
isbn
79295-11-2026
Documente atașate
Disclaimer

Ulei de Monoï de Tahiti AO beneficii

Rețete cu acest produs

Recenzie Ulei de Monoï de Tahiti AO

Media evaluării

4.7
43 Recenzii
Excelent 35
Foarte bun 4
Bun 4
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (43)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare