unknown
×

Solubilizant

×

Specificații

INCI
Caprylyl/Capryl Glucoside, Aqua, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Citric Acid, Polyglyceryl-6 Oleate, Sodium Surfactin
Alte denumiri
symbio®solv clear plus MB
Status
Aprobat Cosmos
Sustenabilitate
RSPO MB
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aspect
lichid, gălbui, vâscozitate medie
Dozaj
0.5 - 5 %
HLB
~ 16
TEN
Tonere, Soluții micelare, Cleansere, Seruri
COPII
Produse de igienă, Șampoane
IGIENĂ
Gel de duș, Cleansere, Deodorante, Șampoane, Șervețele umede
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Un produs natural ce prezintă o performanță excelentă de solubilizare, o alternativă puternică fără PEG, concepută pentru a solubiliza uleiurile esențiale, parfumantele și diverse ingrediente lipofile în preparatele pe bază de apă.

Mai departeArată mai puțin
16,93 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1249
Compară0
Adaug la Wishlist(74)
Descriere Solubilizant

Un produs natural ce prezintă o performanță excelentă de solubilizare, o alternativă puternică fără PEG, concepută pentru a solubiliza uleiurile esențiale, parfumantele și diverse ingrediente lipofile în preparatele pe bază de apă.

PROPRIETĂȚI

  • 100% derivat natural
  • are o performanță comparabilă cu cea a solubilizatorilor PEG de referință
  • produce soluții transparente
  • senzație plăcută la nivelul pielii, nu este lipicios
  • ideal pentru conceptele cosmetice certificate naturale

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ingredient cosmetic
  • potrivit pentru a solubiliza majoritatea parfumantelor și a uleiurilor esențiale în compozițiile apoase
  • poate fi utilizat și în formulele pe bază de tenside
  • aplicațiile includ tonere, geluri, ape micelare, soluții pentru șervețele umede, spray-uri de corp, sprayuri de păr, șampoane, geluri de duș, formulări de igienă cu conținut scăzut de tenside

GHID DE FORMULARE

  • dozajul optim depinde de specificul substanței de solubilizat și nu poate fi prezis cu exactitate
  • pentru compozițiile apoase, dozajul recomandat este de 1:3 - 1:5 (ulei : solubilizant), până la 5% solubilizant
  • pentru preparatele pe bază de tenside, dozaj 0.5 - 1.5 %
  • este puternic spumant dacă este supradozat
  • evitați supradozarea solubilizantului pentru a preveni formarea excesivă și inutilă a spumei
  • amestecați în prealabil solubilizantul cu uleiul esențial sau ingredientul lipofil, la temperatura camerei; adăugați apa, faza apoasă sau soluția de tenside, cu amestecare; dacă este necesar, adăugați etanol la sfârșitul procesului de formulare, în porții mici
  • poate tolera max. 10% de etanol
  • incompatibil cu uleiurile vegetale și cu compușii cationici
  • interval optim de pH 4.5 - 6.5

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • pentru detalii, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1249

Specificații

INCI
Caprylyl/Capryl Glucoside, Aqua, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Citric Acid, Polyglyceryl-6 Oleate, Sodium Surfactin
Alte denumiri
symbio®solv clear plus MB
Status
Aprobat Cosmos
Sustenabilitate
RSPO MB
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aspect
lichid, gălbui, vâscozitate medie
Dozaj
0.5 - 5 %
HLB
~ 16
TEN
Tonere, Soluții micelare, Cleansere, Seruri
COPII
Produse de igienă, Șampoane
IGIENĂ
Gel de duș, Cleansere, Deodorante, Șampoane, Șervețele umede
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414012765
upc
B017-3.B01
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzii / Q&A Solubilizant

Media evaluării

4.9
29 Recenzii
Excelent 27
Foarte bun 2
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (29)
  • Întrebări și răspunsuri (1)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adăugați un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Comentați
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare