unknown
×

Ulei de Pepene

×

Specificații

INCI
Citrullus Vulgaris Seed Oil
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
presat la rece, rafinare
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, clar , gălbui
Textură
ușoară
Miros, aromă
slab, caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Beneficii cheie
emolient, hidratant, nutritiv
Potrivit pentru
cosmetică, machiaj, masaj
TEN
Balsamuri, Barbierit/aftershave, Creme de față, Creme pentru ochi, Seruri, Uleiuri faciale, Demachiante
CORP
Balsamuri, Creme, Emulsii, Creme de mâini, Uleiuri de corp, Uleiuri de masaj, Uleiuri/creme pentru unghii, Unturi de corp
PĂR
Balsamuri de păr, Seruri pentru păr, Tratamente, Uleiuri pentru barbă
TIP DE TEN / PIELE
Acneic, Gras, Matur, Mixt, Normal, Sensibil, Toate tipurile, Uscat
TIP DE PĂR
Creț, Deteriorat, Gras, Normal, Subțiat, Toate tipurile, Uscat, Vopsit
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Men's Grooming, Personalizat, Skinimalism, Waterless
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Cu o textură ușoară, dar cu proprietăți puternic hidratante, acest ulei fin se absoarbe rapid în piele, ajută la echilibrarea, calmarea și menținerea unei pieli sănătoase și hrănite, o alegere excelentă pentru toate tipurile de ten.

Mai departeArată mai puțin
20,74 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1368
Accesorii / Produse compatibile
Adaug la Wishlist(32)
Descriere Ulei de Pepene

Cu o textură ușoară, dar cu proprietăți puternic hidratante, acest ulei fin se absoarbe rapid în piele, ajută la echilibrarea, calmarea și menținerea unei pieli sănătoase și hrănite, o alegere excelentă pentru toate tipurile de ten.

Ingrediente: Citrullus Vulgaris Seed Oil

PROPRIETĂȚI

  • hrănește și repară pielea
  • îmbunătățește funcția de barieră a pielii
  • favorizează regenerarea celulară
  • proprietăți puternice de hidratare și restructurare
  • se absoarbe foarte ușor în piele
  • este considerat un ulei cu textură uscată
  • ajută părul uscat și casant să fie mai moale și flexibil

PROFIL DE ACIZI GRAȘI

  • Acid palmitic (C16:0) 11%
  • Acid palmitoleic (C16:1) 1%
  • Acid stearic (C18:0) 5%
  • Acid oleic (C18:1) 19%
  • Acid linoleic (C18:2) 63%
  • Acid linolenic (C18:3) 1%

chart_43

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • poate fi aplicat ca atare pe piele și păr
  • combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile
  • poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice​
  • potrivit pentru utilizarea în formulările de îngrijire a pielii pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea grasă, mixtă, cu mâncărimi, deteriorată și cu probleme
  • este, de asemenea, potrivită pentru a fi inclusă în formulele pentru îngrijirea bebelușilor și a părului

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1368

Specificații

INCI
Citrullus Vulgaris Seed Oil
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
presat la rece, rafinare
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, clar , gălbui
Textură
ușoară
Miros, aromă
slab, caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Beneficii cheie
emolient, hidratant, nutritiv
Potrivit pentru
cosmetică, machiaj, masaj
TEN
Balsamuri, Barbierit/aftershave, Creme de față, Creme pentru ochi, Seruri, Uleiuri faciale, Demachiante
CORP
Balsamuri, Creme, Emulsii, Creme de mâini, Uleiuri de corp, Uleiuri de masaj, Uleiuri/creme pentru unghii, Unturi de corp
PĂR
Balsamuri de păr, Seruri pentru păr, Tratamente, Uleiuri pentru barbă
TIP DE TEN / PIELE
Acneic, Gras, Matur, Mixt, Normal, Sensibil, Toate tipurile, Uscat
TIP DE PĂR
Creț, Deteriorat, Gras, Normal, Subțiat, Toate tipurile, Uscat, Vopsit
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Men's Grooming, Personalizat, Skinimalism, Waterless
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414014134
upc
C001-3.C05
mpn
33079000
Documente atașate
Disclaimer

Ulei de Pepene beneficii

Rețete cu acest produs

Recenzii / Q&A Ulei de Pepene

Media evaluării

4.9
29 Recenzii
Excelent 26
Foarte bun 3
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (29)
  • Întrebări și răspunsuri (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adăugați un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Comentați
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare