unknown
×

Stearat de magneziu

×

Specificații

INCI
Magnesium Stearate
Status
Natural conform
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
pudră, alb crem
Miros, aromă
neutru
Solubilitate
miscibil în ulei, miscibil cu pulberi
Dozaj
1 - 30 %
Potrivit pentru
machiaj, cosmetică
TEN
Creme de față
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Creme, Emulsii
MACHIAJ
Blush, Corector, Fard de ochi, Tuș de pleoape, Fond de ten, Ruj/Gloss, Mascara, Pudre
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Conferă o textură profesională, o senzație cremoasă, o bună aderență și rezistență la purtare a preparatelor cosmetice, utilizat în principal în formularea produselor de machiaj.

Mai departeArată mai puțin
10,71 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1266
Adaug la Wishlist(15)
Descriere Stearat de magneziu

Conferă o textură profesională, o senzație cremoasă, o bună aderență și rezistență la purtare a preparatelor cosmetice, utilizat în principal în formularea produselor de machiaj.

PROPRIETĂȚI

  • produs pe bază de acid stearic de origine vegetală
  • conferă pielii o senzație de cremozitate și de hidratare
  • conferă aderență la piele a produselor de makeup
  • facilitează compactarea produselor pe bază de pudre
  • aduce o atingere catifelată și o glisare plăcută
  • crește rezistența în timp a produselor de machiaj
  • îmbunătățește textura preparatelor cosmetice
  • stabilizator de emulsie, agent de îngroșare

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ingredient cosmetic
  • utilizat în principal în formularea produselor de machiaj, cum ar fi fonduri de ten, pudre de față, eyeliner, mascara, rujuri
  • potrivit, de asemenea, pentru bombe de baie, preparate de tip stick, balsamuri, șampoane cremă, aerosoli pudră, emulsii

GHID DE FORMULARE

  • pentru prepararea produselor formă de pudră, se amestecă cu celelalte pudre și pigmenți, de preferință cu ajutorul unui mojar
  • în emulsii, balsamuri și stick-uri, se adaugă în faza uleioasă încălzită
  • dozaje recomandate: până la 30% în pudre libere și aerosoli, până la 10% în pudre compactate, emulsii, balsamuri, produse de tip stick

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • pentru detalii, consultați fișa cu date de securitate 
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1266

Specificații

INCI
Magnesium Stearate
Status
Natural conform
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
pudră, alb crem
Miros, aromă
neutru
Solubilitate
miscibil în ulei, miscibil cu pulberi
Dozaj
1 - 30 %
Potrivit pentru
machiaj, cosmetică
TEN
Creme de față
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Creme, Emulsii
MACHIAJ
Blush, Corector, Fard de ochi, Tuș de pleoape, Fond de ten, Ruj/Gloss, Mascara, Pudre
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414012918
upc
D045-1.D06
mpn
33079000
Documente atașate
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Stearat de magneziu

Media evaluării

5.0
17 Recenzii
Excelent 17
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (17)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare