unknown
×

Ceară de Tuberoze

×

Specificații

INCI
Polianthes Tuberosa Flower Wax
Status
Natural conform
Metoda de obținere
extracție
Partea plantei
flori
Aspect
solid moale, galben maroniu, portocaliu
Miros, aromă
floral, de nuci, ușor dulceag
Solubilitate
miscibil în ulei
Dozaj
1 - 30 %
Punct de topire
52 - 57°C
Potrivit pentru
parfumerie, lumânări, săpunuri, cosmetică
TEN
Creme de față, Balsamuri
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Creme, Emulsii, Creme de mâini, Lotion bars, Unguente
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

O ceară florală parfumată derivată din procesul de creare a absolutului de tuberoză, cu un parfum bogat, rafinat, intens floral. Oferă proprietăți benefice pentru aplicații de îngrijire personală și parfumerie.

Mai departeArată mai puțin
13,14 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1311
Compară0
Adaug la Wishlist(32)
Descriere Ceară de Tuberoze

O ceară florală parfumată derivată din procesul de creare a absolutului de tuberoză, cu un parfum bogat, rafinat, intens floral. Oferă proprietăți benefice pentru aplicații de îngrijire personală și parfumerie.

PROPRIETĂȚI

  • compusă din amestecuri complexe de esteri, acizi grași, molecule volatile, fosfolipide și alți compuși cu interes cosmetic
  • are proprietăți benefice pentru aplicații de îngrijire personală
  • conferă emoliență, parfum și culoare produselor cosmetice
  • ajută la înmuierea și menținerea hidratării pielii
  • agent de texturare pentru balsamuri și creme
  • crește vâscozitatea, stabilizează emulsiile

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • un adaos de parfum distinct și un întăritor pentru creme, balsamuri, unt de corp, stick-uri
  • se pretează bine pentru includerea în cele mai fine parfumuri solide
  • poate fi utilizat și pentru săpunuri și lumânări
  • această ceară este fermă la temperatura camerei și se topește cu ușurință atunci când este încălzită
  • dozaj recomandat 1-10% în creme și balsamuri, 1-5% în săpunuri, 5-20% în lumânări, până la 30% în parfumuri solide

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz extern
  • pentru detalii, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1311

Specificații

INCI
Polianthes Tuberosa Flower Wax
Status
Natural conform
Metoda de obținere
extracție
Partea plantei
flori
Aspect
solid moale, galben maroniu, portocaliu
Miros, aromă
floral, de nuci, ușor dulceag
Solubilitate
miscibil în ulei
Dozaj
1 - 30 %
Punct de topire
52 - 57°C
Potrivit pentru
parfumerie, lumânări, săpunuri, cosmetică
TEN
Creme de față, Balsamuri
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Creme, Emulsii, Creme de mâini, Lotion bars, Unguente
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414013380
upc
D066-3
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzii / Q&A Ceară de Tuberoze

Media evaluării

4.6
16 Recenzii
Excelent 13
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 2
Slab 0

  • Recenzii (16)
  • Întrebări și răspunsuri (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adăugați un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Comentați
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare