unknown
×

Specificații

INCI
Polianthes Tuberosa Flower Wax
Status
Natural conform
Metoda de obținere
extracție
Partea plantei
flori
Aspect
solid moale, galben maroniu, portocaliu
Miros, aromă
floral, de nuci, ușor dulceag
Solubilitate
miscibil în ulei
Dozaj
1 - 30 %
Punct de topire
52 - 57°C
Potrivit pentru
parfumerie, lumânări, săpunuri, cosmetică
TEN
Creme de față, Balsamuri
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Creme, Emulsii, Creme de mâini, Lotion bars, Unguente
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Ceară de Tuberoze

O ceară florală parfumată derivată din procesul de creare a absolutului de tuberoză, cu un parfum bogat, rafinat, intens floral. Oferă proprietăți benefice pentru aplicații de îngrijire personală și parfumerie.

Mai departeArată mai puțin
11,86 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1311
0

Informațiile despre produse și indicațiile privind utilizarea acestora sunt publicate pentru scopuri educaționale, nu acoperă toate modalitățile de utilizare, toate măsurile... de precauție, toate posibilele interacțiuni, incompatibilități sau efecte adverse. Informațiile se obțin din surse considerate valabile și de încredere, sunt corecte și complete în limita cunoștințelor noastre dar nu au caracter exhaustiv. Elemental nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în site, dar se străduiește în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate. Produsele și informațiile nu sunt destinate și nu ar trebui să fie folosite pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni afecțiuni medicale sau boli. Pentru orice utilizare în scop terapeutic, consultați un medic.

Meniu

Setări