unknown
×

Parfumant natural Lily of the Valley

×

Specificații

INCI
Parfum | Creat în Franța
Compoziție
100% natural, fără ingrediente sintetice, fără conservanți
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Solubilitate
solubil în ulei, solubil în alcool, dispersabil în emulsii, insolubil în apă
Potrivit pentru
cosmetice, parfumerie, baie & igienă
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

Un miros de senzație primăvăratică, cu note de lăcrămioare infuzate cu note acvatice și o ușoară tentă verde, conferă cosmeticelor un parfum adorabil de primăvară voioasă.

Mai departeArată mai puțin
19,04 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1355-0.009
Adaug la Wishlist(41)
Descriere Parfumant natural Lily of the Valley

Parfumant natural Lăcrămioare - detalii

Un parfumant feminin, floral, proaspăt, cu note autentice de lăcrămioare împletite cu note acvatice și o ușoară tentă verde, conferă cosmeticelor un miros suav, de voie bună și primăvară înflorită.

METODA DE OBȚINERE: un melanj de substanțe naturale aromatice obținut din uleiuri esențiale, fracțiuni izolate din uleiuri esențiale (compuși obținuți prin distilare fracționată) și substanțe aromatice extrase din materii prime vegetale prin procese de fermentare, macerare sau hidroliză.

Produs în Franța, un parfumant fin de înaltă calitate, destinat în special pentru preparatele cosmetice. Parfumantele marca MAYAM sunt în conformitate cu cele mai recente modificări ale Directivei Europene privind produsele cosmetice și cu codurile IFRA.

Compoziție: un amestec concentrat de substanțe aromatice, complet natural, de origine vegetală, fără ingrediente de sinteză sau conservanți

RECOMANDĂRI

  • este potrivit atât pentru parfumarea cosmeticelor cât și pentru crearea de parfumuri
  • este o alegere bună pentru produse de îngrijire a tenului, pentru produse de îngrijire corporală
  • este o alegere potrivită și pentru produsele de igienă
  • este o alegere bună pentru parfumuri feminine 

Este un parfumant complex ce se poate utiliza ca unică esență de parfumare în preparatele cosmetice și de parfumerie, în același timp se poate combina cu alte substanțe parfumante, uleiuri esențiale sau absolute, pentru a modula ori accentua anumite note.

Proprietăți organoleptice: lichid clar, gălbui
Solubil în alcohol, dispersabil în uleiuri, emulsii.

Ingrediente (INCI): parfum


Utilizare în cosmetică

  • parfumarea cremelor și loțiunilor preparate prin emulsificare
  • parfumarea balsamurilor, uleiurilor, a preparatelor anhidre
  • parfumant pentru produse de igienă, săpunuri
  • șampoane, geluri de duș

În compozițiile cosmetice, parfumantul se adaugă de regulă la final, la rece.

DOZAJ indicativ:

  • 0,2 - 1% în creme, emulsii, diverse compoziții cosmetice pentru ten
  • 1 - 3% în creme de corp, balsamuri, uleiuri, unturi de corp, lapte de corp
  • 0,2 - 1% în cleansere și produse spumante
  • 0,2 - 0,5% în șampoane lichide și geluri de duș; un dozaj mai mare poate lichefia compoziția și poate fi nevoie de un agent de îngroșare sau de folosirea unui solubilizant 
  • 2 - 4% în săpunuri
  • 1 - 3% în deodorante


Utilizare în parfumerie

  • parfumuri pe bază de alcool
  • parfumuri în bază de ulei
  • parfumuri solide
  • creme parfumante pentru corp, până la 4%
  • lumânări parfumate

DOZAJ indicativ:

  • până la 20% pentru parfumuri lichide (în alcool sau ulei)
  • până la 30% în parfumuri solide sau concrete

Nu este adecvat pentru uz aromaterapeutic.


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • a se evita contactul cu ochii, a nu se ingera
  • a nu se utiliza pur pe piele
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz cosmetic
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1355-0.009

Specificații

INCI
Parfum | Creat în Franța
Compoziție
100% natural, fără ingrediente sintetice, fără conservanți
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Solubilitate
solubil în ulei, solubil în alcool, dispersabil în emulsii, insolubil în apă
Potrivit pentru
cosmetice, parfumerie, baie & igienă
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

ean13
6424414013915
upc
C006-1.B09
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Parfumant natural Lily of the Valley

Media evaluării

4.3
34 Recenzii
Excelent 25
Foarte bun 2
Bun 2
Mediu 2
Slab 3

  • Recenzii (34)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare