unknown
×

Parfum oriental soft Ambra Elle

3587

Un parfum de damă sofisticat și seducător, cu note de vârf florale proaspete, urmate de note balsamice suave și caramelate, accentuate de note ambrate și subtile de mosc.

Formula: 3125 Nivel dificultate: începător Valabilitate: min 12 luni

Faza Ingrediente Dozaj % Total ~30 ml
A Alcool etilic de origine agricolă 96° 73 22 ml
A Parfumant natural Lily of the Valley 10 3 ml (90 pic)
A Ulei esențial de Mandarină verde 2,5 22 picături
A Ulei esențial de Neroli 3,3 30 picături
A Parfumant natural Ambra 5,7 50 picături
A Ulei esențial Santal Amyris 4 35 picături
A Absolut de Tonka 1,5 0,4 gr (~12 pic)

1. Adăugați într-o sticlă alcoolul și restul ingredientelor. Agitați bine pentru omogenizare.

2. Lăsați compoziția la maturat cel puțin o săptămână, ideal ar fi 4-6 săptămâni.

3. Dacă este tulbure sau prezintă sedimente, plasați la frigider pentru o zi apoi filtrați cu hârtie filtru specifică sau hârtie filtru de cafea.

4. Transferați soluția rezultată în sticluța de parfum dedicată.

Un parfum de damă sofisticat și seducător, cu note de vârf florale proaspete, urmate de note balsamice suave și caramelate, accentuate de note ambrate și subtile de mosc.

Produsele Rețetei
INGREDIENTE
"0"
(35)
Ambalaj

Extrem de seducător, adesea prezent în fundalul parfumurilor sofisticate și elegante, absolutul de boabe de tonka este o materie primă valoroasă în parfumerie, cu mirosul său de caramel mieros și amaretto înnobilat de...

51,17 Lei
"0"
(42)
Ambalaj

Cu notele sale balsamice, de ambra și vanilie, conferă un parfum oriental elegant formulărilor cosmetice, este deosebit, cald și rafinat.

20,23 Lei
"0"
(24)
Ambalaj

Degajă un parfum lemnos și balsamic, ce amintește de lemnul de santal, cu aromă liniștitoare, relaxantă, înălțătoare și încălzitoare, un ulei pentru starea generală de bine, cu virtuți și aplicații în aromaterapie și...

23,54 Lei
"0"
(12)
Ambalaj

Uleiul prețios de floare de portocal are un parfum încântător, intens floral, pudrat, cu note dulci și acorduri subtil citrate, este foarte apreciat în parfumerie, cosmetică și pentru bunăstarea emoțională.

127,49 Lei
"0"
(34)
Ambalaj

Un miros de senzație primăvăratică, cu note de lăcrămioare infuzate cu note acvatice și o ușoară tentă verde, conferă cosmeticelor un parfum adorabil de primăvară voioasă.

19,04 Lei
"0"
(17)
Ambalaj

Cu note vibrante de citrice, luminoase, verzi fructate, un ulei cu parfum deosebit de plăcut, apreciat în aromaterapie pentru calitățile sale calmante, relaxante, digestive și de promovare a somnului. Folosit ca...

29,98 Lei
MATERIALE
"0"
(7)

Un flacon elegant de sticlă potrivit pentru creme fluide, loțiuni, geluri. Produs de înaltă calitate, reutilizabil, durabil.

2,06 Lei 3,43 Lei
-40%
"0"
(5)
Stoc epuizat

Pompă pulverizatoare elegantă cu capac, potrivită pentru parfumuri și lichide cu vâscozitate redusă, cum ar fi ape florale, tonere, ape de toaletă, soluții spray.

0,00 Lei

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare