Specificații

INCI
Macadamia Integrifolia/Tetraphylla Seed Oil
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic, grad alimentar
Metoda de obținere
nerafinat, presat la rece
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, clar , gălbui
Textură
medium
Miros, aromă
slab, caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Indice saponificare
190 –200
Beneficii cheie
nutritiv, reparator, emolient
Potrivit pentru
machiaj, masaj, cosmetică
TEN
Balsamuri, Creme de față, Uleiuri faciale, Demachiante, Creme pentru ochi
CORP
Unturi de corp, Balsamuri, Creme, Emulsii, Creme de mâini, Uleiuri de masaj, Uleiuri de corp
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Produse după plajă
MACHIAJ
Balsam de buze, Ruj/Gloss
TIP DE TEN
Uscat, Normal, Mixt, Sensibil
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Skinimalism, Waterless
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Ulei de Macadamia

Acest ulei valoros este utilizat într-o gamă largă de produse cosmetice, bun emolient, pătrunde ușor în piele, lăsând în același timp o peliculă protectoare fină. Face ca pielea să fie moale, acționează pentru netezirea și regenerarea pielii

Mai departeArată mai puțin
13,60 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1394
Favorite4
0
Adaug la Wishlist(52)
Descriere

Acest ulei valoros este utilizat într-o gamă largă de produse cosmetice, bun emolient, pătrunde ușor în piele, lăsând în același timp o peliculă protectoare fină. Face ca pielea să fie moale, acționează pentru netezirea și regenerarea pielii.

 

Este un ulei cu textură medie-ușoară, potrivit pentru îngrijirea feței, îngrijirea corpului, masaj, piele sensibilă, piele delicată, îngrijire solară. De asemenea, poate fi folosit pentru a hrăni părul. Poate fi inclus în formulări cum ar fi creme hidratante și antirid, uleiuri de corp, uleiuri de masaj, produse de machiaj.

 

Ingrediente: Macadamia Integrifolia/Tetraphylla Seed Oil

PROPRIETĂȚI

condiționator excelent pentru piele, protector și emolient

conferă o senzație de comfort pentru piele în formulările cosmetice

favorizează elsaticitatea și suplețea pielii

întărește bariera cutanată

reduce mâncărimile, roșeața și iritațiile

hidratează și catifelează pielea

PROFIL DE ACIZI GRAȘI

Acid lauric (C 12:0) 1%
Acid miristic (C 14:0) 2%
Acid palmitic (C 16:0) 9%
Acidul palmitoleic (C 16:1) 20%
Acid stearic (C 18:0) 4%
Acid oleic (C 18:1) 53%
Acid linoleic (C 18:2) 3%
Acid linolenic (C 18:3) 1%
Acid arahidic (C 20:0) 2%
Acidul eicosenoic (C 20:1) 2%
Acid behenic (C 22:0) 1%
Acid erucic (C 22:1) 1%
Acid lignoceric (C 24:0) 1%

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

poate fi aplicat ca atare pe piele și păr

combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile

poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice

 

potrivit îndeosebi pentru îngrijirea pielii sensibile, iritate și uscate

în preparate pentru pielea afectată de soare, pielea îmbătrânită și ridată

 

de ajutor prevenirea vergeturilor sau pentru tratarea cicatricilor

îngrijirea mâinilor aspre și crăpate, îngrijirea buzelor, a zonei ochilor

ca bază pentru masaj facial și corporal, favorizând pătrunderea ingredientelor active în piele

protecția părului împotriva daunelor cauzate de mediul înconjurător, menținerea culorii părului

DATE DE SIGURANȚĂ

nu este necesară nicio măsură specifică

 

Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1394

ean13
6424414014455
upc
B029-1.A07

Recenzii / Q&A

Evaluarea medie

5.0
24 Recenzii
Excelent 24
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (24)
  • Întrebări și răspunsuri (1)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adaugă un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspuns
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Adaugă un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspuns

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspuns
Articole conexe

Meniu

Setări

Creați un cont pentru a salva favorite

Logare

Creați un cont pentru a utiliza Wishlist

Logare