unknown
×

Ulei de Avocado

×
Grad alimentar

Specificații

INCI
Persea Gratissima Oil
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic, grad alimentar
Metoda de obținere
presare, nerafinat
Partea plantei
pulpa fructului
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, tulbure, gălbui, semi vâscos, auriu verzui
Textură
medium
Miros, aromă
caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Indice saponificare
187-197
Beneficii cheie
nutritiv, protector, regenerator, emolient
Potrivit pentru
cosmetică, masaj, săpunuri
TEN
Creme de față, Uleiuri faciale, Demachiante, Seruri, Tratamente
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme, Emulsii, Uleiuri de masaj, Uleiuri/creme pentru unghii, Unguente, Creme de mâini
PĂR
Balsamuri de păr, Seruri pentru păr, Tratamente
COPII
Balsamuri, Creme
TIP DE TEN / PIELE
Uscat, Normal, Sensibil
TIP DE PĂR
Deteriorat, Uscat, Vopsit
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Skinimalism, Waterless, Well-aging
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Un ulei hrănitor, catifelant și hidratant, are o compatibilitate foarte bună cu pielea, conferă pielii o hidratare îmbunătățită, netezime și flexibilitate. Ajută la regenerarea barierei pielii pentru un efect de întinerire, are calități esențiale pentru îngrijirea feței și a corpului, pentru îngrijirea pielii sensibile și conferă strălucire părului.

Mai departeArată mai puțin
20,69 Lei
Ambalaj
  • 100 ml
  • 900 gr
  • 4.5 kg
Referință:
M-1392
Accesorii / Produse compatibile
Adaug la Wishlist(69)
Descriere Ulei de Avocado

Un ulei hrănitor, catifelant și hidratant, are o compatibilitate foarte bună cu pielea, conferă pielii o hidratare îmbunătățită, netezime și flexibilitate. Ajută la regenerarea barierei pielii pentru un efect de întinerire, are calități esențiale pentru îngrijirea feței și a corpului, pentru îngrijirea pielii sensibile și conferă strălucire părului.

Spre deosebire de alte uleiuri vegetale, acesta este obținut din pulpa fructului și nu din sâmburele acestuia, care conține foarte puține grăsimi. Uleiul de avocado este bogat în carotenoide, fitosteroli, vitamine și acizi grași esențiali ce îi conferă proprietăți nutritive, emoliente și regeneratoare remarcabile.

Ingrediente: Persea Gratissima Oil

PROPRIETĂȚI

  • textură catifelată și bogată, se întinde plăcut pe piele
  • bun emolient, plăcut senzorial
  • lasă pe piele un strat confortabil și nu foarte gras
  • ajută la menținerea funcției de barieră a pielii
  • apreciat pentru conținutul ridicat în acizi grași, carotenoizi, fitosteroli și vitamine
  • ideal ca ulei de masaj sau ca ulei suport pentru produsele de tratament
  • ajută la creșterea confortului și elasticității pielii
  • atenuează reacțiile inflamatorii și calmează pielea
  • hrănește părul, îi conferă frumusețe și strălucire

PROFIL DE ACIZI GRAȘI

  • Acid palmitic (C16:0) 20%
  • Acid palmitoleic (C16:1) 8%
  • Acid stearic (C18:0) 2%
  • Acid oleic (C18:1) 57%
  • Acid linoleic (C18:2) 7%
  • Acid linolenic (C18:3) 5%
  • Acid arahidic (C20:0) 1%

chart_36

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • poate fi aplicat ca atare pe piele și păr
  • combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile
  • poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice
  • se utilizează la prepararea produselor pentru față, corp, păr și unghii
  • adecvat în special în creme, balsamuri și seruri pentru pielea uscată și crăpată, intens solicitată, măști și balsamuri pentru părul casant
  • potrivit inclusiv pentru îngrijirea pielii sensibile

DATE DE SIGURANȚĂ

  • nu este necesară nicio măsură specifică
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1392

Specificații

INCI
Persea Gratissima Oil
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic, grad alimentar
Metoda de obținere
presare, nerafinat
Partea plantei
pulpa fructului
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, tulbure, gălbui, semi vâscos, auriu verzui
Textură
medium
Miros, aromă
caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Indice saponificare
187-197
Beneficii cheie
nutritiv, protector, regenerator, emolient
Potrivit pentru
cosmetică, masaj, săpunuri
TEN
Creme de față, Uleiuri faciale, Demachiante, Seruri, Tratamente
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme, Emulsii, Uleiuri de masaj, Uleiuri/creme pentru unghii, Unguente, Creme de mâini
PĂR
Balsamuri de păr, Seruri pentru păr, Tratamente
COPII
Balsamuri, Creme
TIP DE TEN / PIELE
Uscat, Normal, Sensibil
TIP DE PĂR
Deteriorat, Uscat, Vopsit
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Skinimalism, Waterless, Well-aging
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414014417
upc
B084-1.F06
mpn
33079000
isbn
79299-10-2026
Disclaimer

Ulei de Avocado beneficii

Rețete cu acest produs

Recenzie Ulei de Avocado

Media evaluării

5.0
55 Recenzii
Excelent 52
Foarte bun 2
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (55)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare