unknown
×

Spring Time Foaming Sugar Scrub

6388

Răsfățați-vă pielea cu acest gomaj fabulos, spumant și non-gras. Exfoliază în mod natural pielea, lăsând-o curată, fină și netedă.

Formula: 72311 Nivel dificultate: avansat Valabilitate: min 3 luni pH optim: - 

Faza Ingrediente Dozaj % Total 300 gr
A Ulei de Avocado 5 15 gr
A Glicerină vegetală 5 15 gr
A Tensidă Hydralay  5 15 gr
A Tensidă SLSA  7 21 gr 
B Emulsifiant Plant HP30  2 6 gr
B Apă pură / distilată 14 42 gr 
C Zahăr alb cristal  60 180 gr 
D Parfumant natural Fresh Green  1 3 gr 
D Cosgard 1 3 gr 

1. Combinați ingredientele fazei A într-un pahar termorezistent și amestecați încet până când devine omogen și cremos.

2. Încorporați ingredientele fazei B în faza A și încălziți în baie de apă pentru a le topi împreună. Amestecați ușor din când în când.

3. Îndepărtați de la căldură și lăsați să se răcească ușor. Adăugați faza C și amestecați bine.

4. După ce s-a răcit la mai puțin de 40°C (aproximativ temperatura mâinii), adăugați ingredientele din faza D și amestecați bine.

5. Transferați preparatul în recipientul dedicat. Opțional, dacă doriți o consistență mai cremoasă, mixați energic la câteva ore după preparare, când s-a îngroșat.

Răsfățați-vă pielea cu acest gomaj fabulos, spumant și non-gras. Exfoliază în mod natural pielea, lăsând-o curată, fină și netedă.

Aplicați cantitatea dorită de scrub pe pielea umedă, masați ușor evitând zonele sensibile și apoi clătiți bine.

Produsele Rețetei
INGREDIENTE
"0"
(53)
Ambalaj

Un ulei hrănitor, catifelant și hidratant, are o compatibilitate foarte bună cu pielea, conferă pielii o hidratare îmbunătățită, netezime și flexibilitate. Ajută la regenerarea barierei pielii pentru un efect de...

14,41 Lei
"0"
(53)
Ambalaj

Versatil, utilizat pe scară largă ca umectant și hidratant eficace, derivat din surse vegetale. Un adaos esențial în numeroase formulări de îngrijire personală.

8,37 Lei
"0"
(24)
Ambalaj

Produs derivat natural de înaltă performanță care susține hidratarea în preparatele pe bază de tenside, sporește vâscozitatea și îmbunătățește gradul de blândețe. Creează o senzație de catifelare și netezire pentru...

10,63 Lei
Tensidă SLSA Tensidă SLSA Tensidă SLSA
Ofertă specială limitată
"0"
(10)
Ambalaj
Alte volume disponibile

Tensidă blândă de origine naturală, cu putere mare de spumare, ideală pentru formulări minim iritative, cum ar fi cleansere delicate, șampoane, geluri de duș și igiena mâinilor, spumante de baie. 

18,69 Lei 21,99 Lei
-15%
"0"
Ambalaj

Emulsifiant de origine naturală pentru formulări robuste, echilibrat, cu o afinitate ridicată față de piele, care conferă o senzație netedă și mătăsoasă. Asigură un spectru larg de formulare și profile senzoriale.

10,94 Lei
"0"
(6)
Ambalaj

Nuanță acvatică, primăvăratică, cu accente răcoroase, emană un miros reconfortant, presărat de note fin acidulate și de ierburi aromatice, cu un strop de frunze de ceai.

14,61 Lei
"0"
(131)
Ambalaj

Conservant cu spectru larg aprobat de Ecocert și Cosmos, utilizat global într-o gamă variată de cosmetice, potrivit pentru produse de îngrijire a pielii, îngrijire corporală, machiaj, igienă și îngrijire a părului.

9,34 Lei
MATERIALE
"0"
(19)

Cutie transparentă potrivită pentru o mare varietate de produse cosmetice. Poate fi folosită pentru creme, unt de corp, scrub-uri și alte preparate de îngrijire personală.

2,36 Lei
6 Opinii
 • Cristina O.

  Cristina O. 2023-09-27

  Buna ziua. De multa vreme sunt tentată să realizez formula: 8894, insa mă încurcă lipsa absolutului de iasomie, care de altfel sunt și atrasă. Va rog sa mi îndrumați pașii in cea ce privește inlocuirea acestui produs.
  Ce părere aveți dacă aș înlocui absolutul cu parfumantul natural yassmin tubérose? Sau ar fi mai potrivit un alt parfumant?
  Mulțumesc tare mult! Sunt in așteptarea altor parfumuri, trăiesc cu speranța că vor veni curând )
  • ELLEMENTAL logo comments

   ELLEMENTAL 2023-09-28

   Bună ziua Cristina,
   Înlocuirea ingredientelor în rețetele de parfumuri poate dezechilibra armonia parfumului. În acest moment, absolutul de iasomie nu este disponibil pe site-ul nostru și alte ingrediente înlocuitoare nu vă putem recomanda.
   O zi ușoară vă dorim!
 • Margareta l.

  Margareta l. 2023-09-23

  Bună ziua ,
  S-ar putea omite glicerina și în loc de apă să folosesc extract de coada calului chiar în procent de 20%?
  Vă mulțumesc
  • ELLEMENTAL logo comments

   ELLEMENTAL 2023-09-28

   Bună ziua,
   Glicerina, în această rețetă nu este înlocuibilă cu apă sau apă florală, în schimb puteți înlocui în întregime cantitatea apei cu apă florală.
   O zi cu soare!
 • Rodica M.

  Rodica M. 2023-06-16

  Bună ziua! Pot înlocui tensida SLSA cu tensida Coco-betain? Emulsifiantul Plant HP30 cu ce îl pot înlocui? Mulțumesc!
  • ELLEMENTAL logo comments

   ELLEMENTAL 2023-06-19

   Bună ziua,
   În această rețetă puteți înlocui cele două tenside. Fără teste și reformularea rețetei nu vă putem recomanda un alt emulsifiant în loc de emulsifiantul Plant HP30.
   Toate cele bune!
Opinii
Comentariu
Logați-vă pentru a scrie opinia despre rețetă

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare