×

Spring Time Foaming Sugar Scrub

2408

Răsfățați-vă pielea cu acest gomaj fabulos, spumant și non-gras. Exfoliază în mod natural pielea, lăsând-o curată, fină și netedă.

Formula: 72311 Nivel dificultate: avansat Valabilitate: min 3 luni pH optim: - 

Faza Ingrediente Dozaj % Total 300 gr
A Ulei de Avocado 5 15 gr
A Glicerină vegetală 5 15 gr
A Tensidă Hydralay  5 15 gr
A Tensidă SLSA  7 21 gr 
B Emulsifiant Plant HP30  2 6 gr
B Apă pură / disitlată 14 42 gr 
C Zahăr alb cristal  60 180 gr 
D Parfumant natural Fresh Green  1 3 gr 
D Cosgard 1 3 gr 

1. Combinați ingredientele fazei A într-un pahar termorezistent și amestecați încet până când devine omogen și cremos.

2. Încorporați ingredientele fazei B în faza A și încălziți în baie de apă pentru a le topi împreună. Amestecați ușor din când în când.

3. Îndepărtați de la căldură și lăsați să se răcească ușor. Adăugați faza C și amestecați bine.

4. După ce s-a răcit la mai puțin de 40°C (aproximativ temperatura mâinii), adăugați ingredientele din faza D și amestecați bine.

5. Transferați preparatul în recipientul dedicat. Opțional, dacă doriți o consistență mai cremoasă, mixați energic la câteva ore după preparare, când s-a îngroșat.

Răsfățați-vă pielea cu acest gomaj fabulos, spumant și non-gras. Exfoliază în mod natural pielea, lăsând-o curată, fină și netedă.

Aplicați cantitatea dorită de scrub pe pielea umedă, masați ușor evitând zonele sensibile și apoi clătiți bine.

Produsele Rețetei
INGREDIENTE
"0"
(51)
Ambalaj

Un ulei hrănitor, catifelant și hidratant, are o compatibilitate foarte bună cu pielea, conferă pielii o hidratare îmbunătățită, netezime și flexibilitate. Ajută la regenerarea barierei pielii pentru un efect de...

12,09 Lei
Glicerină vegetală, puritate 99.5%, 100 ml Glicerină vegetală, puritate 99.5%, 1L Glicerină vegetală, puritate 99.5%, 100 ml
-20%
Ofertă limitată în timp
"0"
(46)
Ambalaj

Versatil, utilizat pe scară largă ca umectant și hidratant eficace, derivat din surse vegetale. Un adaos esențial în numeroase formulări de îngrijire personală.

8,82 Lei 11,03 Lei
"0"
(22)
Ambalaj

Produs derivat natural de înaltă performanță care susține hidratarea în preparatele pe bază de tenside, sporește vâscozitatea și îmbunătățește gradul de blândețe. Creează o senzație de catifelare și netezire pentru...

10,69 Lei
Tensidă SLSA Tensidă SLSA Tensidă SLSA
Nou
-15%
Ofertă specială limitată
"0"
(8)
Ambalaj

Tensidă blândă de origine naturală, cu putere mare de spumare, ideală pentru formulări minim iritative, cum ar fi cleansere delicate, șampoane, geluri de duș și igiena mâinilor, spumante de baie. 

18,69 Lei 21,99 Lei
Emulsifiant Plant HP30 Emulsifiant Plant HP30 Emulsifiant Plant HP30
Nou
-15%
Ofertă limitată în timp
"0"
Ambalaj

Emulsifiant de origine naturală pentru formulări robuste, echilibrat, cu o afinitate ridicată față de piele, care conferă o senzație netedă și mătăsoasă. Asigură un spectru larg de formulare și profile senzoriale.

9,30 Lei 10,94 Lei
"0"
(5)
Ambalaj

Nuanță acvatică, primăvăratică, cu accente răcoroase, emană un miros reconfortant, presărat de note fin acidulate și de ierburi aromatice, cu un strop de frunze de ceai.

14,67 Lei
"0"
(119)
Ambalaj

Conservant cu spectru larg aprobat de Ecocert și Cosmos, utilizat global într-o gamă variată de cosmetice, potrivit pentru produse de îngrijire a pielii, îngrijire corporală, machiaj, igienă și îngrijire a părului.

9,31 Lei
MATERIALE
"0"
(17)

Cutie transparentă potrivită pentru o mare varietate de produse cosmetice. Poate fi folosită pentru creme, unt de corp, scrub-uri și alte preparate de îngrijire personală.

2,00 Lei
Opinii
Comentariu
Logați-vă pentru a scrie opinia despre rețetă

Meniu

Setări

Creați un cont sau logați-vă!

Logare