Specificații

INCI
Lavandula Angustifolia Oil
Status
100% pur și natural, E.O.B.B.D. definit botanic și biochimic
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
distilare cu abur
Partea plantei
flori
Procesare
spectru complet, nefracționat, nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Constituenți principali
linalyl acetate, linalool, lavandulyl acetate, b-caryophyllene, farnesene
Aspect
lichid, ușor gălbui, vâscozitate scăzută
Miros, aromă
caracteristic , floral, erbaceu
Notă parfum
nota de vârf, notă de mijloc
Solubilitate
în alcool etilic, în ulei
Dozaj
conform IFRA
Beneficii cheie
antalgic, reparator, relaxant, antiinflamator, regenerator, purifiant, cicatrizant, antispasmodic
Indicații specifice
angoase, anxietate, arsuri solare, dureri de cap, mâncărime, insomnie, răni, leziuni, stres, stări tensionate, psoriazis, piele solzoasă, înțepături insecte, eczeme, piele atopică
Potrivit pentru
baie & igienă, săpunuri, lumânări, cosmetică, aromaterpie, parfumerie
TEN
Creme de față, Măști, Tratamente, Cleansere, Barbierit/aftershave
CORP
Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme, Emulsii, Lotion bars, Uleiuri de masaj, Unguente, Creme de mâini, Scruburi
PĂR
Balsamuri de păr, Șampoane solide, Șampoane
IGIENĂ
Bombe de baie, Gel de duș, Șampoane, Săpunuri, Deodorante, Cleansere
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

Ulei esențial de Lavandă

Efervescent, cu un parfum floral profund, bogat și proaspăt, un ulei esențial bun la toate, un adaos fabulos în cosmetică, aromaterapie și parfumerie. Este utilizat pe scară largă pentru ameliorarea problemelor cutanate și regenerarea pielii, pentru a facilita somnul și a calma sistemul nervos.

Mai departeArată mai puțin
Ofertă limitată în timp:
9,50 Lei 11,88 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1404
Favorite1
0
Adaug la Wishlist(86)
Descriere

Efervescent, cu un parfum floral profund, bogat și proaspăt, un ulei esențial bun la toate, un adaos fabulos în cosmetică, aromaterapie și parfumerie. Este utilizat pe scară largă pentru ameliorarea problemelor cutanate și regenerarea pielii, pentru a facilita somnul și a calma sistemul nervos.

 

Ingrediente: Lavandula Angustifolia Oil

 

Profil olfactiv: floral, proaspăt, dulce, erbaceu, ușor fructat, uneori ușor camforat

PROPRIETĂȚI

liniștitor, antiinflamator, purificator
calmează iritațiile minore, mâncărimile, arsurile solare
proprietăți de refacere și reparare a pielii
utilizat în mod tradițional pentru îngrijirea pielii sensibile sau cu probleme
calmant și relaxant, aduce armonie
ameliorează durerile cervicale, umerii înțepeniți
ajută la echilibrarea sistemului nervos
ușurează stările tensionate, de panică, de stres, depresive
calmant pentru dureri de cap, iritabilitate, epuizare
facilitează adormirea, conferă seninătate

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

ca ingredient în formulări cosmetice, creme, unturi, seruri, amestecuri de uleiuri

se diluează cu un ulei vegetal și se aplică pe piele prin masaj

se adaugă la un preparat de baie dispersabil și se toarnă în apa caldă

ca ingredient pentru prepararea de săpunuri și articole de toaletă

în difuzor de aromaterapie, opțional în combinație cu alte uleiuri esențiale

ca și component pentru prepararea parfumurilor

poate fi folosit la prepararea de săculeți cu plante aromatice uscate, potpourri natural, perne medicinale

DATE DE SIGURANȚĂ

consultați medicul dacă sunteți însărcinată, alăptați, sunteți o persoană în vârstă, aveți o boală gravă sau intenționați să utilizați uleiuri esențiale pentru copiii mici

nu aplicați direct pe mucoase, în nas, în ochi

consultați medicul sau aromaterapeutul înainte de a ingera orice ulei esențial

folosiți numai diluat, cu excepția cazului în care vă recomandă altfel medicul sau un aromaterapeut certificat, cu experiență și pregătire în domeniu

persoanele cu tendință alergică ar trebui să efectueze un test de alergie înainte de a utiliza uleiuri esențiale

pentru uz profesional, consultați fișa cu date de securitate

 

Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1404

ean13
6424414014608
upc
A021-1.A01

Recenzii / Q&A

Evaluarea medie

5.0
70 Recenzii
Excelent 69
Foarte bun 1
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (70)
  • Întrebări și răspunsuri (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adaugă un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspuns
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Adaugă un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspuns

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspuns
Articole conexe

Meniu

Setări

Creați un cont pentru a salva favorite

Logare

Creați un cont pentru a utiliza Wishlist

Logare