unknown
×

Polenizator PolenPlus

1691

O rețetă de soluție pe bază de uleiuri esențiale, ce ajută la polenizare prin atragerea insectelor polenizatoare, în special a albinelor, în perioada optimă.

Formula: 630916 Nivel dificultate: începător Valabilitate: 7 zile

O rețetă de soluție pe bază de uleiuri esențiale, ce ajută la polenizare prin atragerea insectelor polenizatoare, în special a albinelor, în perioada optimă.

INGREDIENTE

Bază de săpun lichid natural 5 gr (1,5 lgț)
Ulei esențial de Portocale 10X 20 pic
Ulei esențial de Rozmarin 10 pic
Ulei esențial de Lavandă 10 pic
Apă potabilă călduță 250 ml

MOD DE PREPARARE

Într-un pahar se adaugă baza de săpun și uleiurile esențiale, și se amestecă bine. Se adaugă apa, se amestecă temeinic, după care lichidul astfel obținut se transferă în flaconul dedicat.

Recipient recomandat: Flacon Optima sau Cristal de 250 ml cu pompiță trigger

UTILIZARE

Se aplică prin pulverizare, în perioada de preînflorire și înflorire pe florile și mugurii plantelor (pomi fructiferi, arbuști fructiferi, plante roditoare).

Se recomandă repetarea aplicării soluției o dată la 5 zile.

Datorită cantității minime de săpun folosite pentru încorporarea uleiurilor esențiale în apă, formula este bifazică și se separă în timp. înainte de aplicare trebuie agitat bine flaconul. 
Se recomandă utilizarea soluției imediat după preparare. În cazul unui surplus rămas după folosire, soluția se va putea depozita în frigider câteva zile. 


- - - - - - - - - - - - ☼ ☀ ☼ ☀ ☼ ☀ ☼ ☀ ☼ ☀ ☼ ☀ ☼ ☀ ☼ - - - - - - - - - - - - 

Produsele Rețetei
INGREDIENTE
"0"
(53)
Ambalaj

Utilizat în mod tradițional pentru revitalizarea pielii și părului, în aplicații unde este nevoie de acțiune purifiantă, în special pentru tenul gras, scalpul problematic, în caz de căderea părului sau mătreață. În...

18,68 Lei
"0"
(91)
Ambalaj

Efervescent, cu un parfum floral profund, bogat și proaspăt, un ulei esențial bun la toate, un adaos fabulos în cosmetică, aromaterapie și parfumerie. Este utilizat pe scară largă pentru ameliorarea problemelor...

17,61 Lei
MATERIALE
"0"
(15)
Stoc epuizat

Pompă translucidă de înaltă calitate, prevăzută cu clips de siguranță, potrivită pentru spray-uri de corp, spray-uri de păr, articole de toaletă, odorizante de cameră, soluții de curățare, lichide pulverizabile.

2,32 Lei
2 Opinii
 • Roxana

  Roxana 2020-06-23

  Se poate adauga baza de sampon ? Nu detin baza de sapun si trebuie sa o prepar cat mai rapid . Sau cu ce as putea inlocui ? Si care este momentul propice al zilei pentru pulverizare ? Multumesc

  • ELLEMENTAL logo comments

   ELLEMENTAL 2020-06-24

   Bună ziua! Nu recomandăm înlocuirea bazei de spun cu baza de șampon deoarece conține și ingrediente care nu sunt benefice pentru plante. Dacă aveți la îndemână eventual un săpun solid simplu, puteți răzui și dizolva în apă o cantitate mică. Momentul propice pentru pulverizare este dimineața sau după prânz. Numai bine!

Opinii
Comentariu
Logați-vă pentru a scrie opinia despre rețetă

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare