unknown
×

Acid Stearic

×

Specificații

INCI
Stearic Acid
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
perle/granule, fulgi, ivoriu
Solubilitate
în ulei
Dozaj
2 - 30 %
Încărcătură
anionic
Potrivit pentru
cosmetică, lumânări, săpunuri
TEN
Balsamuri, Cleansere, Creme de față
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Creme, Emulsii, Unguente
IGIENĂ
Cleansere, Deodorante, Săpunuri
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Un acid gras care se găsește în mod natural în unturile vegetale. Este utilizat pentru a îngroșa și stabiliza formulările într-o varietate de produse precum creme, balsamuri, unguente, stick-uri și produse tip baton, săpunuri, lumânări.

Mai departeArată mai puțin
9,12 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1418
Compară0
Adaug la Wishlist(27)
Descriere Acid Stearic

Un acid gras care se găsește în mod natural în unturile vegetale. Este utilizat pentru a îngroșa și stabiliza formulările într-o varietate de produse precum creme, balsamuri, unguente, stick-uri și produse tip baton, săpunuri, lumânări.

PROPRIETĂȚI

  • unul dintre cei mai comuni acizi grași saturați
  • utilizat ca și co-emulsifiant și emolient
  • are o capacitate mare de îngroșare a compozițiilor
  • conferă consistență și ajută la stabilizarea emulsiilor
  • îmbunătățește textura emulsiilor
  • înmoaie și netezește pielea

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • se utilizează într-o mare varietate de aplicații, incluzând creme hidratante, emulsii, balsamuri, stick-uri și produse solide, lotion bar, deodorante tip stick, săpunuri, lumânări
  • se adaugă la faza de ulei încălzită a formulelor
  • stabil într-o gamă largă oh pH

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • pentru detalii, consultați fișa cu date de securitate 
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1418

Specificații

INCI
Stearic Acid
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
perle/granule, fulgi, ivoriu
Solubilitate
în ulei
Dozaj
2 - 30 %
Încărcătură
anionic
Potrivit pentru
cosmetică, lumânări, săpunuri
TEN
Balsamuri, Cleansere, Creme de față
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Creme, Emulsii, Unguente
IGIENĂ
Cleansere, Deodorante, Săpunuri
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414014745
upc
C074-1.C03
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzii / Q&A Acid Stearic

Media evaluării

5.0
25 Recenzii
Excelent 25
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (25)
  • Întrebări și răspunsuri (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adăugați un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Comentați
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare