unknown
×

Ulei Caprilis

×

Specificații

INCI
Caprylic/Capric Triglycerides
Alte denumiri
Ulei de cocos fracționat
Clasificare
grad cosmetic
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, clar , vâscozitate scăzută
Textură
ușoară
Miros, aromă
neutru
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Indice saponificare
325 –345
Beneficii cheie
emolient, hidratant
Potrivit pentru
masaj, aromaterpie, cosmetică, machiaj, protecție solară
TEN
Creme pentru ochi, Creme de față, Uleiuri faciale, Demachiante, Seruri, Barbierit/aftershave
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme, Emulsii, Creme de picioare, Creme de mâini, Uleiuri de masaj, Uleiuri/creme pentru unghii
PĂR
Uleiuri pentru barbă, Seruri pentru păr
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Uleiuri de plajă, Creme
COPII
Balsamuri, Creme

Caprilis sau uleiul de cocos fracționat este un emolient non-gras, cu textură foarte ușoară, penetrant și foarte stabil. Este versatil, poate fi inclus într-o varietate mare de formulări cosmetice, este potrivit pentru pielea mixtă, grasă sau problematică, nu înfundă porii și este foarte plăcut senzorial.

Mai departeArată mai puțin
23,74 Lei
Ambalaj
  • 100 ml
  • 900 gr
  • 4.5 kg
  • 18 kg
Referință:
M-1445
Adaug la Wishlist(142)
Descriere Ulei Caprilis

Derivat din uleiul de nucă de cocos, este un ulei ușor, penetrant, nu lasă o peliculă grasă neplăcută pe piele asemenea multor uleiuri vegetale.

Este ușor, fin și mătăsos. Are miros neutru, este neiritant, nu pătează, se întinde ușor pe piele și este rezistent la oxidare. 

Uleiul Caprilis este un amestec de acizi grași cu lanț mediu derivați natural. Uleiul de nucă de cocos este ingredientul brut utilizat în producție, fără ulei de palmier sau de rapiță. Conține acizi grași saturați cu lanț mediu, cu un conținut deosebit de ridicat de acid caprilic și capric (acizi grași C8 și C10). 

Poate fi folosit într-o mare varietate de creme pentru ten și corp, produse pentru îngrijirea pielii bebelușilor, uleiuri pentru îngrijirea buzelor, uleiuri de masaj. Este, de asemenea, un suport excelent pentru amestecuri de uleiuri esențiale și parfumuri pe bază de ulei. 

Ingrediente: Caprylic/Capric Triglycerides

PROPRIETĂȚI

  • are o textură foarte ușoară și mătăsoasă
  • se absoarbe rapid în piele, nu lasă reziduu gras
  • este aproape incolor, are miros neutru
  • este potrivit pentru toate tipurile de piele
  • facilitează absorbția activelor în piele
  • nu înfundă porii, nu este comedogenic
  • spre deosebire de uleiul de cocos, nu își modifică vâscozitatea la variațiile de temperatură
  • este foarte stabil din punct de vedere oxidativ, tolerează temperaturile mai ridicate
  • lasă un luciu minim pe piele, un aspect mătăsos
  • este fabricat exclusiv din ulei de cocos, fără ulei de palmier sau de rapiță

PROFIL DE ACIZI GRAȘI

  • Acid caproic (C6:0) 2%
  • Acid caprilic (C8:0) 54%
  • Acid capric (C10:0) 40%
  • Acid lauric (C12:0) 3%
  • Acid miristic (C14:0) 1%

chart_30

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • poate fi aplicat ca atare pe piele și păr
  • combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile
  • poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice 
  • combinat cu uleiuri vegetale mai bogate pentru a îmbunătăți textura și profilul senzorial
  • în creme oil-free, fonduri de ten, BB creams, CC creams
  • pentru formularea de produse solare și produse după plajă
  • ca ingredient pentru compoziții de îngrijire a mâinilor și a unghiilor
  • în produsele de îngrijire a buzelor și de machiaj 
  • pentru formularea de produse de îngrijire a părului
  • ca bază uleioasă pentru masaj facial sau corporal
  • ca bază pentru macerate uleioase, fiind un bun solvent pentru lipide și substanțe lipofile
  • ca bază pentru parfumurile de puls
  • ca bază pentru uleiurile esențiale în aplicațiile de aromaterapie

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1445

Specificații

INCI
Caprylic/Capric Triglycerides
Alte denumiri
Ulei de cocos fracționat
Clasificare
grad cosmetic
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, clar , vâscozitate scăzută
Textură
ușoară
Miros, aromă
neutru
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Indice saponificare
325 –345
Beneficii cheie
emolient, hidratant
Potrivit pentru
masaj, aromaterpie, cosmetică, machiaj, protecție solară
TEN
Creme pentru ochi, Creme de față, Uleiuri faciale, Demachiante, Seruri, Barbierit/aftershave
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme, Emulsii, Creme de picioare, Creme de mâini, Uleiuri de masaj, Uleiuri/creme pentru unghii
PĂR
Uleiuri pentru barbă, Seruri pentru păr
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Uleiuri de plajă, Creme
COPII
Balsamuri, Creme

ean13
6424414014998
upc
A006-1.F02
mpn
33079000
isbn
78906-03-2026
Disclaimer

Ulei Caprilis beneficii

Rețete cu acest produs

Recenzie Ulei Caprilis

Media evaluării

5.0
106 Recenzii
Excelent 105
Foarte bun 1
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (106)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare