×

Simplissim Shimmering Beach Oil

1996

Ulei uscat ultrafeminin pentru vacanța de vară sau pentru ocazii festive, lasă pielea hidratată, suplă și cu un aspect ușor sclipitor.

Formula: 72354 Nivel dificultate: începător Valabilitate: min 6 luni pH optim: - 

Faza Ingrediente Dozaj % Total 50 gr
A Ulei de Caprilis  53 26,5 gr
A Coco-Silicone Volatil  25 12,5 gr
A Ulei de Cocos 15 7,5 gr
A Pigment cosmetic perlat 29 Diamond White   4 2 gr 
A Parfumant natural Tiaré 2 1 gr 
A Parfumant natural Massoia 1 0,5 gr 

1. Puneți toate ingredientele într-un vas și amestecați bine. Asigurați-vă că uleiul de cocos este fluid.

2. Turnați amestecul în flaconul dedicat.

Ulei uscat ultrafeminin pentru vacanța de vară sau pentru ocazii festive, lasă pielea hidratată, suplă și cu un aspect ușor sclipitor.

Agitați bine flaconul și aplicați pe pielea corpului. Pătrunde rapid și nu lasă o peliculă grasă pe piele. Puteți înlocui pigmentul diamant cu auriu, după preferințe.

Produsele Rețetei
INGREDIENTE
Ulei Caprilis Ulei Caprilis Ulei Caprilis
-15%
Ofertă limitată în timp
"0"
(97)
Ambalaj

Caprilis sau uleiul de cocos fracționat este un emolient non-gras, cu textură foarte ușoară, penetrant și foarte stabil. Este versatil, poate fi inclus într-o varietate mare de formulări cosmetice, este potrivit...

19,04 Lei 22,40 Lei
Coco-Silicone volatil Coco-Silicone volatil
-15%
Ofertă limitată în timp
"0"
(32)
Ambalaj

Emolient pe bază naturală, foarte ușor și volatil, cu caracteristici senzoriale excelente, este ideal pentru a oferi o textură fină și elegantă în produsele de îngrijire a pielii, de îngrijire a părului și de machiaj.

18,55 Lei 21,82 Lei
"0"
(123)
Ambalaj

Cu aroma și parfumul său adorabile, acest ulei exotic virgin este deosebit de versatil. Oferă numeroase beneficii semnificative pentru îngrijirea și sănptatea pielii, a părului și unghiilor. Oferă hidratare,...

10,55 Lei
"0"
(30)
Ambalaj

Atât de exotic, un parfum sublim ce evocă parfumul florilor paradisiace din insulele Pacificului și aduce pe piele atingerea verii.

16,09 Lei
"0"
Ambalaj

Parfum unduios, confortant, cu note de nucă de cocos și pepene galben, lactonic, cremos, are acorduri lemnoase suave și o nuanță florală subtilă.

15,53 Lei
MATERIALE
7 Opinii
 • Oana JUGANARU

  Oana JUGANARU 2023-06-03

  Buna ziua ! Va multumesc mult pentru raspunsul dvs. la intrebarea mea. Am testat cum mi-ati spus (am inlocuit uleiul de cocos cu untul de murumuru) si uleiul imi pare foarte bun, nu s-a solidificat sau intarit , cu toate astea este un inconvenient, si anume pompita spray a functionat la inceput iar acum nu mai spray-aza , pare blocata . Am respectat cantitatile intocmai ca in reteta. Ati avea o idee de ce face asta ? Va multumesc !
  • Elemental

   Elemental 2023-06-06

   Bună ziua Oana,
   Pompița spray este special destinată pentru lichide. Este posibil ca o particulă solidificată de unt de murumuru să blocheze pompa.
 • Oana JUGANARU

  Oana JUGANARU 2023-05-31

  Buna ziua ! Datorita profilului senzorial al untului murumuru , as putea inlocui uleiul de cocos cu acesta din urma ? Daca da, care ar fi cantitatea de unt , iar diferenta unde ar trebui sa fie completata ? Va multumesc !
  • Elemental

   Elemental 2023-06-02

   Bună ziua Oana,
   Datorită procentajului de acid stearic scăzut prezent în untul de murumuru, în principiu se poate efectua înlocuirea, fără să afecteze aspectul produsului finit. Vă recomandăm prepararea unei cantități mici pentru a vedea rezultatul obținut.
   O zi cu soare!
 • Claudia Catinean

  Claudia Catinean 2023-04-06

  Mulțumesc frumos pt răspuns!
 • Claudia Catinean

  Claudia Catinean 2023-04-03

  Am încercat aceasta rețeta și este minunata!Cu ce se poate înlocui parfumantul massoia? Am făcut fără el dar nu persista mult timp.
  • Elemental

   Elemental 2023-04-04

   Bună Claudia,
   Puteți mări dozajul parfumantului natural Tiaré la 3% sau puteți înlocui cu alte parfumante naturale după preferințe.
   Toate cele bune!
Opinii
Comentariu
Logați-vă pentru a scrie opinia despre rețetă

Meniu

Setări

Creați un cont sau logați-vă!

Logare