unknown
×

Ulei de Cocos Bio

×
Certificat BIO
Top 30 Bestseller 2023
Grad alimentar

Specificații

INCI
Cocos Nucifera Oil
Status
Ecocert Organic, Ecocert Ecologic
Clasificare
grad cosmetic, grad alimentar
Metoda de obținere
presat la rece, nerafinat
Partea plantei
miezul , pulpa fructului
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, alb, gălbui, semi-solid
Textură
medium
Miros, aromă
caracteristic , de nuci, ușor dulceag
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
semi-solid la temperatura camerei
Beneficii cheie
antiinflamator, nutritiv, protector, emolient
TEN
Exfolianți, Barbierit/aftershave, Tratamente, Măști, Creme de față, Creme pentru ochi, Seruri, Uleiuri faciale, Balsamuri
CORP
Creme de picioare, Lotion bars, Uleiuri/creme pentru unghii, Creme, Emulsii, Balsamuri, Unturi de corp, Unguente, Uleiuri de corp, Uleiuri de masaj, Scruburi, Creme de mâini
PĂR
Șampoane, Balsamuri de păr, Tratamente, Loțiuni pentru scalp, Uleiuri pentru barbă, Seruri pentru păr, Seruri pentru scalp, Șampoane solide
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Produse după plajă
COPII
Balsamuri, Produse de igienă, Șampoane, Creme
IGIENĂ
Săpunuri, Gel de duș, Bombe de baie, Cleansere, Deodorante, Igienă orală, Șampoane, Îngrijire feminină
MACHIAJ
Balsam de buze
TIP DE TEN / PIELE
Normal, Mixt, Uscat, Sensibil, Matur
TIP DE PĂR
Subțiat, Creț, Vopsit, Normal, Uscat, Deteriorat
TENDINȚE SUSȚINUTE
Clean Beauty, Well-aging, Skinimalism, Waterless, Men's Grooming, At-Home, Personalizat, Bazat pe știință
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Cu aroma și parfumul său adorabile, acest ulei exotic virgin este deosebit de versatil. Oferă numeroase beneficii semnificative pentru îngrijirea și sănptatea pielii, a părului și unghiilor. Oferă hidratare, protecție, hrănire, liniștire, confort.

Mai departeArată mai puțin
10,87 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1113
Compară0
Adaug la Wishlist(112)
Descriere Ulei de Cocos Bio

Cu aroma și parfumul său adorabile, acest ulei exotic virgin este deosebit de versatil. Oferă numeroase beneficii semnificative pentru îngrijirea și sănptatea pielii, a părului și unghiilor. Oferă hidratare, protecție, hrănire, liniștire, confort.

Ingrediente: Cocos Nucifera Oil

100% din totalul ingredientelor provin din agricultura ecologică. Certificat de Ecocert.

PROPRIETĂȚI

  • delicat, liniștitor, calmant pentru piele
  • asigură o hidratare intensă
  • reduce considerabil deshidratarea pielii
  • deosebit de nutritiv
  • înmoaie pielea și părul
  • ajută la rehidratarea pileii după expunerea la soare
  • oferă hidratare și strălucire părului tern și deteriorat
  • protejează fibrele de păr împotriva agresiunilor externe
  • ajută la îmbunătățirea elasticității pielii
  • conferă o senzație de catifelare, mătăsoasă
  • eliberează un efect de răcorire la aplicare

PROFIL DE ACIZI GRAȘI

  • Acid caprilic (C 8:0) 7%
  • Acidul capric (C 10:0) 7%
  • Acidul lauric (C 12:0) 45%
  • Acid miristic (C 14:0) 18%
  • Acidul palmitic (C 16:0) 9%
  • Acid stearic (C 18:0) 4%
  • Acid oleic (C 18:1) 8%
  • Acid linoleic (C 18:2) 2%

chart_63

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • poate fi aplicat ca atare pe piele și păr
  • combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile
  • poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice
  • este solid la temperaturi sub 25°C, se transformă într-un ulei lichid limpede la temperaturi mai ridicate, se topește ușor la contactul cu pielea
  • ca bază pentru uleiuri de masaj și de corp
  • este foarte potrivit pentru pielea uscată, cu mâncărimi și sensibilă, îngrijirea bebelușilor, îngrijirea buzelor, îngrijirea părului, îngrijirea mâinilor
  • materie primă esențială pentru fabricarea săpunului, ideal în săpunurile CP
  • un ulei cu aromă deosebită pentru aplicații culinare

DATE DE SIGURANȚĂ

  • nu sunt necesare măsuri specifice
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1113

Specificații

INCI
Cocos Nucifera Oil
Status
Ecocert Organic, Ecocert Ecologic
Clasificare
grad cosmetic, grad alimentar
Metoda de obținere
presat la rece, nerafinat
Partea plantei
miezul , pulpa fructului
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, alb, gălbui, semi-solid
Textură
medium
Miros, aromă
caracteristic , de nuci, ușor dulceag
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
semi-solid la temperatura camerei
Beneficii cheie
antiinflamator, nutritiv, protector, emolient
TEN
Exfolianți, Barbierit/aftershave, Tratamente, Măști, Creme de față, Creme pentru ochi, Seruri, Uleiuri faciale, Balsamuri
CORP
Creme de picioare, Lotion bars, Uleiuri/creme pentru unghii, Creme, Emulsii, Balsamuri, Unturi de corp, Unguente, Uleiuri de corp, Uleiuri de masaj, Scruburi, Creme de mâini
PĂR
Șampoane, Balsamuri de păr, Tratamente, Loțiuni pentru scalp, Uleiuri pentru barbă, Seruri pentru păr, Seruri pentru scalp, Șampoane solide
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Produse după plajă
COPII
Balsamuri, Produse de igienă, Șampoane, Creme
IGIENĂ
Săpunuri, Gel de duș, Bombe de baie, Cleansere, Deodorante, Igienă orală, Șampoane, Îngrijire feminină
MACHIAJ
Balsam de buze
TIP DE TEN / PIELE
Normal, Mixt, Uscat, Sensibil, Matur
TIP DE PĂR
Subțiat, Creț, Vopsit, Normal, Uscat, Deteriorat
TENDINȚE SUSȚINUTE
Clean Beauty, Well-aging, Skinimalism, Waterless, Men's Grooming, At-Home, Personalizat, Bazat pe știință
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414010068
upc
A026-3.G02
mpn
33079000
Disclaimer

Ulei de Cocos Bio beneficii

Rețete cu acest produs

Recenzii / Q&A Ulei de Cocos Bio

Media evaluării

4.8
134 Recenzii
Excelent 116
Foarte bun 11
Bun 7
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (134)
  • Întrebări și răspunsuri (1)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adăugați un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Comentați
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare