unknown
×

Ulei de Chaulmoogra

×

Specificații

INCI
Taraktogenos Kurzii Seed Oil
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
presat la rece, nerafinat
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
tulbure, gălbui, semi vâscos
Textură
ușoară, medium
Miros, aromă
caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Beneficii cheie
antibacterian, antiinflamator, purifiant, tonic cutanat, fortifiant capilar
Potrivit pentru
masaj, cosmetică, tratamente
TEN
Balsamuri, Creme pentru ochi, Creme de față, Uleiuri faciale, Seruri, Tratamente
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme, Emulsii, Creme de mâini, Unguente
PĂR
Balsamuri de păr, Seruri pentru păr, Seruri pentru scalp, Tratamente
TIP DE TEN / PIELE
Acneic, Mixt, Gras, Toate tipurile
TIP DE PĂR
Toate tipurile, Subțiat, Gras
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Skinimalism, Waterless
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Renumit pentru beneficii deosebite de îngrijirea pielii și a părului, bogat în acizi grași ciclici speciali, este ideal în caz de afecțiuni ale pielii. Purifică pielea și scalpul, ajută la armonizarea pigmentării pielii, promovează o piele mai fermă, favorizează creșterea părului.

Mai departeArată mai puțin
34,51 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1551
Accesorii / Produse compatibile
Adaug la Wishlist(55)
Descriere Ulei de Chaulmoogra

Renumit pentru beneficii deosebite de îngrijirea pielii și a părului, bogat în acizi grași ciclici speciali, este ideal în caz de afecțiuni ale pielii. Purifică pielea și scalpul, ajută la armonizarea pigmentării pielii, promovează o piele mai fermă, favorizează creșterea părului.

Ingrediente: Taraktogenos Kurzii Seed Oil

PROPRIETĂȚI

  • cantități mari de acizi grași speciali: hidnocarpic, chaulmoogric, gorlic
  • cunoscut ca având acțiune antibacteriană și antiinflamatoare asupra pielii
  • ajută la atenuarea decolorării pielii
  • ajută la armonizarea culorii pielii
  • conferă tenului un aspect radiant
  • accelerează și prelungește bronzul
  • ajută la menținerea tenului uniform
  • calmează pielea iritată și deteriorată
  • ajută la îngrijirea anti-acnee
  • ameliorează scalpul sensibil și iritat
  • purifică pielea și normalizează secrețiile sebacee
  • favorizează o piele mai fină și mai fermă

PROFIL DE ACIZI GRAȘI

  • Acid palmitic (C 16:0) 4%
  • Acid hydnocarpic 50%
  • Acid chaulmoogric 34%
  • Acid gorlic 12%

chart_51

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • poate fi aplicat ca atare pe piele și păr
  • combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile
  • poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice​
  • în preparate pentru îngrijirea pielii solzoase, cu tendințe atopice sau cu imperfecțiuni
  • ca ingredient în formulările împotriva căderii părului, probleme ale scalpului și mătreață
  • în aplicații anti-celulită și fermitate, pentru a promova și uniformiza bronzarea

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1551

Specificații

INCI
Taraktogenos Kurzii Seed Oil
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
presat la rece, nerafinat
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
tulbure, gălbui, semi vâscos
Textură
ușoară, medium
Miros, aromă
caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Beneficii cheie
antibacterian, antiinflamator, purifiant, tonic cutanat, fortifiant capilar
Potrivit pentru
masaj, cosmetică, tratamente
TEN
Balsamuri, Creme pentru ochi, Creme de față, Uleiuri faciale, Seruri, Tratamente
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme, Emulsii, Creme de mâini, Unguente
PĂR
Balsamuri de păr, Seruri pentru păr, Seruri pentru scalp, Tratamente
TIP DE TEN / PIELE
Acneic, Mixt, Gras, Toate tipurile
TIP DE PĂR
Toate tipurile, Subțiat, Gras
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Skinimalism, Waterless
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

upc
F015-1.
mpn
33079000
ean13
6424414019641
Disclaimer

Ulei de Chaulmoogra beneficii

Rețete cu acest produs

Recenzie Ulei de Chaulmoogra

Media evaluării

4.6
7 Recenzii
Excelent 6
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 1
Slab 0

  • Recenzii (7)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare